Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

mergaiciukas1 labai patiko plaukų spalva thumbup.gif: labai šauni soft autumn spalvytė ax.gif
Atsakyti
Kokia faina ta medžiaginė paletė bigsmile.gif kažkaip ant tikro audinio man daug geriau spalvos suprantamos nei šiaip kompu papaišytos (čia iš serijos, kai blogam šokėjui ir grindys trukdo biggrin.gif )

aš tai nusprendžiau, kad būsiu soft summer, įsimylėjau tas jų pagesintas spalvas ir šiaip man 2/3 spintos iškart į paletę papuola ax.gif likęs trečdalis tai juoda juoda juoda doh.gif man gal didžiausia bėda ne kad pačiai juoda patinka, o kad MB alpsta tiesiog pamatęs mane juodą, nu reikia kartais gal ir jam patikt.....

Ai, ir nusifotkinau labai skaisčią dieną, kaip ir siūlėt- su plaukais neatidengtais ir su natūraliu (grotų lotuliukas.gif ) fonu. Leisit man soft summer būt?... blush2.gif ir tokiais plaukais? blush2.gif ar išvis man skubiai tą plaukuoseną reikia perdažyt?

http://public.fotki....r/img-0007.html

nu pati tai negaliu atsigrožėt, kad akys mano gamtoj taip žalėja rolleyes.gif nors šiaip užsimiegojus ir persikreipus, bet kokios akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 09:17)
Koza dabar irgi taip derinu, prie striukes risuosi ne juoda skarele su kaukolem, o kokia raudona ar koraline, visai kitas vaizdas smile.gif

O juodą su kaukolėm tada prie ko nešioji? biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 09 28, 09:31)
*O va man juodą tenka kiek kitaip derint.

**Kur svaigstu dėl tos šaltybarščių spalvos... su juoda derinyje man jau per ryškiai gaunas. O jai su kokia iš pilkų serijos (labai gerai pilkai mėlyna ar kokia kita nuskalbta spalva) tada labai geras bendras vaizdas... ypač jai kokie auskarai ar pakabukas koks žydras pagyvinimui išvis atrodau  flirt.gif

*Kaip? blush2.gif

** Aš pastebėjau, kad derinyje su pilka aplamai visos riūžavos tampa visai nieko. Netgi tos nukrantytos kramtūškės arba naujagimio paršelio, kaip aš jį, tą naujagimį paršelį, įsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 28, 11:06)
Kokia faina ta medžiaginė paletė bigsmile.gif kažkaip ant tikro audinio man daug geriau spalvos suprantamos nei šiaip kompu papaišytos (čia iš serijos, kai blogam šokėjui ir grindys trukdo biggrin.gif )

nu pati tai negaliu atsigrožėt, kad akys mano gamtoj taip žalėja rolleyes.gif nors šiaip užsimiegojus ir persikreipus, bet kokios akys wub.gif

Ten yra visų sezonų tokios paletės

Aha o fonas tai šiaip soft autumn labiau, nei soft summer biggrin.gif ... kažin ar taip jos žalėtu tokiame fone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 28, 11:21)
Ten yra visų sezonų tokios paletės

o čia taupe nėra smile.gif ir šiaip kažkokia ružavai melsvai pilka paletė biggrin.gif kažkurioj paletėj biškį daugiau spalvų buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 10:12)

Kaip? blush2.gif

Dar nezinau g.gif Gal prie ryskaus makiazo, dideliu auskaru g.gif

Tau reikia derintis labiau pavasariskai umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 28, 11:12)
*Kaip? blush2.gif

** Aš pastebėjau, kad derinyje su pilka aplamai visos riūžavos tampa visai nieko. Netgi tos nukrantytos kramtūškės arba naujagimio paršelio, kaip aš jį, tą naujagimį paršelį, įsivaizduoju biggrin.gif

Čia aš apie juodos derinimą rašiau... kad va su mano šaltybraščių spalva negaliu kartu ir juodą vilktis, o jai su kokia pilka, pilkai mėlyna ar dar kokia nuskalbta spalva, jau viskas ok gaunas... ypač jai kokia nedidelė detalė žydra, nes kažkaip žydra labai mano akis pagražina, jos kaip ir ne visai iš vasaros serijos... tai žydra spalva jas kažkaip paryškina, o šiaip bloznos vasaros spalvos visai jas nupilkina... nepatinku aš sau su pilkom akim ph34r.gif
Vien žo su ryškiom spalvom negaliu juodos nešiot, tenka derint tokias ne visai skudurines (bo jos jau kažkaip nebeįtemą prie juodos, visai škudurinės atrodo), bet su pilku atspalviu ir dar kokį nedidelį akcentėlį pridėt gaivumui, kad nepavirst į pilką niūrią būtybę.
Manau light'ams reiktų kitaip derint juodą g.gif ... nes aš gan tamsi, link žiemos traukiu, tik kad tokia išblukus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 09 28, 11:29)
o čia taupe nėra smile.gif ir šiaip kažkokia ružavai melsvai pilka paletė biggrin.gif kažkurioj paletėj biškį daugiau spalvų buvo smile.gif

yra taupes kelios g.gif
Aha man irgi šita cool summer paletė nepatink... aš turiu jos popierinę versiją, tai siuvinėta dar bloznesnė atrodo... nors žiemos irgi man ne prie dūšios... ir mano šaltibarščių čia nėra aggressive.gif
Atsakyti
Charlize beja juoda megsta, kiek matyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 28, 11:06)
mergaiciukas1 labai patiko plaukų spalva  thumbup.gif: labai šauni soft autumn spalvytė ax.gif

Aciu 4u.gif Tai i soft summer netrauksiu, ane? smile.gif

Shana, o Jus pavasari rodet kapsule su ruda ir teal. Jus ja formavot kai dar ruduo buvot, o kai emigravot i pavasari, keitet garderoba ar prisiderinat? Smalsu tiesiog ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 28, 10:53)
Aciu  4u.gif Tai i soft summer netrauksiu, ane? smile.gif
Shana, o Jus pavasari rodet kapsule su ruda ir teal. Jus ja formavot kai dar ruduo buvot, o kai emigravot i pavasari, keitet garderoba ar prisiderinat? Smalsu tiesiog  ax.gif  smile.gif

Man jus labiau rudenelis gal rolleyes.gif
Modifikavau minimaliai, nusipirkau pora saliu/skaru, pora didesniu ryskiu auskaru, kurie tiko pagal spalvine gama bet is pavasariskos paletes ir gal pora maikuciu. Is tikro svarkai/sijonai ne tiek svarbu, svarbiausia IMNO palaidinukes. Na aisku idealiausiu variantu viska keisti butu, bet kai nera galimybes tai deriniesi smile.gif
Atsakyti
O Charlizei man norisi tą juodą numaut nors tu ką g.gif

Et, gaila, kad aš negaliu albumo paspoksot - taaaaaip įdomu, kaip iš tikro (t.y. realūs žmonės) skirtingų spalvinių tipų atrodo ir kokias kapsules turi ax.gif Gal kokį išbandymų testą sukurkit, a? Pretenduočiau ir aš į albumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 22:37)
Transvestitė - transseksualė, su lytimis tokių cirkų aplamai neišgausi, nes per mažai lyčių! biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 28, 10:06)
Ai, ir nusifotkinau labai skaisčią dieną, kaip ir siūlėt- su plaukais neatidengtais ir su natūraliu (grotų lotuliukas.gif ) fonu. Leisit man soft summer būt?... blush2.gif ir tokiais plaukais? blush2.gif ar išvis man skubiai tą plaukuoseną reikia perdažyt?

Aš tai gal ir leisčiau, nes tikrai nėra viskas labai šilta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 09 28, 11:07)
Et, gaila, kad aš negaliu albumo paspoksot - taaaaaip įdomu, kaip iš tikro (t.y. realūs žmonės) skirtingų spalvinių tipų atrodo ir kokias kapsules turi ax.gif Gal kokį išbandymų testą sukurkit, a? Pretenduočiau ir aš į albumą ax.gif

Šiaip kadangi pasirodėt ir jei dar įdėsit nuotraukų į labumą, galim įleisti 4u.gif
Atsakyti