Ups. Išmėžė. O kas specams parodys??? Aš, tarkim, pezu tik, kad pezėt. Visai gali būt, kad nupezu!
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 28, 22:35)
Oirmojoje foto man rodos labai iskraipytos spalvos, todel net nebandau spelioti. O antrojoje man labai i akis krenta plaukai, jie kazkaip netaip ziurisi prie veido (gal per salti, gal per tamsus) nors akiu nesimato, bet oda mano manitorius rodo siltoka. Todel manau, kad pasiltinus plaukus gal ir butum4te siltas tipas (pavasaris arba ruduo). Fonas man atrodo labai pavasariskos spalvos ir jame jus graziai ziurite, gal jus irgi pavasaris?
Jus labai simpatiska ir sarminga moteris
Jus labai simpatiska ir sarminga moteris
Ačiū už komplimentus
Oda mano kaip paršelio - riužava...
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 22:02)
Kad kažkoks softas tai aš visiškai sutinku, nes kol nedažiau plaukų - buvau jokia, be spalvos... nes plaukai lietuviškai šiaudiniai, tik ne į gelsvą, o į kažkokią pilką, veido bruožai neryškūs, tai nuotraukose prost manęs visai nesimatydavo kai pradėjau ryškinti plaukus - kažkaip labiau pradėjau sau patikt
vat skaičiau apie tokį tipą ale ***** db neatgaminu ar ne kokia soft summer nors baranką duok nes ten apie akis tokias mandras bet lyg ruduo... Na neklaidinu, bet tikrai ne žiema
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 22:20)
Nu ar negaliu būt ruduo?
nerodo, bet baika, aš ir dauk fotkių prikėliau tai kai grįš Bytte atidarysiu apžiūros kambarį
labos sezonų merginos
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:37)
Ups. Išmėžė. O kas specams parodys??? Aš, tarkim, pezu tik, kad pezėt. Visai gali būt, kad nupezu!
Dar vieną įdėsiu. Net tris, bet jos visos nelabai aiškios ir su dažytais plaukais
http://i192.photobuc...os/IMG_7905.jpg
http://i192.photobuc...os/IMG_3511.jpg
http://i192.photobuc.../IMG_3554_2.jpg
Beje, kol nedažiau plaukų - pilka buvo mėgstamiausia spalva, o kai pradėjau dažyt - žiūriu netinka
Bet juodą nešioju ir nesuku galvos, ar tinka, ar ne...
Matau tik vidurinį, ale kiba tikrai ruduo? Ne, čia speco reikia.
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:59)
Matau tik vidurinį, ale kiba tikrai ruduo? Ne, čia speco reikia.
Ai, jau pratryniau. Gal kada pritaikysiu, kai specės užsuks
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 23:00)
Ai, jau pratryniau. Gal kada pritaikysiu, kai specės užsuks
Man atrodo, neturi tu kantrybės!
Labas rytas As visas foto praleidau
QUOTE(Shana @ 2012 09 29, 11:43)
Labas rytas As visas foto praleidau
Labas rytas aš jau užsivedžiau ant to spalvinio tipo nusistatymo visvien prašysiu jūsų pagalbos, tik labai norėtųsi kažkaip konfidencialiai. Kadangi vis dar neperskaičiau visos temos, tik užmačiau, kad turit kažkokį neviešą albumą, tai ir aš labai prašyčiausi į jį... Reikia nusipirkti drabužių rudeniui ir žiemai, tad galvoju, pirksiu tik tada kai nusistatysiu tą tipą ir žvilgtelsiu į spalvų paletę...
Aš irgi visas foto praleidau...
Beje, Teka, kodėl jūsų albume nematau?.. Ar dar nerandu kažko? O šiaip ačiū labai už priėmimą, akys plačiau atsivėrė, kaip visas reikalas atrodo Va dėl Shanos labai irgi nuostabu, nesimato mano nepatyrusiai akiai, kad pavasaris, dabar labiau įsivaizduoju, kodėl taip sunku nustatyt buvo
Shana, sakot ryžesni man tinka Man pačiai tai labai "lipo" jie, tik pati spalva itin nedėkinga - plaunasi tiesiog dienomis... Aš pati galvoju dabar kažkiek šviesėt (per tamsūs dabar mano skoniui kiek...), va, ką galvojat jei kažką tokio išgavus? plaukų spalva Modelis irgi šaltesnės odos, o ta spalva man tokia softinė... ir tuo pačiu ne per šviesi
Beje, Teka, kodėl jūsų albume nematau?.. Ar dar nerandu kažko? O šiaip ačiū labai už priėmimą, akys plačiau atsivėrė, kaip visas reikalas atrodo Va dėl Shanos labai irgi nuostabu, nesimato mano nepatyrusiai akiai, kad pavasaris, dabar labiau įsivaizduoju, kodėl taip sunku nustatyt buvo
Shana, sakot ryžesni man tinka Man pačiai tai labai "lipo" jie, tik pati spalva itin nedėkinga - plaunasi tiesiog dienomis... Aš pati galvoju dabar kažkiek šviesėt (per tamsūs dabar mano skoniui kiek...), va, ką galvojat jei kažką tokio išgavus? plaukų spalva Modelis irgi šaltesnės odos, o ta spalva man tokia softinė... ir tuo pačiu ne per šviesi
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 29, 11:09)
Aš irgi visas foto praleidau...
Siaip tai reiktu man isideti pora foto pavasarinem spalvom, va tada tai tikrai matosi. O taip tai jo, as toks visiskai nei sioks nei toks, labai neutralus, biski pasimaskuoju i kita puse ir gaunasi kitas tipas
Man jusu nuoroda nieko nerodo
Va, dabar turi rodyt