suknele pakankamai ryski, man butu grazu neutralios sviesesnes spalvos prie jos. kokia sviesiai sviesiai ruda, smelio ar pan
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 17:39)
as siandien netycia isimylejau viena suknele. ji man tokia elegantiska ir aristokratiska pasirode, negalejau nepirkt uz puse kainos 36 dydis buvo nuo liemens i virsu idealus, bet slaunis biski spaude, tai nors ir kudinimosi periodas dabar, nusprendziau imt vos didesne, jei ka- siuveja pataisys. imeciau foto i albuma, pakomentuokit, ar manes tokia spalva labai neblukina.
Kokia suknelės spalva?
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 18:23)
Dar šimtas žmonių užbėgo pažiūrėti manų foto (visgi kokia sekama šita tema!), o komentarų matyt nebesulauksiu Tiek to, rakinu... Nesidraugaujam kažkaip
Be-bop-a-lula, o Jūsų plaukai dažyti? gal pabandykit padaryti keletą nuotraukų neslepiant plaukų?
Man akys tiesiai viršun, į galvos apdangalą kreipias
QUOTE(Babi* @ 2012 08 28, 17:37)
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 17:40)
suknele pakankamai ryski, man butu grazu neutralios sviesesnes spalvos prie jos. kokia sviesiai sviesiai ruda, smelio ar pan
Aciu
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 18:21)
kantrybes neturiu.. dar blogiau, kad galiu ir pinigus issileisti kitais tikslais iki to laiko.. su oru irgi tas pats.. staigiai atsals, o tada taip pat staigiai ir neturesiu ka rengtis (labai labai pratustinau spinta, dar tiek pat istustinti liko). as irgi stengiuosi nebepirkti staigiai.. issimatuoju, o tada einu ratais aplink parduotuve, dazniausiai isvis stengiuosi vaziuoti namo, o poto ziuriu ar tikrai man reikia, ar tikrai noriu, ar atsimenu ir tebesapnuoju bet to megztinio man labai norisi tik pries perkant (arba neperkant) noriu apsvarstyti su kuo ji nesioti, kai tokia situacija. ant nuogo kuno tikrai nepanesiosiu, nes rastas ne siaip kiauras truputi, o smarkiai kiauras
tai pirkit jei netiks per 2 savaites dar galesit grazint. as taip netycia viena tase isigijau- nebuvau iki galo tikra, kad man jos reikia, bet labai norejosi. dabar ziuriu kad tinka prie nemazai ko
QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 18:43)
Kokia suknelės spalva?
a velnias zino kazkas tarp off white ir kremo
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 18:09)
bebop, as maciau foto, bet nesiekiu temos eksperciu lygio, tai nieko nekomentuosiu.. tik tiek, kad pilkas fonas ir tas pilkas galvos apdangalas man gerokai pasunkina spalvu supratima ant zmogaus
QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 18:43)
Be-bop-a-lula, o Jūsų plaukai dažyti? gal pabandykit padaryti keletą nuotraukų neslepiant plaukų?
O aš labai šventai tikėjau, jog pilkas fonas+paslėpti plaukai neiškraipys nieko Plaukai mano dažyti ir labai kardinaliai skiriasi nuo tų, kuriuos gamta davė sakot bandyt parodyt plaukus
o dėl eksperčių- taigi tam tema ir yra, jog dalintumėmės ir tartumėmės aš spalvų temoj irgi savo nuomonę vis pareiškiu - nors ir tooooli iki ekspertės, bet vistiek kažkoks įspūdis lieka. o atsižvelgiant į tai, jog dauguma aplinkinių irgi spalvose nesigaudo, tai tokia nešališka nuomonė dažnai ir atspindės, ką mano kiti matydami mane tam tikrose spalvose pavyzdžiui, jei jau net man matosi, kad kažkas netinka, tai greičiausiai tam žmogui tikrai tikrai netinka ir ekspertai žagsėtų pamatę
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 18:46)
tai pirkit jei netiks per 2 savaites dar galesit grazint. as taip netycia viena tase isigijau- nebuvau iki galo tikra, kad man jos reikia, bet labai norejosi. dabar ziuriu kad tinka prie nemazai ko
ai man su tais grazinimais nelabai budavo, kad tikrai susivokiu ir grazinu, bet daznai prakaba tas 14dienu, atrodo ai va lyg ir patinka, lyg ir tinka, o poto pamatau, kad vistiek neee, bet jau buna per velu
del sukneles - manau pilka, visokios beige ten tos rusvos/kuno/neutralios, balta, rausvos/rozines, bet svelniai arba kaip tik tamsiai, o ne ryskiai
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 19:46)
Teoriškai blukint neturėtų. Soft summer, kiek pamenu?
---
Aš irgi mąstau apie spalvas.. Noriu normalios darbinės kapsulės. Turiu tris sijonus, spalvų apačioje (kava, cream, juoda) - mąstau, mest kažkuriuos lauk ir mąstyt kažką naujo, ar įmanoma suderinti kažką iš turimų? Batai turimi rudi, pilki.
Kas dar derintųs su kava, cream, pilka - kažko ryškaus norėtųs?
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 19:54)
O aš labai šventai tikėjau, jog pilkas fonas+paslėpti plaukai neiškraipys nieko Plaukai mano dažyti ir labai kardinaliai skiriasi nuo tų, kuriuos gamta davė sakot bandyt parodyt plaukus
o dėl eksperčių- taigi tam tema ir yra, jog dalintumėmės ir tartumėmės aš spalvų temoj irgi savo nuomonę vis pareiškiu - nors ir tooooli iki ekspertės, bet vistiek kažkoks įspūdis lieka. o atsižvelgiant į tai, jog dauguma aplinkinių irgi spalvose nesigaudo, tai tokia nešališka nuomonė dažnai ir atspindės, ką mano kiti matydami mane tam tikrose spalvose pavyzdžiui, jei jau net man matosi, kad kažkas netinka, tai greičiausiai tam žmogui tikrai tikrai netinka ir ekspertai žagsėtų pamatę
Aa, jei dažyti tada turbūt netinka, norint nuomonės prigimtiniam tipui.
Visiškai sutinku. Gal galit dar atrakint, užsidėsiu akinukus
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 18:54)
tai tada pasisakau mano galva graziai atrodo: 5, 7, 9, 21..
gelsvos spalvos lyg kazkoki raudoni musa veide, o rudos- geltonuma, geltonos ir oranzines spalvos, mano monitoriuj ziurint, isvis netinka.
o koki jus pati sau tipa itariat? nes man nesa i soft summer, bet as pati soft summer, tai gal tik del to bet tos paslopintos rausvos, melsvos, violetines tai graziai ziurisi
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 19:09)
Teoriškai blukint neturėtų. Soft summer, kiek pamenu?
---
Aš irgi mąstau apie spalvas.. Noriu normalios darbinės kapsulės. Turiu tris sijonus, spalvų apačioje (kava, cream, juoda) - mąstau, mest kažkuriuos lauk ir mąstyt kažką naujo, ar įmanoma suderinti kažką iš turimų? Batai turimi rudi, pilki.
---
aha, soft summer. teoriskai neturetu, bet paauglystej laaabai blukino, bet tada dar buvau paaugliskai lavonisko atspalvio del anemijos matyt. man prie cream ir kavos grazu rozines ir violetines atspalviai
QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 19:09)
Gal galit dar atrakint, užsidėsiu akinukus
Atrakinau ačiūūūū
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 19:14)
tai tada pasisakau mano galva graziai atrodo: 5, 7, 9, 21..
gelsvos spalvos lyg kazkoki raudoni musa veide, o rudos- geltonuma, geltonos ir oranzines spalvos, mano monitoriuj ziurint, isvis netinka.
o koki jus pati sau tipa itariat? nes man nesa i soft summer, bet as pati soft summer, tai gal tik del to bet tos paslopintos rausvos, melsvos, violetines tai graziai ziurisi
vasara, tik pati nežinau kuri nes nei šilto tipo, nei žiemos tikrai iš manęs neišspausi. tiksliau aš pati nelabai sugebu įtarti - kad ir kaip stengiuosi, matau savo išankstinius nusistatymus tiktai
dėl geltonos tai man aplinkiniai visas ligas įtarinėja su geltona (ir tikrai neradau nė vieno atspalvio, kuris man tiktų).
man tai kai kurios spalvos lyg pasiltina veida, del to ir galvoju, kad gal soft plius visos ryskios spalvos ant jusu ziurisi ne taip graziai, kaip prislopintos, del to pvz cool vasara atkrenta. kokia ten dar yra trecia vasara? light? del sitos jau nieko nezinau
Jergau, žiūrėjau numerius pagal užraus ties nuotraukom, gal ką atsirinksit.
Patiko: neautrali 3, 5, 6, 10, melyna 3, 2, metalai pilka, raudona 3 (bet matau labiau juodą su intarpais, raudona 32 foto, violetinės nieko, raštai 5
Ne ne - geltona, oranzines
Patiko: neautrali 3, 5, 6, 10, melyna 3, 2, metalai pilka, raudona 3 (bet matau labiau juodą su intarpais, raudona 32 foto, violetinės nieko, raštai 5
Ne ne - geltona, oranzines