Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 21:56)
Pagal toki akiu aprasyma tai kazkoks Softas g.gif
Reik ziureti ne i panasuma bruozu, o spalvu, kaip Bytte sako - spalvine sese tongue.gif

drinks_cheers.gif Kad kažkoks softas tai aš visiškai sutinku, nes kol nedažiau plaukų - buvau jokia, be spalvos... nes plaukai lietuviškai šiaudiniai, tik ne į gelsvą, o į kažkokią pilką, veido bruožai neryškūs, tai nuotraukose prost manęs visai nesimatydavo biggrin.gif kai pradėjau ryškinti plaukus - kažkaip labiau pradėjau sau patikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 20:44)
Inc, ruduo yra Mergaiciukas, Femme (dabar nesirodo), as buvau koki pusmeti (klaidingai priskirta) tai biski ismanau. Bet pvz Dontstop ir Bytte apie visus sezonus ismano smile.gif

ok, dėkui tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 21:44)
Vis pamirstu paklausti - kaip tau chna? rolleyes.gif

Puikiai tinka, dabar plaukai tamsus su vario rizumu pries saule, aaisku tai matau tik as pati, nes visi sako, kad ant mano plauku nieko nesimato (ka jie supranta doh.gif ) Si rudeni man norisi keisti ne plauku spalva, o sukuosena ir ilgi g.gif Bet ne tai kad patrumpinti 5 cm galiukus, o kad plaukai butu 5 cm ilgio ilgiausioje vietoje. kol kas tvardausi, gal praeis tas noras, nes tokio trumpumo plaukus esu turejusi kai buvau gal 4-5 metu. Vis pagalvoju, kodel man tas noras kazka daryti su plaukais uzplaukia rudeni? Gal tai koks sutrikimas?

QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 21:46)
Aš pati visai negaliu savęs įvertint, net žiūrėdama į veidrodį nesuprantu kokia mano akių spalva...

Ir dėl tų žymių žmonių,

As tiesa pasakius irgi nerandu gviazdos i kuria galeciau sakyti, kad esu panasi. Gal tiesiog isivaizduoju, kad esu tokia unikali ir nepakartojama (tai susireiksminau)?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 21:55)
Na bet nesakyk, kad avatare mano dažyta plaukų spalva netinka  lotuliukas.gif Ai viešai kažkaip nenoriu... esu baisiai nefotogeniška  doh.gif nors šiaip tai labai graži  lotuliukas.gif

Staigiai tik dėk, paskui išimsi - kas čia į tavo grožį žiūrės? Čia ne pažinčių kertelė, spalvas parodyk biggrin.gif O taip gali būt su pagurkliu, Brežnevo antakiais, vienu dančiu, o akis viena žiūrėt kairėn, kita dešinėn.

O mergos sakys - tu juk iš akies lupta vasara, tau auksinis dantis netinka, sidabrinis daug gražiau žiūrėtųsi! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 28, 22:06)
Vis pagalvoju, kodel man tas noras kazka daryti su plaukais uzplaukia rudeni? Gal tai koks sutrikimas?

Ne, taigi kirpyklos depresiją mažina biggrin.gif O rudeninė depresija pati aršiausia. Aršesnė už žieminę (kodėl ta žiema ple nesibaigia), pavasarinę (parašyta - kovas, tai kodėl rytais mašiną skutu ir per pusnis neperlipu?) ir vasarinę (visi atostogauja, tiktai aš viena ne) biggrin.gif
Atsakyti
A kaip man per nuorodą įdėt?
Gal kam į až galiu nusiųst? Parinkau dvi nuotraukas: vieną kai dar nedažiau plaukų tik ten man kažkokios akys labai mėynos išėjo, o kitą dabar su dažytais plaukais, bet užsimerkusią biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 28 rugsėjo 2012 - 21:16
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:08)
Ne, taigi kirpyklos depresiją mažina biggrin.gif

Sakai bigsmile.gif
Hm... tada gal reikia eiti kas savaite ir kirpti po 5 cm, taip ir depresija gydysiu ir sukuosenos formavimo procese turesiu daugiau laiko pagalvoti bigsmile.gif
Bet dabar pagalvojau kiek tai kainuotu g.gif ne man ne rudenine depresija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 28, 22:15)
Sakai bigsmile.gif
Hm... tada gal reikia eiti kas savaite ir kirpti po 5 cm, taip ir depresija gydysiu ir sukuosenos formavimo procese turesiu daugiau laiko pagalvoti bigsmile.gif
Bet dabar pagalvojau kiek tai kainuotu  g.gif  ne man ne rudenine depresija schmoll.gif

Antidepresantai brungūs ir yr! Tau ne valerijonai kokie tai biggrin.gif
Atsakyti
http://i192.photobuc...06-02-26019.jpg

http://i192.photobuc...os/IMG_9144.jpg

Nu ar negaliu būt ruduo? ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 28 rugsėjo 2012 - 21:21
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:16)
Antidepresantai brungūs ir yr! Tau ne valerijonai kokie tai biggrin.gif

Supratau, jei jau rudenine 'depresija' - ekonomiskai neprasisuksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 22:20)
Nu ar negaliu būt ruduo? ohmy.gif

unsure.gif Nieko nesuprantu, tik matau, kad akys kaip mano lotuliukas.gif O kur plaukų spalva tikra - kur tave smauglys smaugia, ar kur narkomaniškai aguonas skini? unsure.gif

Man tai vasara. Nežinau, ar aš teisi, ar man tiesiog visi - vasaros lotuliukas.gif Bet tas ryžas fonas tau nelabai tinka, o rudeniui tai gražiai derėtų. Kita vertus, bent jau viršuj tai kontrastas neypatingas, iki žiemos reiktų dar pajuoduot mastau.gif Plaukais ir antakiais mastau.gif
Tai kas belieka? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 rugsėjo 2012 - 21:36
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 22:33)
unsure.gif Nieko nesuprantu, tik matau, kad akys kaip mano lotuliukas.gif O kur plaukų spalva tikra - kur tave smauglys smaugia, ar kur narkomaniškai aguonas skini? unsure.gif

Tikra ten, kur su smaugliu. O ką, jie tokie ryškūs ten? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 22:20)

Oirmojoje foto man rodos labai iskraipytos spalvos, todel net nebandau spelioti. O antrojoje man labai i akis krenta plaukai, jie kazkaip netaip ziurisi prie veido (gal per salti, gal per tamsus) nors akiu nesimato, bet oda mano manitorius rodo siltoka. Todel manau, kad pasiltinus plaukus gal ir butum4te siltas tipas (pavasaris arba ruduo). Fonas man atrodo labai pavasariskos spalvos ir jame jus graziai ziurite, gal jus irgi pavasaris?
Jus labai simpatiska ir sarminga moteris 4u.gif
Atsakyti