QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 11:20)
nu ne gyvas galas
oxblood yra tokia rudai raudona, labai tamsi. nepasakyciau kad kraujo (nebent gal sukresejusio), ir tikrai ne plytos. del siltumo saltumo tai manau kad parduotuvese bus galima rasti ir to, ir to, nors siaip ji man siltoka atrodo
as ko gero imsiu ja i kapsule, vien del to kad siemet nebus problemu tokiu rubu rast. nors dar nebandziau, kaip ant manes atrodo, gal visai baisi bus
Tikrai taip, visokiu pilna prisiziurejau
o vien cia kiek diskusiju uzvire, velgi vienai tai bordo, kitai tamsiai ruda su raudonu, kitai vyno, treciai kraujo ir t.t.
beprasmiska toliau gincytis del pavadinimo
ir parduotuvese su tuo paciu pavadinimu skirtingos spalvos butu neretai.
Tarp kitko siandien turedama laisva valandele prabegau pro parduotuves, uzmeciau aki.. nezinau kodel, bet mazai as tos bordo/kraujo maciau.. vien zalia, melyna, dar daug kur ir tokia anu metu geltona, tai nieko nesupratau
o visai uzsinorejau, tai liudna, kad vistik parduotuvese ju mazai, gal pas mus paveluotai ateis mada vel?
Nors ir galva dar labiau susisuko.. nelabai as buvau uz tas tik tris spalvas, norejosi man daugiau spalvu arba geriau mazesniu, bet daugiau kapsulyciu, o kazkodel visur emiau matyti triju spalvu derinius (turbut vistik jusu itaka)
ir pasimeciau, nebezinau ko noriu.. navy + ryza (?) + kazkokia rozines/oranzines giminaite.. navy + pilka + svelniai rausva.. dar siandien grazu deriny suziurejau tamsiai ruda + svelniai rausva + spanguoline (?).. armacord nuorodoje irgi pvz bordo + pilka + raudona (?)... ech
kaip tycia is smalsumo ir pasimatavau siandien ta "bordo", tai tiko mano akimis gal net labiau nei navy
nusisausiu, kad praitais metais nenusipirkau bordo sukneles, aplink kuria turbut menesi vaiksciojau ratais ir pabijojau del spalvos