Sveikos!
Papasakosiu naujienas ką nuveikiau pagerinto garderobo link.
Kad jau nutariau besanti ruduo, tai nusipirkau chna dažų porą pakelių ir padažiau plaukus. Čiut paryžėjo, bet ir gana - man jau ir taip patinka. Karts nuo karto dabar sakiau padažysiu
Dar įlindus į spintą permečiau akim, kad beveik nieko nebeliko tinkamo tai rudens spalvų paletei. Ne taip seniai gerokai pramėčiau viską ir jau dauguma iškeliavo į socialinį skyrių
Šiaip tai ten nemažai pateko va tokių , ankstesniu mano manymu, netinkamų spalvų rūbų. Gi pasilikau beveik vien šaltų atspalvių
Aš gi taip tyčia žiema būdavau
Gerai, kad dar palikau šiokią tokią krūvelę geresnių rūbų, kuriuos maniau draugėms išdalint. Susidėjau atgal spinton ir bandysiu susidraugaut
Dar išsitraukiau vėl Egipto žemę, tai visai liuks bedram vaizde su rūbais ir plaukais. Nors ir visai tik mažumėlę tepasipudravau
Buvau šiandien mieste. Mat ėjau į pokalbį dėl darbo, tai pargrįždama apėjau pardes. Užėjau į dvi optikas ir prisimatavau akinių sočiai ir kas ne keista, kad galiausiai ypač tinkami pasirodė tokios keistos spalvos- kažkokia rudai žalia. Čia ir vėl tas bajeris kaip jau minėjau apie atradimą bežiūrint į savo fotkę, kad bendras vaizdas kažkos žalias. Abi pardavėjos stebėjosi, kad tos spalvos retai kam tinka ir atrodo gan tokios "pigios", bet ant manęs jos įgauna visai padorų vaizdą
Na o tada nusivilkau į Humaną ir kaip apsidžiaugiau, nes ten tokia gausybė spalvų ir visos taip gražiai surūšiuotos. Nu tai dėjau rinktis ir matuotis. Buvau vienam straipsnelyje skaičiusi, kad man reikia rinktis taip spalvas, kad dominuotų geltonas atspalvis, tai aš taip ir rinkausi žalias, mėlynas, rudas. Mano dideliai nuostabai atradau neįtikėtinų spalvų- tarpais net išsižiodavau
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 11:49)
O žinok, dabar atsiminiau. Mano draugė buvo panašių spalvų, kaip tu. Ta prasme, plaukai tamsūs, lyg pilkoki, bet niekaip neryži, oda tokia sunkiai įdeganti, vasarą linkus į strazdanas, akys mėlynos. Ir ji visą laiką manė besanti ta ten, karališka žiema, na kaip Disnėjaus Snieguolė. Tamsino plaukus ir vaikščiojo sau visa balta juodais plaukais. O vieną kartą sužinojo besanti ruduo! Plaukus pasiryžino, rudens spalvom apsirengė - kąąąą tu, kaip gražu pasidarė!
geras
gal ir man dar yar šansų į gražuolių gretas pereit
va jau net plaukus spėjau pasidažyt
QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 12:48)
nu jau tikrai ne žiema
... man pagal tą paprastą tipizaciją vis vien jūs softas, labai švelni išvaizda, manau intensyvios spalvos jus blukintų.
dėl softo, tai dar pastudijuosiu. kažkaip jis man šiaip sunkiai limpa, nes aš taip mėgstu ryškiai apsirengt, o kai apsirengiu tokiom prigesintom, tai jaučiuosi tokia nabagėlė nuskriausta.
dar pastebėjau, kad gerai visai atrodo, kad šviesios spalvos labai mažai būna, o tamsios dauguma