Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 21:04)
Žinai, dabar pagalvojau, ant kokios spalvos mane traukia? Ant pavasarinių venų spalvos wub.gif Reiktų kokioj parduotuvėj paprašyt biggrin.gif

biggrin.gif:D:D Abejoju ar parduotuvese rasi venu... Nors tai turbut butu lengviau negu rasti tokios spalvos drabuziu si sezona smile.gif

Merginos o sita zalia user posted image silta? pavasariska?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 20:04)
*Mielai bigsmile.gif
Aš dabar galvoju. Jei aš pavasaris/vasara, o dūšioj - visiška žiema, tai aš kaip koks transvestitas, ania? bigsmile.gif Kur visi mato - diedas, o dūšioj - boba! bigsmile.gif

Iskrypelis tai tikrai doh.gif tongue.gif

Gute, man tai ta suknele kiek prislopinta, bent mano kompe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 27, 21:26)
Iskrypelis tai tikrai doh.gif  tongue.gif

Gute, man tai ta suknele kiek prislopinta, bent mano kompe g.gif

Na ji ir vadinasi light teal, nors i teal nei per kur nepanasi schmoll.gif Zodziu mano keln4s tokio zalumo tik tamsesnes.
bet turbut cia nusigrybauta su ta palete, todel nereikia kreipt demesio i ja.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 27, 21:37)
Na ji ir vadinasi light teal, nors i teal nei per kur nepanasi schmoll.gif Zodziu mano keln4s tokio zalumo tik tamsesnes.
bet turbut cia nusigrybauta su ta palete, todel nereikia kreipt demesio i ja.

Man čia kažkokia stačiai žalia, ir tiek. Man čia iš serijos - brangakmenių spalvos. Būtų koks smaragdas arba iš bėdos malachitas koksai rolleyes.gif

Tik labai graži blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 20:04)
Aš dabar galvoju. Jei aš pavasaris/vasara, o dūšioj - visiška žiema, tai aš kaip koks transvestitas, ania? bigsmile.gif Kur visi mato - diedas, o dūšioj - boba! bigsmile.gif

Transeksualė biggrin.gif Transvestitė, jei būtum pavasaris / vasara, bet kartais užsimanytum paišdykauti su žiemos spalvomis hihihi.gif

Mano tai nevos mėlynos, aš tikrai vasara tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 27 rugsėjo 2012 - 21:54
QUOTE(groovy @ 2012 09 27, 21:54)
Transeksualė biggrin.gif Transvestitė, jei būtum pavasaris / vasara, bet kartais užsimanytum paišdykauti su žiemos spalvomis hihihi.gif

Mano tai nevos mėlynos, aš tikrai vasara tongue.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
As nenoriu spelioti, kas as pagal tokia kvalifikacija, nes persikrausciau per 3 sezonus, pries savo atrasdama biggrin.gif Niu zodziu - labai nepastovi motera biggrin.gif
Prijuokinot pries miega.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 27, 22:54)

Tai jep... Transseksualė aš tapau, kai iš pavasario perėjau į vasarą. O kai einu sau juoda kaip skylė, tai jau tada esu transvestitė.
Transvestitė - transseksualė, su lytimis tokių cirkų aplamai neišgausi, nes per mažai lyčių! biggrin.gif
Boba, kuri persidirbo į diedą, paskui užsidėjo pridedamus papus ir vėl vaizduoja bobą - taip baisiai neskamba lotuliukas.gif
Ne, čia turėtų boba, kuri persidirbo į diedą, ten visokias pavardes irgi susitvarkė, nu jau diedas diedas, o dabar užsimauna... Maikę ant galvos ir vaizduoja dinozaurą lotuliukas.gif

Vakarais nusišneku blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blyn čia su tom venom... apžiūrėjau vėl visus namie lotuliukas.gif MB venos tikrai alyvuogių spalvos, sūnaus kiek mėlynesnės (žodžiu ne iki galo apsioksidavęs žalvaris)... dukros žalvario oksido grynai... ale radau ir savo venų labai paieškojus... ne mėlynos unsure.gif irgi žalvario oksido spalvo... nu tai kas čia daba gaunas - ne vasara aš kiba karsta.gif

Gute444 man ta žalia iš serijos briliantinės žalumos lotuliukas.gif ... įtariu kompas ne taip spalvas perduoda.
Atsakyti
clear spring siūlo juodai rengtis ofise biggrin.gif
...ir paletė faina kad išsiuvinėta (dalį spalvų pilnai sau pasimčiau sau...), lyg ir gutes444 žalia ten (bent jau aš tokią matau savo monitoriuje blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 28, 08:05)
clear spring siūlo juodai rengtis ofise  biggrin.gif
.

O zinok visai nieko, jei derinti gerai, as juoda svarka bandziau, su kokia kontrastinga gan bliuskute, visai neblogai, mano akim. Ir dar pastebejau, kad labai padeda kaklo papuoslas koks ryskesnis.
Koza dabar irgi taip derinu, prie striukes risuosi ne juoda skarele su kaukolem, o kokia raudona ar koraline, visai kitas vaizdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 28, 09:17)
O zinok visai nieko, jei derinti gerai, as juoda svarka bandziau, su kokia kontrastinga gan bliuskute, visai neblogai, mano akim. Ir dar pastebejau, kad labai padeda kaklo papuoslas koks ryskesnis.
Koza dabar irgi taip derinu, prie striukes risuosi ne juoda skarele su kaukolem, o kokia raudona ar koraline, visai kitas vaizdas smile.gif

Tai ir sakau pavasariams visai nieko juoda, vien dėl to kad gali sau leisti būt ryškūs, svarbu ką po kaklu užsidėt, arba kad rūbas prie veido ne juodas būtų... nors žiūriu sūnui raudoni marškinėliai su juoda apykaklaite irgi vaizdo negadina... svarbu kad tik ne visai visai juodas rūbas. Kartais net kokio piešinio užtenka.
O va man juodą tenka kiek kitaip derint. Kur svaigstu dėl tos šaltybarščių spalvos... su juoda derinyje man jau per ryškiai gaunas. O jai su kokia iš pilkų serijos (labai gerai pilkai mėlyna ar kokia kita nuskalbta spalva) tada labai geras bendras vaizdas... ypač jai kokie auskarai ar pakabukas koks žydras pagyvinimui išvis atrodau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 28, 08:31)
Tai ir sakau pavasariams visai nieko juoda, vien dėl to kad gali sau leisti būt ryškūs, svarbu ką po kaklu užsidėt, arba kad rūbas prie veido ne juodas būtų...

user posted image
Atsakyti