Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Ups. Išmėžė. O kas specams parodys??? Aš, tarkim, pezu tik, kad pezėt. Visai gali būt, kad nupezu! sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 28, 22:35)
Oirmojoje foto man rodos labai iskraipytos spalvos, todel net nebandau spelioti. O antrojoje man labai i akis krenta plaukai, jie kazkaip netaip ziurisi prie veido (gal per salti, gal per tamsus) nors akiu nesimato, bet oda mano manitorius rodo siltoka. Todel manau, kad pasiltinus plaukus gal ir butum4te siltas tipas (pavasaris arba ruduo). Fonas man atrodo labai pavasariskos spalvos ir jame jus graziai ziurite, gal jus irgi pavasaris?
Jus labai simpatiska ir sarminga moteris  4u.gif

Ačiū už komplimentus smile.gif
Oda mano kaip paršelio - riužava...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 22:02)
drinks_cheers.gif Kad kažkoks softas tai aš visiškai sutinku, nes kol nedažiau plaukų - buvau jokia, be spalvos... nes plaukai lietuviškai šiaudiniai, tik ne į gelsvą, o į kažkokią pilką, veido bruožai neryškūs, tai nuotraukose prost manęs visai nesimatydavo biggrin.gif kai pradėjau ryškinti plaukus - kažkaip labiau pradėjau sau patikt biggrin.gif

g.gif vat skaičiau apie tokį tipą ale ***** db neatgaminu ar ne kokia soft summer doh.gif nors baranką duok doh.gif nes ten apie akis tokias mandras bet lyg ruduo... Na neklaidinu, bet tikrai ne žiema

QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 22:20)
Nu ar negaliu būt ruduo? ohmy.gif

nerodo, bet baika, aš ir dauk fotkių prikėliau tai kai grįš Bytte atidarysiu apžiūros kambarį mirksiukas.gif

labos sezonų merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:37)
Ups. Išmėžė. O kas specams parodys??? Aš, tarkim, pezu tik, kad pezėt. Visai gali būt, kad nupezu! sad.gif

Dar vieną įdėsiu. Net tris, bet jos visos nelabai aiškios ir su dažytais plaukais sad.gif
http://i192.photobuc...os/IMG_7905.jpg

http://i192.photobuc...os/IMG_3511.jpg

http://i192.photobuc.../IMG_3554_2.jpg

Beje, kol nedažiau plaukų - pilka buvo mėgstamiausia spalva, o kai pradėjau dažyt - žiūriu netinka schmoll.gif

Bet juodą nešioju ir nesuku galvos, ar tinka, ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 28 rugsėjo 2012 - 21:50
Matau tik vidurinį, ale kiba tikrai ruduo? unsure.gif Ne, čia speco reikia.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:59)
Matau tik vidurinį, ale kiba tikrai ruduo? unsure.gif  Ne, čia speco reikia.

Ai, jau pratryniau. Gal kada pritaikysiu, kai specės užsuks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 23:00)
Ai, jau pratryniau. Gal kada pritaikysiu, kai specės užsuks wink.gif

Man atrodo, neturi tu kantrybės! biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif As visas foto praleidau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 29, 11:43)
Labas rytas ax.gif As visas foto praleidau verysad.gif

Labas rytas smile.gif aš jau užsivedžiau ant to spalvinio tipo nusistatymo biggrin.gif visvien prašysiu jūsų pagalbos, tik labai norėtųsi kažkaip konfidencialiai. Kadangi vis dar neperskaičiau visos temos, tik užmačiau, kad turit kažkokį neviešą albumą, tai ir aš labai prašyčiausi į jį... Reikia nusipirkti drabužių rudeniui ir žiemai, tad galvoju, pirksiu tik tada kai nusistatysiu tą tipą ir žvilgtelsiu į spalvų paletę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 29 rugsėjo 2012 - 11:02
Aš irgi visas foto praleidau...

Beje, Teka, kodėl jūsų albume nematau?.. Ar dar nerandu kažko? O šiaip ačiū labai už priėmimą, akys plačiau atsivėrė, kaip visas reikalas atrodo drinks_cheers.gif Va dėl Shanos labai irgi nuostabu, nesimato mano nepatyrusiai akiai, kad pavasaris, dabar labiau įsivaizduoju, kodėl taip sunku nustatyt buvo smile.gif

Shana, sakot ryžesni man tinka g.gif Man pačiai tai labai "lipo" jie, tik pati spalva itin nedėkinga - plaunasi tiesiog dienomis... Aš pati galvoju dabar kažkiek šviesėt (per tamsūs dabar mano skoniui kiek...), va, ką galvojat jei kažką tokio išgavus? plaukų spalva Modelis irgi šaltesnės odos, o ta spalva man tokia softinė... ir tuo pačiu ne per šviesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 29, 11:09)
Aš irgi visas foto praleidau...

Beje, Teka, kodėl jūsų albume nematau?.. Ar dar nerandu kažko? O šiaip ačiū labai už priėmimą, akys plačiau atsivėrė, kaip visas reikalas atrodo drinks_cheers.gif Va dėl Shanos labai irgi nuostabu, nesimato mano nepatyrusiai akiai, kad pavasaris, dabar labiau įsivaizduoju, kodėl taip sunku nustatyt buvo  smile.gif

Shana, sakot ryžesni man tinka g.gif Man pačiai tai labai "lipo" jie, tik pati spalva itin nedėkinga - plaunasi tiesiog dienomis... Aš pati galvoju dabar kažkiek šviesėt (per tamsūs dabar mano skoniui kiek...), va, ką galvojat jei kažką tokio išgavus? plaukų spalva Modelis irgi šaltesnės odos, o ta spalva man tokia softinė... ir tuo pačiu ne per šviesi g.gif

Siaip tai reiktu man isideti pora foto pavasarinem spalvom, va tada tai tikrai matosi. O taip tai jo, as toks visiskai nei sioks nei toks, labai neutralus, biski pasimaskuoju i kita puse ir gaunasi kitas tipas smile.gif

Man jusu nuoroda nieko nerodo g.gif
Atsakyti
user posted image

Va, dabar turi rodyt smile.gif
Atsakyti