Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 14:43)
Neeee, man visai kitaip!!! lotuliukas.gif  Be to, aš jos už juodą nesmerkiu. Už baltą smerkiu! biggrin.gif

Taigi taip ir išsiaiškinom, kad aš esu vasariškas pavasaris arba pavasariška vasara, gegužė galas - birželio pradžia. Transseksualas, pirmyn - atgal lotuliukas.gif

Visiškas pavasaris būti negaliu - esu per mažai geltona! biggrin.gif

Pagal mane tai arba biski vasariskas pavasaris arba laaabai pavasariska vasara.
Na aisku maciau tik 2 foto, bet nublukimo nematau ir psio.
Atsakyti
Tai as kaip suprantu Byte nepriestarauja g.gif Galiu ir as nusiust duomenis, jei visoms tinka.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 15:46)
Pagal mane tai arba biski vasariskas pavasaris arba laaabai pavasariska vasara.

dry.gif O į mano norus tai niekas neatsižvelgia, ania? dry.gif Nenoriu aš to pavasario dry.gif Nemėgstu geltonos! dry.gif

Tu geriau sakyk, kaip aš noriu. Man bus labai malonu lotuliukas.gif Naudos tai nebus. Bet kad aš ar šiaip, ar taip juoda kaip žemė, kad nei pavasariui, nei vasarai nepriklauso lotuliukas.gif

Ir kokia gera yra kapsulė - juoda! Viskas prie visko tinka biggrin.gif

Aplamai man labai patiktų tamsiai pilka dar. Bet kad mažai ką rasti galima...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 14:54)
dry.gif O į mano norus tai niekas neatsižvelgia, ania? dry.gif Nenoriu aš to pavasario dry.gif Nemėgstu geltonos! dry.gif

Tu geriau sakyk, kaip aš noriu. Man bus labai malonu lotuliukas.gif Naudos tai nebus. Bet kad aš ar šiaip, ar taip juoda kaip žemė, kad nei pavasariui, nei vasarai nepriklauso lotuliukas.gif

tongue.gif sunkus variantas doh.gif tongue.gif
as pavasaris ir neturiu NEI vieno geltono daikto liezuvis.gif
As tave verbuoju i chebra, nes musu labai mazai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 16:04)
tongue.gif sunkus variantas doh.gif  tongue.gif
as pavasaris ir neturiu NEI vieno geltono daikto liezuvis.gif
As tave verbuoju i chebra, nes musu labai mazai cool.gif

Tai aš ateisiu pas tave į chebrą, nes jei aš gegužės galas, man priklauso biggrin.gif Bet eisiu ir pas vasarines ir pažėsiu, kur mano snukis bus gaivesnis.

Ai, tiesa, to išaiškinimui reiktų pradėt mažint juodą, teisingai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 15:22)
Tai aš ateisiu pas tave į chebrą, nes jei aš gegužės galas, man priklauso biggrin.gif Bet eisiu ir pas vasarines ir pažėsiu, kur mano snukis bus gaivesnis.

Ai, tiesa, to išaiškinimui reiktų pradėt mažint juodą, teisingai? lotuliukas.gif

Sutarta. drinks_cheers.gif
Mazinti arba bent jau traukti ja nuo veido.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 16:24)
Sutarta. drinks_cheers.gif
Mazinti arba bent jau traukti ja nuo veido.

Uiiiiii nu kaip nors...

Va, kaip pavasariui galima nešioti viršų prie juodos apačios. Arti veido:
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
Na va, susidėjau viską albuman, tikiuosi išgirsti kokį žodį, kuo aš čia kvepiu smile.gif Ačiū, kad priėmėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif Einu žiūrėti dabar kitų ir mokytis pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 28, 15:33)
Na va, susidėjau viską albuman, tikiuosi išgirsti kokį žodį, kuo aš čia kvepiu  smile.gif Ačiū, kad priėmėt  4u.gif  4u.gif  4u.gif Einu žiūrėti dabar kitų ir mokytis pioneer.gif

Man tai tu ryzike visai faina ax.gif nors gal cia asmenines simpatijas ryzai spalvai veikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 15:07)
Nzn ar tu gali but vasara, nes kaip vasarai tau tinka "pridusintumo" ir "isblukimo" g.gif Jei ir vasara, tai labai pavasariska. IMHO

SHANA- kelis kartus jau pastebėjau žodelį IMHO šioj temoj, ką jis reiškia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 09 28, 17:58)
SHANA- kelis kartus jau pastebėjau žodelį IMHO šioj temoj, ką jis reiškia? ax.gif

Tiesioginis vertimas butu dgmz - mano kuklia nuomone smile.gif
Atsakyti
man jau irgi smalsumas auga ką jūs ten gero albume turit blush2.gif
o kiek reikia pas jus pakvaksėt ar bent jau ką nuveikti , kad jau galėčiau pradėt zirst apie slaptažodį?

beje, o kuri pas mus temoj ruduo. galvoju reikia paklaust, kad bent jau postus padoriau paskaityčiau biggrin.gif mat dabar kai jūs kalbat apie kitokius tipus, tai tik ausim klapsiu- vos aš juose gaudaus kol kas biggrin.gif
Atsakyti