Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 28, 15:55)
Ten spalvos iškraipytos gal, oranžinis kardiganas yra.

Gal ketvirta iš apačios ryžavota?  ax.gif

Aha, ketvirta/penkta is apacios jau kazkas panasaus. Bet velgi oda, o kazin rubu tokiu spalvu? Bent jau man matyti neteko, bet as daznai puses nepamatau lotuliukas.gif viena diena einu vienus dalykus matau, kita diena jau kitus. Ir va ten buvo derinys mazdaug tokia ryzavota + kaip megztinis (kazkas i oranzinio, ruzavo puse).
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 13:39)
Tarp kitko siandien turedama laisva valandele prabegau pro parduotuves, uzmeciau aki.. nezinau kodel, bet mazai as tos bordo/kraujo maciau.. vien zalia, melyna, dar daug kur ir tokia anu metu geltona, tai nieko nesupratau  unsure.gif  o visai uzsinorejau, tai liudna, kad vistik parduotuvese ju mazai, gal pas mus paveluotai ateis mada vel?  g.gif

as galvoju, gal uzves koki spali-lapkriti g.gif nes dabar dar man rodos ne pilnas rudenines kolekcijas turi susiveze, o dar ir ziemos kolekcija gi bus g.gif

as siandien netycia isimylejau viena suknele. ji man tokia elegantiska ir aristokratiska pasirode, negalejau nepirkt uz puse kainos biggrin.gif 36 dydis buvo nuo liemens i virsu idealus, bet slaunis biski spaude, tai nors ir kudinimosi periodas dabar, nusprendziau imt vos didesne, jei ka- siuveja pataisys. imeciau foto i albuma, pakomentuokit, ar manes tokia spalva labai neblukina. paletese lyg yra tokia, bet kazkaip visa gyvenima privengdavau tokiu spalvu, nes su kai kuriais atspalviais labai dingdavo visi veido bruozai g.gif
Atsakyti
tai kad man velu spali - lapkriti biggrin.gif man greiciau salta/vesu pasidaro, o tokiu spalvu butent kazka tokio ir pirksiu dar nepakankamai silto, bet jau ilgomis rankovemis. o beto as ir visa ziema gana plonai pravaikstau. su batais tas pats. dar niekur nera ilgaauliu, rudeniniu/pavasariniu (na neskaitant keletos senu poru), o kai orai mygom atsals, tiesiog neturesiu ka apsiauti bent is reikalo. verysad.gif

Ka nusiziurejau siandien, tai:
megztini svelniai svelniai rozines spalvos (tiktu spalviskai, nes jau turiu keleta kitokiu tonu rausvu/plytiniu), bet va 80Lt ir dar toks keistas... jis is storu, siltu rubu, bet visas kiauru rastu, tai suku galva kaip ir kada nesioti. ar neverta tokio pirkinio pirkt? g.gif

dar nusiziurejau paprasta susagstoma ruda kardigana uz berots 46lt, tik va cia reik susimastyti kokias spalvas geriau rinktis (ar rausva, pilka, navy ar rausva, ruda, spanguoline berots taip vadinas). prie to pacio jeigu ka rudas/pilkas kelnes uz 70lt atrodo.
Atsakyti
Dar šimtas žmonių užbėgo pažiūrėti manų foto (visgi kokia sekama šita tema!), o komentarų matyt nebesulauksiu doh.gif Tiek to, rakinu... Nesidraugaujam kažkaip mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 28, 12:05)
Susiračiau, kokia turėtų būti, žaliai pažymėjau turimus drabužius, o raudonai – kurių reikia.

Aišku 4u.gif Aš dabar sėsiu rašytis savo kapsulę (remiantis dontstop pavyzdžiu) ax.gif Beje, ta oxblood red spalva visai graži, turbūt ji bus viena iš mano būsimos kapsulės spalvų. Jei dar populiari bus, tai gal pavyks bent vieną kapsulę susidėliot bigsmile.gif Tik dar klausimas: su kuo jūs derintumėt tą oxblood red? Aš galvojau su pilka ir tamsiai mėlyna, bet lyg ir niūroka gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 28 rugpjūčio 2012 - 18:05
Sveikos 4u.gif

Gal patartumėte kokios spalvos bateliai, rankine ir taip toliau, neskaitant zinoma juodos biggrin.gif , dar tiktu prie tokios spalvos sukneles ?
http://www.supermama...?...i&img=36427
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 28 rugpjūčio 2012 - 18:26
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 17:06)
tai kad man velu spali - lapkriti  biggrin.gif  man greiciau salta/vesu pasidaro, o tokiu spalvu butent kazka tokio ir pirksiu dar nepakankamai silto, bet jau ilgomis rankovemis. o beto as ir visa ziema gana plonai pravaikstau. su batais tas pats. dar niekur nera ilgaauliu, rudeniniu/pavasariniu (na neskaitant keletos senu poru), o kai orai mygom atsals, tiesiog neturesiu ka apsiauti bent is reikalo.  verysad.gif

tai gal uzves dar, kantrybes 4u.gif jeigu batu vesesniam sezonui dar nera, tai ir rubus tikrai ne visus atveze.

del to kiauro megztuko, tai as nepirkciau g.gif bet as apskritai stengiuosi nebepirkti nieko, kas neatrodytu super arba be ko nebegaleciau gyventi biggrin.gif (kol kas sunkiai sekasi, bet mokausi bigsmile.gif apeinu tris ratus apie parde, atsidedu daikta, buna kad paskui ir nebereikia man jo. is dontstop ismokau fotkinti visus pasimatuotus rubus ant saves- tikrai geriau matosi, kaip atrodo)

bebop, as maciau foto, bet nesiekiu temos eksperciu lygio, tai nieko nekomentuosiu.. tik tiek, kad pilkas fonas ir tas pilkas galvos apdangalas man gerokai pasunkina spalvu supratima ant zmogaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2012 08 28, 19:06)
Sveikos  4u.gif

Gal patartumėte kokios spalvos bateliai, rankine ir taip toliau, neskaitant zinoma juodos  biggrin.gif , dar tiktu prie tokios spalvos sukneles  ?

https://www.bestsecr...e=1346169634928

Bent jau man, tai nerodo suknelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2012 08 28, 18:06)
Sveikos  4u.gif

Gal patartumėte kokios spalvos bateliai, rankine ir taip toliau, neskaitant zinoma juodos  biggrin.gif , dar tiktu prie tokios spalvos sukneles  ?

https://www.bestsecr...e=1346169634928

nerodo sukneles
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 18:09)
tai gal uzves dar, kantrybes  4u.gif jeigu batu vesesniam sezonui dar nera, tai ir rubus tikrai ne visus atveze.

del to kiauro megztuko, tai as nepirkciau  g.gif bet as apskritai stengiuosi nebepirkti nieko, kas neatrodytu super arba be ko nebegaleciau gyventi  biggrin.gif (kol kas sunkiai sekasi, bet mokausi  bigsmile.gif apeinu tris ratus apie parde, atsidedu daikta, buna kad paskui ir nebereikia man jo. is dontstop ismokau fotkinti visus pasimatuotus rubus ant saves- tikrai geriau matosi, kaip atrodo)

kantrybes neturiu.. dar blogiau, kad galiu ir pinigus issileisti kitais tikslais iki to laiko.. lotuliukas.gif su oru irgi tas pats.. staigiai atsals, o tada taip pat staigiai ir neturesiu ka rengtis (labai labai pratustinau spinta, dar tiek pat istustinti liko). as irgi stengiuosi nebepirkti staigiai.. issimatuoju, o tada einu ratais aplink parduotuve, dazniausiai isvis stengiuosi vaziuoti namo, o poto ziuriu ar tikrai man reikia, ar tikrai noriu, ar atsimenu ir tebesapnuoju biggrin.gif bet to megztinio man labai norisi blush2.gif tik pries perkant (arba neperkant) noriu apsvarstyti su kuo ji nesioti, kai tokia situacija. ant nuogo kuno tikrai nepanesiosiu, nes rastas ne siaip kiauras truputi, o smarkiai kiauras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 08 28, 17:09)
Bent jau man, tai nerodo suknelės blush2.gif

QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 17:11)
nerodo sukneles

Esu tikra blondine doh.gif , tiek metu sm sedziu, bet pamiršau kaip nuotrauka is kompo įkelti blush2.gif .
Na pasiseke nors i avatara įsikelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2012 08 28, 19:30)
Esu tikra blondine  doh.gif , tiek metu sm sedziu, bet pamiršau kaip nuotrauka is kompo įkelti  blush2.gif .
Na pasiseke nors i avatara įsikelti  ax.gif

1

2

3

Čia tik dėl spalvų sudėjau (kurios man gražiai atrodo su mėlyna) blush2.gif
Atsakyti