Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
Atsakyti
suknele pakankamai ryski, man butu grazu neutralios sviesesnes spalvos prie jos. kokia sviesiai sviesiai ruda, smelio ar pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 17:39)
as siandien netycia isimylejau viena suknele. ji man tokia elegantiska ir aristokratiska pasirode, negalejau nepirkt uz puse kainos  biggrin.gif 36 dydis buvo nuo liemens i virsu idealus, bet slaunis biski spaude, tai nors ir kudinimosi periodas dabar, nusprendziau imt vos didesne, jei ka- siuveja pataisys. imeciau foto i albuma, pakomentuokit, ar manes tokia spalva labai neblukina.

Kokia suknelės spalva?

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 18:23)
Dar šimtas žmonių užbėgo pažiūrėti manų foto (visgi kokia sekama šita tema!), o komentarų matyt nebesulauksiu  doh.gif Tiek to, rakinu... Nesidraugaujam kažkaip  mastau.gif

Be-bop-a-lula, o Jūsų plaukai dažyti? gal pabandykit padaryti keletą nuotraukų neslepiant plaukų? g.gif
Man akys tiesiai viršun, į galvos apdangalą kreipias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 08 28, 17:37)

Čia tik dėl spalvų sudėjau (kurios man gražiai atrodo su mėlyna) blush2.gif

QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 17:40)
suknele pakankamai ryski, man butu grazu neutralios sviesesnes spalvos prie jos. kokia sviesiai sviesiai ruda, smelio ar pan smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 18:21)
kantrybes neturiu.. dar blogiau, kad galiu ir pinigus issileisti kitais tikslais iki to laiko..  lotuliukas.gif  su oru irgi tas pats.. staigiai atsals, o tada taip pat staigiai ir neturesiu ka rengtis (labai labai pratustinau spinta, dar tiek pat istustinti liko). as irgi stengiuosi nebepirkti staigiai.. issimatuoju, o tada einu ratais aplink parduotuve, dazniausiai isvis stengiuosi vaziuoti namo, o poto ziuriu ar tikrai man reikia, ar tikrai noriu, ar atsimenu ir tebesapnuoju  biggrin.gif  bet to megztinio man labai norisi  blush2.gif  tik pries perkant (arba neperkant) noriu apsvarstyti su kuo ji nesioti, kai tokia situacija. ant nuogo kuno tikrai nepanesiosiu, nes rastas ne siaip kiauras truputi, o smarkiai kiauras  biggrin.gif

tai pirkit biggrin.gif jei netiks per 2 savaites dar galesit grazint. as taip netycia viena tase isigijau- nebuvau iki galo tikra, kad man jos reikia, bet labai norejosi. dabar ziuriu kad tinka prie nemazai ko bigsmile.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 18:43)
Kokia suknelės spalva?

a velnias zino g.gif kazkas tarp off white ir kremo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 18:09)
bebop, as maciau foto, bet nesiekiu temos eksperciu lygio, tai nieko nekomentuosiu.. tik tiek, kad pilkas fonas ir tas pilkas galvos apdangalas man gerokai pasunkina spalvu supratima ant zmogaus  doh.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 18:43)
Be-bop-a-lula, o Jūsų plaukai dažyti? gal pabandykit padaryti keletą nuotraukų neslepiant plaukų?  g.gif 
Man akys tiesiai viršun, į galvos apdangalą kreipias  doh.gif

O aš labai šventai tikėjau, jog pilkas fonas+paslėpti plaukai neiškraipys nieko rolleyes.gif Plaukai mano dažyti ir labai kardinaliai skiriasi nuo tų, kuriuos gamta davė blush2.gif sakot bandyt parodyt plaukus g.gif

o dėl eksperčių- taigi tam tema ir yra, jog dalintumėmės ir tartumėmės 4u.gif aš spalvų temoj irgi savo nuomonę vis pareiškiu - nors ir tooooli iki ekspertės, bet vistiek kažkoks įspūdis lieka. o atsižvelgiant į tai, jog dauguma aplinkinių irgi spalvose nesigaudo, tai tokia nešališka nuomonė dažnai ir atspindės, ką mano kiti matydami mane tam tikrose spalvose smile.gif pavyzdžiui, jei jau net man matosi, kad kažkas netinka, tai greičiausiai tam žmogui tikrai tikrai netinka ir ekspertai žagsėtų pamatę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 18:46)
tai pirkit  biggrin.gif jei netiks per 2 savaites dar galesit grazint. as taip netycia viena tase isigijau- nebuvau iki galo tikra, kad man jos reikia, bet labai norejosi. dabar ziuriu kad tinka prie nemazai ko  bigsmile.gif
a velnias zino  g.gif kazkas tarp off white ir kremo  rolleyes.gif

ai man su tais grazinimais nelabai blush2.gif budavo, kad tikrai susivokiu ir grazinu, bet daznai prakaba tas 14dienu, atrodo ai va lyg ir patinka, lyg ir tinka, o poto pamatau, kad vistiek neee, bet jau buna per velu biggrin.gif

del sukneles - manau pilka, visokios beige ten tos rusvos/kuno/neutralios, balta, rausvos/rozines, bet svelniai arba kaip tik tamsiai, o ne ryskiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 19:46)
a velnias zino  g.gif kazkas tarp off white ir kremo  rolleyes.gif

Teoriškai blukint neturėtų. Soft summer, kiek pamenu?

---

Aš irgi mąstau apie spalvas.. Noriu normalios darbinės kapsulės. Turiu tris sijonus, spalvų apačioje (kava, cream, juoda) - mąstau, mest kažkuriuos lauk ir mąstyt kažką naujo, ar įmanoma suderinti kažką iš turimų? Batai turimi rudi, pilki.

user posted image

Kas dar derintųs su kava, cream, pilka - kažko ryškaus norėtųs?
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 19:54)
O aš labai šventai tikėjau, jog pilkas fonas+paslėpti plaukai neiškraipys nieko  rolleyes.gif Plaukai mano dažyti ir labai kardinaliai skiriasi nuo tų, kuriuos gamta davė  blush2.gif sakot bandyt parodyt plaukus g.gif

o dėl eksperčių- taigi tam tema ir yra, jog dalintumėmės ir tartumėmės 4u.gif aš spalvų temoj irgi savo nuomonę vis pareiškiu - nors ir tooooli iki ekspertės, bet vistiek kažkoks įspūdis lieka. o atsižvelgiant į tai, jog dauguma aplinkinių irgi spalvose nesigaudo, tai tokia nešališka nuomonė dažnai ir atspindės, ką mano kiti matydami mane tam tikrose spalvose  smile.gif pavyzdžiui, jei jau net man matosi, kad kažkas netinka, tai greičiausiai tam žmogui tikrai tikrai netinka ir ekspertai žagsėtų pamatę biggrin.gif

Aa, jei dažyti tada turbūt netinka, norint nuomonės prigimtiniam tipui.

Visiškai sutinku. Gal galit dar atrakint, užsidėsiu akinukus lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 28, 18:54)
o dėl eksperčių- taigi tam tema ir yra, jog dalintumėmės ir tartumėmės 4u.gif aš spalvų temoj irgi savo nuomonę vis pareiškiu - nors ir tooooli iki ekspertės, bet vistiek kažkoks įspūdis lieka. o atsižvelgiant į tai, jog dauguma aplinkinių irgi spalvose nesigaudo, tai tokia nešališka nuomonė dažnai ir atspindės, ką mano kiti matydami mane tam tikrose spalvose  smile.gif pavyzdžiui, jei jau net man matosi, kad kažkas netinka, tai greičiausiai tam žmogui tikrai tikrai netinka ir ekspertai žagsėtų pamatę biggrin.gif

tai tada pasisakau biggrin.gif mano galva graziai atrodo: 5, 7, 9, 21..
gelsvos spalvos lyg kazkoki raudoni musa veide, o rudos- geltonuma, geltonos ir oranzines spalvos, mano monitoriuj ziurint, isvis netinka.

o koki jus pati sau tipa itariat? nes man nesa i soft summer, bet as pati soft summer, tai gal tik del to biggrin.gif bet tos paslopintos rausvos, melsvos, violetines tai graziai ziurisi g.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 19:09)
Teoriškai blukint neturėtų. Soft summer, kiek pamenu?

---

Aš irgi mąstau apie spalvas.. Noriu normalios darbinės kapsulės. Turiu tris sijonus, spalvų apačioje (kava, cream, juoda) - mąstau, mest kažkuriuos lauk ir mąstyt kažką naujo, ar įmanoma suderinti kažką iš turimų? Batai turimi rudi, pilki.

Kas dar derintųs su kava, cream, pilka - kažko ryškaus norėtųs?

aha, soft summer. teoriskai neturetu, bet paauglystej laaabai blukino, bet tada dar buvau paaugliskai lavonisko atspalvio del anemijos matyt. man prie cream ir kavos grazu rozines ir violetines atspalviai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 28 rugpjūčio 2012 - 19:14
QUOTE(_asamaM @ 2012 08 28, 19:09)
Gal galit dar atrakint, užsidėsiu akinukus lens.gif

Atrakinau 4u.gif ačiūūūū ploja.gif

QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 19:14)
tai tada pasisakau  biggrin.gif mano galva graziai atrodo: 5, 7, 9, 21..
gelsvos spalvos lyg kazkoki raudoni musa veide, o rudos- geltonuma, geltonos ir oranzines spalvos, mano monitoriuj ziurint, isvis netinka.

o koki jus pati sau tipa itariat? nes man nesa i soft summer, bet as pati soft summer, tai gal tik del to biggrin.gif bet tos paslopintos rausvos, melsvos, violetines tai graziai ziurisi  g.gif

vasara, tik pati nežinau kuri g.gif nes nei šilto tipo, nei žiemos tikrai iš manęs neišspausi. tiksliau aš pati nelabai sugebu įtarti - kad ir kaip stengiuosi, matau savo išankstinius nusistatymus tiktai ax.gif

dėl geltonos tai drinks_cheers.gif man aplinkiniai visas ligas įtarinėja su geltona (ir tikrai neradau nė vieno atspalvio, kuris man tiktų).
Atsakyti
man tai kai kurios spalvos lyg pasiltina veida, del to ir galvoju, kad gal soft blush2.gif plius visos ryskios spalvos ant jusu ziurisi ne taip graziai, kaip prislopintos, del to pvz cool vasara atkrenta. kokia ten dar yra trecia vasara? light? del sitos jau nieko nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Jergau, žiūrėjau numerius pagal užraus ties nuotraukom, gal ką atsirinksit.

Patiko: neautrali 3, 5, 6, 10, melyna 3, 2, metalai pilka, raudona 3 (bet matau labiau juodą su intarpais, raudona 32 foto, violetinės nieko, raštai 5

Ne ne - geltona, oranzines g.gif
Atsakyti