Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 28, 11:02)
Man atrodo, ji šalta.

Jūs dar, regis, dėl ryžavotos klausėt. Kokia čia ta ryžavota? Ne tokia?

Ne, velgi mano akimis (o gal mano kompu) cia tokia svelni rozine/koraline.
Ryzavota turejau omeny labiau odos spalva. Na kad butu aiskiau maciau motery apsirengusia navy kelnemis, ryzavotais bateliais, beige/smeliniu paltuku, ryzavotu saliku ir tase dvieju spalvu (ryza + rozine/oranzine). Tai pagalvojau ar panasios spalvos rubu buna g.gif nes labai patiko spalvu derinys tarpusavy. tik nerandu pavyzdio parodyti niekaip g.gif

Papildyta:
Amarcord nuorodoje, dar ir graziu deriniu su ta bordo prisiziurejau, kuo toliau, tuo labiau imu noreti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 10:58)
dekui  4u.gif  O as radau net ir paletese su spalvu pavadinimais ivairiu tu oxblood, vienos lyg ir i mano pavadinimu plytines, kitos tiesiog bordo pasirode.. tarkime jeigu apskritai paemus, tai kraujo spalva as velgi labiau kitokia isivaizduoju, raudonesne, ryskesne  biggrin.gif  sita mano akimis ir mano suvokimu bordo. Tikrai bus madinga  4u.gif  kokiems tipams ji kazin tinka, salta ar silta? Gal kokio vieno drabuzelio ir noreciau  g.gif

nu ne gyvas galas biggrin.gif oxblood yra tokia rudai raudona, labai tamsi. nepasakyciau kad kraujo (nebent gal sukresejusio), ir tikrai ne plytos. del siltumo saltumo tai manau kad parduotuvese bus galima rasti ir to, ir to, nors siaip ji man siltoka atrodo g.gif as ko gero imsiu ja i kapsule, vien del to kad siemet nebus problemu tokiu rubu rast. nors dar nebandziau, kaip ant manes atrodo, gal visai baisi bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 12:20)
nu ne gyvas galas  biggrin.gif oxblood yra tokia rudai raudona, labai tamsi. nepasakyciau kad kraujo (nebent gal sukresejusio), ir tikrai ne plytos. del siltumo saltumo tai manau kad parduotuvese bus galima rasti ir to, ir to, nors siaip ji man siltoka atrodo  g.gif as ko gero imsiu ja i kapsule, vien del to kad siemet nebus problemu tokiu rubu rast. nors dar nebandziau, kaip ant manes atrodo, gal visai baisi bus  biggrin.gif

Vat man irgi krešulių spalva blink.gif lotuliukas.gif Nu bet graži, bjaurybė biggrin.gif
Atsakyti
Bytte, aš jei dabar megzčiausi liemenę, rinkčiausi užsegamą priekyje sagutėmis ir marginta Norvegų raštais (elniai ir pan biggrin.gif ), man atrodo, tokios dabar ant bangos rolleyes.gif

Iš to, kas yra Osinkoje, pas mane atrinkta į papkutę tokie variantai, ir kriaušėms gal tinka:

user posted image

user posted image

šį mezgiau pardavimui

user posted image

mazgiau mamai - kriaušei

user posted image

user posted image

dar ko gero kriaušėms

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 28, 12:15)
Aš tą bordo prie rudos kapsulės planuoju. Ir dar vieną turėsiu mėlyną.

Labiausiai reikia batų ir rankinės  doh.gif

As galvojau apie burgundine, tai ja galeciau keisti ir i sita kad jau bus tu rubu smile.gif Tik kad neturiu nei vizijos ko noriu/reikia, nei didelio noro deliotis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 28, 12:44)
As galvojau apie burgundine, tai ja galeciau keisti ir i sita kad jau bus tu rubu smile.gif Tik kad neturiu nei vizijos ko noriu/reikia, nei didelio noro deliotis..  unsure.gif

Tai gal ir nereikia, jei nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 28, 13:05)
Tai gal ir nereikia, jei nesinori smile.gif

Tai kad apsirengt turiu gal kokius 4 ar keturis derinius, kai reikia iset, tai norisi graziai atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvojau kad praėjo jau elniukų mada rolleyes.gif
fasoniukų tai daug turiu išsisaugojus (turiu išsisaugojus ilgąją baltą ir trumpąją pilką su pynėm taip pat biggrin.gif ), bet vat raštų... iš galvos tuos elniukus megzt labai lėtai einasi man, žinau iš praktikos, mezgi ardai, mezgi ardai... tai nusprendžiu kad per mažas, tai per marga gaunas... toks ilgas kurybinis darbas, kuriam pasirašyčiau nebent marginant vaikišką kepurėlę.
Man pasiteisino liemenės susegtos priekyje ant vienos, dviejų sagų, tiesaus silueto. Kažkaip tie platėjantys netinka, neįsikertu kodėl, bet žiauriai storina. Liemenės noriu, nes mėgstu sluoksniuot, o mautis kardiganą ant palaidinės su rankovėmis nepatogu, o jai dar paltukas statytom siauresnėm rankovėm, visai nepatogu būna. O liemenė pats tas. Man tai užpraitų metų atradimas.

Man oxblood primena būtent kraują... kai nuleidžia kraujo sriubai ar kraujinei dešrai... fui fui fui kaip neskanu pasidarė. Todėl ir vadindavau juodai vyšnine, nes kraujine vadint... kažkaip... Man ta spalva gan neutrali, daug kam turėtų tikt ax.gif .
Atsakyti
Ačiū, pastebėjusioms mano foto.

Kalbant apie spalvas: kaip tik vakar skaičiau šį straipsnį, kur taip pat minima oxblood spalva (lietuviškai autorė ją vadina raudono vyno).

Jeigu kapsulei pasirinkti tą oxblood, juodą ir navy nebūtų per daug tamsu? g.gif ar geriau navy pakeisti pilka?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 28, 11:20)
nu ne gyvas galas  biggrin.gif oxblood yra tokia rudai raudona, labai tamsi. nepasakyciau kad kraujo (nebent gal sukresejusio), ir tikrai ne plytos. del siltumo saltumo tai manau kad parduotuvese bus galima rasti ir to, ir to, nors siaip ji man siltoka atrodo  g.gif as ko gero imsiu ja i kapsule, vien del to kad siemet nebus problemu tokiu rubu rast. nors dar nebandziau, kaip ant manes atrodo, gal visai baisi bus  biggrin.gif

Tikrai taip, visokiu pilna prisiziurejau smile.gif o vien cia kiek diskusiju uzvire, velgi vienai tai bordo, kitai tamsiai ruda su raudonu, kitai vyno, treciai kraujo ir t.t. smile.gif beprasmiska toliau gincytis del pavadinimo 4u.gif ir parduotuvese su tuo paciu pavadinimu skirtingos spalvos butu neretai.
Tarp kitko siandien turedama laisva valandele prabegau pro parduotuves, uzmeciau aki.. nezinau kodel, bet mazai as tos bordo/kraujo maciau.. vien zalia, melyna, dar daug kur ir tokia anu metu geltona, tai nieko nesupratau unsure.gif o visai uzsinorejau, tai liudna, kad vistik parduotuvese ju mazai, gal pas mus paveluotai ateis mada vel? g.gif
Nors ir galva dar labiau susisuko.. nelabai as buvau uz tas tik tris spalvas, norejosi man daugiau spalvu arba geriau mazesniu, bet daugiau kapsulyciu, o kazkodel visur emiau matyti triju spalvu derinius (turbut vistik jusu itaka) lotuliukas.gif ir pasimeciau, nebezinau ko noriu.. navy + ryza (?) + kazkokia rozines/oranzines giminaite.. navy + pilka + svelniai rausva.. dar siandien grazu deriny suziurejau tamsiai ruda + svelniai rausva + spanguoline (?).. armacord nuorodoje irgi pvz bordo + pilka + raudona (?)... ech verysad.gif kaip tycia is smalsumo ir pasimatavau siandien ta "bordo", tai tiko mano akimis gal net labiau nei navy blink.gif nusisausiu, kad praitais metais nenusipirkau bordo sukneles, aplink kuria turbut menesi vaiksciojau ratais ir pabijojau del spalvos verysad.gif
Atsakyti
Aš tos bordo (vadinkim ją taip biggrin.gif) LT kol kas mačiau tik kardiganą marks and spencer, planuoju pirkti blush2.gif

mergaiciukas1, tai arba bandykit derinti naujus rūbus prie turimų. Arba jei jau kapsulė nuo 0, tai pradėkit nuo mažytės: 2 apačios + 3 viršūs. Ir rinkdamasi spalvas atsižvelkit į turimą avalynę, viršutinius rūbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 28 rugpjūčio 2012 - 13:56
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 12:17)
Ne, velgi mano akimis (o gal mano kompu) cia tokia svelni rozine/koraline.
Ryzavota turejau omeny labiau odos spalva.

Ten spalvos iškraipytos gal, oranžinis kardiganas yra.

Gal ketvirta iš apačios ryžavota? ax.gif
user posted image
Atsakyti