Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(inc @ 2012 09 28, 19:29)
man jau irgi smalsumas auga ką jūs ten gero albume turit  blush2.gif
o kiek reikia pas jus pakvaksėt ar bent jau ką nuveikti , kad jau galėčiau pradėt zirst apie slaptažodį?

Aš tai dar bent porą temų kvaksėsiu biggrin.gif A nienafig iškart laužtis, nekultūringa biggrin.gif Žmonės susibendravę, o čia ateini, labą dieną, leiskit į svečius! Nea biggrin.gif

Reikia jau nuomonę kokią tai turėti apie tas spalvas, jei jau žiūrėt ir vertint!

Aš tai tik katinėlius galėčiau nustatyt, kokiam sezonui priklauso biggrin.gif Va mano katinėlis, kur avatare, tai manau, kad yra vasarinis. Nes jei būtų juoda - balta, tada būtų žieminis! bigsmile.gif

Ryži katinėliai visi be išimties yra rudeniniai. Taip ir ne kitaip.

O va mėlynakiai katinėliai būna įvairūs - bet aplamai manau, kad jis pavasariniai. Turiu vos vos ryžą mėlynakį katinėlį, taigi visiškas morč... pavasaris rolleyes.gif

Tik nafiga jiems reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
O man labai liūdna, kad aš galiu tik seilę varvint skaitydama jūsų pokalbius, ir nieko nesuprantu ir neišsiaiškinu nei apie savo spalvinį tipą, nei kokios spalvos man labiausiai tinka, nei to, ar plaukus tinkama spalva dažau, nei kaip abrozdėlį tinkamai špakliuot sad.gif Nevykėle jaučiuosi šiuo moterišku klausimu ... angel_sadangel.gif Visada sakiau, kad aš - diedas! Bet visvien norisi atrodyti gražiai smile.gif Tiesa, radau, kad asmeninę paletę padaro už 400 Lt, beveik gundausi, tik nelabai randu laiko palėkt iki ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 28 rugsėjo 2012 - 20:12
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 21:11)

console.gif nenusimink, tu neviena nesusigaudanti tuose tipuose as rodos ir skaiciau nemazai vienu metu apie jus ir merginos pad4jo nusistatyti kad as pavasaris, o as vistiek kazkokius netokius drabuzius perku.
Plaukuosena chna pagalba rizinu tai nors cia viskas gerai... o makiazas, ai patylesiu.
Taigi, sveika atvykusi i transkazko kompanija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 28, 21:19)

aciuks.gif
Atsakyti
Inc, ruduo yra Mergaiciukas, Femme (dabar nesirodo), as buvau koki pusmeti (klaidingai priskirta) tai biski ismanau. Bet pvz Dontstop ir Bytte apie visus sezonus ismano smile.gif

QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 19:11)
Aš tai dar bent porą temų kvaksėsiu biggrin.gif A nienafig iškart laužtis, nekultūringa biggrin.gif Žmonės susibendravę, o čia ateini, labą dieną, leiskit į svečius! Nea biggrin.gif

Ale niu gerai isaukleta tamsta hihihi.gif
O siaip del to albumo tai kazkaip automatiska ateina, pabendrauja zmogus biski ir isipaiso ax.gif

QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 20:11)
O man labai liūdna, kad aš galiu tik seilę varvint skaitydama jūsų pokalbius, ir nieko nesuprantu ir neišsiaiškinu nei apie savo spalvinį tipą,

Tai nuo kazko reik pradeti.
Ieskokit sau spalviska artimos zinomos asmenybes, palengvina reikala 4u.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 09 28, 20:19)
Plaukuosena chna pagalba rizinu tai nors cia viskas gerai... o makiazas, ai patylesiu.

Vis pamirstu paklausti - kaip tau chna? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 rugsėjo 2012 - 20:46
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 21:44)
Tai nuo kazko reik pradeti.
Ieskokit sau spalviska artimos zinomos asmenybes, palengvina reikala 4u.gif

Aš pati visai negaliu savęs įvertint, net žiūrėdama į veidrodį nesuprantu kokia mano akių spalva...

Ir dėl tų žymių žmonių, gal man iš didelio noro tik atrodo, kad aš panaši pvz. į Alyssą Milano, na dar kažkas yra taip pasakęs dėl trumpo kirpimo, kai ji buvo nusikirpusi trumpai ir tiek. Bet Allysa Milano yra rudaakė gražuolė, o mano akys išblukę - melsvai pilkšvos su gintarinės spalvos apvadu apie vyzdį, kas šiek tiek suteikia žalsvos spalvos... Nu ir vsio, ką čia kalbėt apie panašumus tada sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 28 rugsėjo 2012 - 20:53
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 21:46)
Aš pati visai negaliu savęs įvertint, net žiūrėdama į veidrodį nesuprantu kokia mano akių spalva...

Nu tai vožk čia savo snukį natūroj, labai kas čia tave ras! biggrin.gif
Aš va - dėjau, ir visi žino!
Viešumas turi būt!

Nes iš to, kas matyti avatare, tai ruduo ruduo. Akių spalva tikrai neaiški hihihi.gif Ir net odos, skaitau, neaiški, taigi jei blogai nusidažei - tai tavo bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 21:50)
Nu tai vožk čia savo snukį natūroj, labai kas čia tave ras! biggrin.gif
Aš va - dėjau, ir visi žino!
Viešumas turi būt!

Nes iš to, kas matyti avatare, tai ruduo ruduo. Akių spalva tikrai neaiški hihihi.gif Ir net odos, skaitau, neaiški, taigi jei blogai nusidažei - tai tavo bėdos biggrin.gif

Na bet nesakyk, kad avatare mano dažyta plaukų spalva netinka lotuliukas.gif Ai viešai kažkaip nenoriu... esu baisiai nefotogeniška doh.gif nors šiaip tai labai graži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 20:46)

Ir dėl tų žymių žmonių, gal man iš didelio noro tik atrodo, kad aš panaši pvz. į Alyssą Milano, na dar kažkas yra taip pasakęs dėl trumpo kirpimo, kai ji buvo nusikirpusi trumpai ir tiek. Bet Allysa Milano yra rudaakė gražuolė, o mano akys išblukę - melsvai pilkšvos su gintarinės spalvos apvadu apie vyzdį, kas šiek tiek suteikia žalsvos spalvos...  Nu ir vsio, ką čia kalbėt apie panašumus tada sad.gif

Pagal toki akiu aprasyma tai kazkoks Softas g.gif
Reik ziureti ne i panasuma bruozu, o spalvu, kaip Bytte sako - spalvine sese tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 20:50)

oj, cirkininke, tu lotuliukas.gif paskaitau ir krizenu vis biggrin.gif

Vitra, aga, įdėk savo fotkę kur. pažiūrėsim ir mažu nutarsim bendrai kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 28, 20:55)
Na bet nesakyk, kad avatare mano dažyta plaukų spalva netinka  lotuliukas.gif Ai viešai kažkaip nenoriu... esu baisiai nefotogeniška  doh.gif nors šiaip tai labai graži  lotuliukas.gif

Siaip tai as ir ne tik kazkada siunciau pora foto Dontstop ir Byttei i AZ, patarimo prasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa, dabar "Narnijos kronikos..." žiūrėjau, tai ten tokios gražios dvi mergaičiukės ir mano supratimu juodvi abi buvo aprengtos vis būtent man tinkamom spalvom - kontrastingas ruduo.

štai
user posted image

kita user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 28 rugsėjo 2012 - 21:09