Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 09 28, 12:35)
drinks_cheers.gif
Aš tai gal ir leisčiau, nes tikrai nėra viskas labai šilta g.gif
Papildyta:

Šiaip kadangi pasirodėt ir jei dar įdėsit nuotraukų į labumą, galim įleisti 4u.gif

As sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 28, 11:36)
As sutinku  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 28, 11:35)
Aš tai gal ir leisčiau, nes tikrai nėra viskas labai šilta g.gif

didesnis klausimas- ar ne per šalta softui?...
QUOTE(groovy @ 2012 09 28, 11:35)
Šiaip kadangi pasirodėt ir jei dar įdėsit nuotraukų į labumą, galim įleisti 4u.gif

dar nuotraukų tai be bėdos, pirmiausia įkraučiau skirtingų spalvų plaukuosenų, gal pradėsit iškart mušti ir liepti grįžti pas lightus bigsmile.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 28, 11:36)
As sutinku  drinks_cheers.gif

friends.gif tada dar palaukiam ar nebus prieštaraujančių ir gal pamatysiu visas bigsmile.gif iškart einu nuotraukų ieškotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 28 rugsėjo 2012 - 11:46
bytte, nusiųsi slaptažodį, jei sutinki?
Atsakyti
aš sutinku dėl slaptažodžio smile.gif
Atsakyti
matyt nespėsiu nusiūst, nes išvykstu neužilgo į sodybą, o ten nėra nei elektros laidų, nei interneto... anei kompo ten vežamės ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Papasakosiu naujienas ką nuveikiau pagerinto garderobo link.
Kad jau nutariau besanti ruduo, tai nusipirkau chna dažų porą pakelių ir padažiau plaukus. Čiut paryžėjo, bet ir gana - man jau ir taip patinka. Karts nuo karto dabar sakiau padažysiu smile.gif

Dar įlindus į spintą permečiau akim, kad beveik nieko nebeliko tinkamo tai rudens spalvų paletei. Ne taip seniai gerokai pramėčiau viską ir jau dauguma iškeliavo į socialinį skyrių biggrin.gif Šiaip tai ten nemažai pateko va tokių , ankstesniu mano manymu, netinkamų spalvų rūbų. Gi pasilikau beveik vien šaltų atspalvių doh.gif Aš gi taip tyčia žiema būdavau lotuliukas.gif Gerai, kad dar palikau šiokią tokią krūvelę geresnių rūbų, kuriuos maniau draugėms išdalint. Susidėjau atgal spinton ir bandysiu susidraugaut blush2.gif

Dar išsitraukiau vėl Egipto žemę, tai visai liuks bedram vaizde su rūbais ir plaukais. Nors ir visai tik mažumėlę tepasipudravau thumbup.gif

Buvau šiandien mieste. Mat ėjau į pokalbį dėl darbo, tai pargrįždama apėjau pardes. Užėjau į dvi optikas ir prisimatavau akinių sočiai ir kas ne keista, kad galiausiai ypač tinkami pasirodė tokios keistos spalvos- kažkokia rudai žalia. Čia ir vėl tas bajeris kaip jau minėjau apie atradimą bežiūrint į savo fotkę, kad bendras vaizdas kažkos žalias. Abi pardavėjos stebėjosi, kad tos spalvos retai kam tinka ir atrodo gan tokios "pigios", bet ant manęs jos įgauna visai padorų vaizdą biggrin.gif

Na o tada nusivilkau į Humaną ir kaip apsidžiaugiau, nes ten tokia gausybė spalvų ir visos taip gražiai surūšiuotos. Nu tai dėjau rinktis ir matuotis. Buvau vienam straipsnelyje skaičiusi, kad man reikia rinktis taip spalvas, kad dominuotų geltonas atspalvis, tai aš taip ir rinkausi žalias, mėlynas, rudas. Mano dideliai nuostabai atradau neįtikėtinų spalvų- tarpais net išsižiodavau biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 11:49)
O žinok, dabar atsiminiau. Mano draugė buvo panašių spalvų, kaip tu. Ta prasme, plaukai tamsūs, lyg pilkoki, bet niekaip neryži, oda tokia sunkiai įdeganti, vasarą linkus į strazdanas, akys mėlynos. Ir ji visą laiką manė besanti ta ten, karališka žiema, na kaip Disnėjaus Snieguolė. Tamsino plaukus ir vaikščiojo sau visa balta juodais plaukais. O vieną kartą sužinojo besanti ruduo! Plaukus pasiryžino, rudens spalvom apsirengė - kąąąą tu, kaip gražu pasidarė! rolleyes.gif

geras thumbup.gif gal ir man dar yar šansų į gražuolių gretas pereit lotuliukas.gif va jau net plaukus spėjau pasidažyt thumbup.gif

QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 12:48)
nu jau tikrai ne žiema  4u.gif ... man pagal tą paprastą tipizaciją vis vien jūs softas, labai švelni išvaizda, manau intensyvios spalvos jus blukintų.

dėl softo, tai dar pastudijuosiu. kažkaip jis man šiaip sunkiai limpa, nes aš taip mėgstu ryškiai apsirengt, o kai apsirengiu tokiom prigesintom, tai jaučiuosi tokia nabagėlė nuskriausta. lotuliukas.gif dar pastebėjau, kad gerai visai atrodo, kad šviesios spalvos labai mažai būna, o tamsios dauguma
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 11:32)
Tau reikia derintis labiau pavasariskai umn.gif

Tyčiojasi iš seno žmogaus blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2012 09 28, 11:44)
nes aš gan tamsi, link žiemos traukiu, tik kad tokia išblukus  lotuliukas.gif

Pala pala, tu jau čia gudrauji! Tamsi išblukus yra šviesi biggrin.gif Nia? biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 11:45)
Charlize beja juoda megsta, kiek matyti

Ale nebardzo man jai ta juoda... Nu dar juoda bala nematė, špakliaus juodo ant akių šast - ir kontrastas atsirada! biggrin.gif Bet kodėl ji nešioja balta/juoda?! Kaip negerai daro umn.gif
Reikia jai daryt kaip aš - nešiot juodą be balto. Lai eina čia ir mokosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 28, 11:06)
nu pati tai negaliu atsigrožėt, kad akys mano gamtoj taip žalėja rolleyes.gif nors šiaip užsimiegojus ir persikreipus, bet kokios akys wub.gif

bigsmile.gif jooop akys tai gražulės!

QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 14:11)
Reikia jai daryt kaip aš - nešiot juodą be balto. Lai eina čia ir mokosi hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif reik pranešt jai į AŽ
o aš pastebėjau kad spalvas nešioju sezonais, na tarkim beveik metus orandžinė tai šalis, rankinė, strukė, batai ir t.t. tai žalia (čia tai totaliai buvau žalia nuo galvos iki kojų batų, tik plaukai tamsiai rudi) doh.gif nes spalva patinka su kuo derint nežinau, o čia bac visa viena spalva ir gražu doh.gif ...

bet su rūbų kapsule doh.gif mažum kaip tundra kokia...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 13:11)
Tyčiojasi iš seno žmogaus blink.gif  lotuliukas.gif
Pala pala, tu jau čia gudrauji! Tamsi išblukus yra šviesi biggrin.gif Nia? biggrin.gif
Ale nebardzo man jai ta juoda... Nu dar juoda bala nematė, špakliaus juodo ant akių šast - ir kontrastas atsirada! biggrin.gif Bet kodėl ji nešioja balta/juoda?! Kaip negerai daro umn.gif

Tai va jei matai kad Charlizei netinka juoda per daug, tai ir apie save susimastyk tongue.gif Nzn ar tu gali but vasara, nes kaip vasarai tau tinka "pridusintumo" ir "isblukimo" g.gif Jei ir vasara, tai labai pavasariska. IMHO
Atsakyti
Na, kol nuspręsit ir sodus aplankysit, įdedu trumpam savų foto rinkinukus (pavienių nelabai atrodė verta dėt, nes tai su makiažu, tai su blykste, tai dar kas... o bendras vaizdas tai vis gal kažkiek matos). Palaikysiu porą valandų (matau, kad dabar daug žiūrinčių), o vėliau išimsiu (galėsiu perkelt po to į tikrą albumą arba asmeniškai parodyt, jei kas norės ir vėliau pažiūrėt).

Šiaip žiūrint foto tai širdį dėl raudonų plaukų suspaudė- nu kaip aš tada juos mylėjau... O va baltieji man net plaukelius ant odos pašiurpina- baisiai sunku su jais man buvo gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 15:07)
Tai va jei matai kad Charlizei netinka juoda per daug, tai ir apie save susimastyk tongue.gif Nzn ar tu gali but vasara, nes kaip vasarai tau tinka "pridusintumo" ir "isblukimo" g.gif Jei ir vasara, tai labai pavasariska. IMHO

Neeee, man visai kitaip!!! lotuliukas.gif Be to, aš jos už juodą nesmerkiu. Už baltą smerkiu! biggrin.gif

Taigi taip ir išsiaiškinom, kad aš esu vasariškas pavasaris arba pavasariška vasara, gegužė galas - birželio pradžia. Transseksualas, pirmyn - atgal lotuliukas.gif

Visiškas pavasaris būti negaliu - esu per mažai geltona! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 rugsėjo 2012 - 14:44