Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 12:49)
Mano irgi tokios venos! Gal, klausyk, pas mus tiesiog kraujas mėlynas hihihi.gif

Nu mažum.. Gal kokia proproprosenelė sugriesijo su kokiu mėlyno kraujo ponaičiu, o aš čia suku sau galvą dėl venų spalvos užuot mėginusi tapti tikru pavasariu.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 11:27)
Aš intensyviai mąstau atvirkščiai lotuliukas.gif  Brundzalietą pilką, kad nusiraminčiau, o jau kitką... lotuliukas.gif

Mano dukra labai mėgsta juodą spalvą nuo mažumės. Na ir vaikšto juodai apsirengus, ir patenkinta biggrin.gif , parišu skarelę kad veido negadintų ir tiek. Nes kažkaip tamsių spalvų tinkančių nelabai randu, va tokia ryžai ruda gan tamsi gali būt... dar violetinė gana tamsi jai tinka, tokia raudonai violetinė (tokia), ji iš principo optiškai mažint turėtų g.gif ... ir prie juodos žiūrisi. Jums kažkokią panaši irgi turėtų tikt (IMHO tokia spalva labai išryškina tokias žaliai žydras akis)
Keista šiaip kad jūs light ir tokią pat paletę turėjot, manau kiek lengvesnė turėjo būt g.gif .
O šiaip nieko nežinau aš... tik apsimetu labai protinga blush2.gif ... mano profesinės žinios su mada ir žmonių išvaizda niekaip nesusijusios.
QUOTE(inc @ 2012 09 27, 12:37)
draugėms dar parodžiau, tai sutartinai visos sako, kad ruduo  smile.gif
priklijavau dar milijoną savo galvų prie visokių rudeninių palečių. jaučiu, aš jau nebesimėtysiu ir pradedu nuo šiol galvot, kad tikrai  esu ruduo  bigsmile.gif  ir nifiga nei joks ne žiema  lotuliukas.gif
http://inciute.blogs...siai-ruduo.html

nu jau tikrai ne žiema 4u.gif ... man pagal tą paprastą tipizaciją vis vien jūs softas, labai švelni išvaizda, manau intensyvios spalvos jus blukintų.
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 27, 12:41)
O kokios spalvos venos turetu buti pavasario? Jau seniai man tas klausimas kirba (matyt nesusigyvenu, kas as pavasaris). Mano venos tokios... na zalvario apnašų spalvos.

Na žalsvos venos (tai kaip suprantu alyvuogių žalia ir bus kaip žalvario apnašų) būna pas šiltus tipus, o pas šaltus mėlynos... vat aš savo venų nematau unsure.gif kažkaip nėr pas mane jų biggrin.gif , tai negalėčiau pasakyt ar tikrai taip... pas šeimyna tai žalios (jie visi šilti tipai, ir visi tos pačios rezus + grupės, aš tik viena - ... matyt todė ir šalta lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 13:48)
Mano dukra labai mėgsta juodą spalvą nuo mažumės. Na ir vaikšto juodai a žalsvos venos (tai kaip suprantu alyvuogių žalia ir bus kaip žalvario apnašų) būna pas šiltus tipus, o pas šaltus mėlynos... vat aš savo venų nematau  unsure.gif kažkaip nėr pas mane jų biggrin.gif , tai negalėčiau pasakyt ar tikrai taip... pas šeimyna tai žalios (jie visi šilti tipai, ir visi tos pačios rezus + grupės, aš tik viena - ... matyt todė ir šalta  lotuliukas.gif )

Vat apie ką, o apie vario ir žalvario apnašas tai labai žinau gerai biggrin.gif
Aukščiausia fazė - mėlynai žalios biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 27, 11:54)
Nu mažum.. Gal kokia proproprosenelė sugriesijo su kokiu mėlyno kraujo ponaičiu, o aš čia suku sau galvą dėl venų spalvos užuot mėginusi tapti tikru pavasariu.

biggrin.gif
Tai kad tu ir esi pavasaris, ir Noa prasom irgi i pavasarius, tokias spalvingas asmenybei pavasario palete labiau turetu tikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 27, 15:45)
biggrin.gif
Tai kad tu ir esi pavasaris, ir Noa prasom irgi i pavasarius, tokias spalvingas asmenybei pavasario palete labiau turetu tikti tongue.gif

As pavasaris su nepavasario spalvos drabuziais. Nu nerandu as graziu siltu spalvu baziniu drabuziu.
Su melyna bijau rizikuot, man jos visos atrodo saltos, ruda jeigu grazi tai butinai saltai sokoladine, zalia - apskritai net nezinau ar pirkciau radusi tarkim tinkama klasikini kostiumeli, pilka - kiek matau kur pilku spavu visos jos man turi kazkoki melynai violetini atspalvi, velgi netinka pavasariui. O dar kad butu norimas fasonas... verkiant reikejo dzinsu, paprastu, tiesiu melynu, nusipirkau paprastus, tiesius, tamsiai zalius, saltai tamsiai zalius. Ir nesioju, kur as dingsiu kai nerandu melynu, nors pati matau, kad jie pusetinai tinka tik su vienais mano turimais marskineliais. kad nebutu tik vienas derinys prie dzinsu nusipirkau tamsiai bordiniai - rudus marskinelius ir vel ne savo spalvos doh.gif bet kol dar idegis nenusiplove atrodau visai pusetinai wub.gif
O siaip tai tai ta kasuliu ideja labai gera, tik su igyvendinimu sunku...

Va apie tokia venu spalva ir kalbu kaip Noa parode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 27 rugsėjo 2012 - 15:19
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 27, 15:18)
As pavasaris su nepavasario spalvos drabuziais. Nu nerandu as graziu siltu spalvu baziniu drabuziu.
Su melyna bijau rizikuot, man jos visos atrodo saltos, ruda jeigu grazi tai butinai saltai sokoladine, zalia - apskritai net nezinau ar pirkciau radusi tarkim tinkama klasikini kostiumeli, pilka - kiek matau kur pilku spavu visos jos man turi kazkoki melynai violetini atspalvi, velgi netinka pavasariui. O dar kad butu norimas fasonas... verkiant reikejo dzinsu, paprastu, tiesiu melynu, nusipirkau paprastus, tiesius, tamsiai zalius, saltai tamsiai zalius.

Va apie tokia venu spalva ir kalbu kaip Noa parode.

Tai kad melynai violetines tinka, as dabar jas biski isikabinus g.gif tu koks pavasaris primink please?
O venos nzn, nelabai iziuriu, , bet kur alkune lyg zalsvos o kur riesas lyg violetavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 27, 16:24)
Tai kad melynai violetines tinka, as dabar jas biski isikabinus g.gif tu koks pavasaris primink please?
O venos nzn, nelabai iziuriu, , bet kur alkune lyg zalsvos o kur riesas lyg violetavos g.gif

O as pavasaris tiesiog smile.gif Is tiesu tai taip ir nesigilinau koks, siltas tipas ir tiek.
Na ta pilka pavasariams kiek matau tai ir turi buti tiesiog pilka, be jokiu atspalviu.
Man labai patogu vadovaustis kazkada Bytte's ideta pilku spalvu palete visiams keturiems tipams. Tokia, kaip gaunasi ant juodo vandeniniu dazu klecko padazius su baltais dazais.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 27, 15:45)
biggrin.gif

Ne!!! Aš nesutinku į pavasarius!!! umn.gif Ten visokios persikinės!!! biggrin.gif O juodos pavasariams negalima net primokėjus!!!
Aš mieliausiai būčiau Žiema. Vaikščiočiau sau juoda kaip žemė, ir visi sakytų, o, koks grožis! Nes dabar niekas nesako, kad grožis, sako, o, Noa, labas, tu kitokių spalvų nežinai, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 16:35)
Ne!!! Aš nesutinku į pavasarius!!! umn.gif Ten visokios persikinės!!! biggrin.gif O juodos pavasariams negalima net primokėjus!!!
Aš mieliausiai būčiau Žiema. Vaikščiočiau sau juoda kaip žemė, ir visi sakytų, o, koks grožis! Nes dabar niekas nesako, kad grožis, sako, o, Noa, labas, tu kitokių spalvų nežinai, ania? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu light summer dar geriau kūdikių spalvos, kur ten su juoda rolleyes.gif ... net priderint nebeina, pavasariams bent ryškumas galimas, tai derinukų su juodą oho kiek biggrin.gif .
Šiaip mano durnu supratimu visai vien tik juoda tinka tik jaunoms... a paskui kaip per grabnyčias.
Aš irgi mėgstu juoda, nors netinka man ji biggrin.gif . Išmokau nešiot blush2.gif

Gute444 man atrodo jūs clear spring ... kiek pamenu. Iš politikių vokietijos kanclerė man atrodo pavasaris... nu dėvi ji juoda, bet su kitom pavasarinėm spalvom ir visai gerai atrodo.
Papildyta:
hi hi hi pavasariai persikiniai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 16:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu light summer dar geriau kūdikių spalvos, kur ten su juoda  rolleyes.gif ... net priderint nebeina, pavasariams bent ryškumas galimas, tai derinukų su juodą oho kiek  biggrin.gif .

Ryški persikinė dar blogiau, negu nuskalbta persikinė!!! biggrin.gif

Va tai tau, kūdikių. Bet kūdikiams pilvukas ir rinčiuotos kojytės yra pliusas! O dviejų mokyklinių bernų motinai - nežinau lotuliukas.gif Niekada negirdėjau sakant - oi, kokios pas tą moteriškę gražios storulės kojytės ir kokie gražūs pūsti žandukai lotuliukas.gif O pagurkliukas! O celiulitėlis! Gražuolė, ir ne kitaip lotuliukas.gif biggrin.gif

Kita vertus... Aš taip įsivaizduoju, man lengva rinktis garderobą - priėjai kokiam Akropoly, kur ledus parduoda, apžiūrėjai tuos ledus, kokia iš spalvų patiko, tokią ir perki lotuliukas.gif

Nu gerai, galiu taip pirkti kosmetiką dry.gif Aksesuarus, skareles, sportbačius. Bet jau toliau tai hidžabą ar kaip ten tas jų balachonas vadinasi užsimaunu ir lekiu sau visa užsimaskavus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 16:57)
hi hi hi pavasariai persikiniai:

Kai aš būsiu Vokietijos kanclerė, tada ir nešiosiu persikinę dry.gif

Dabar va einu į tėvų susirinkimą su juodom kelnėm, juodais batais, juodu švarku, tik maikė tokia cvieta morskoj volny, ir ant jos pavaizduota kažkokia banga, gal cunamis biggrin.gif Va, kaip aš išradingai spalvas derinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 15:35)

Eik tada su Bytte draugauti, ji irgi vis priesinasi prigimciai tongue.gif
O pavasariu visai ne tik kudikiskos g.gif as kudikisku nenesioju schmoll.gif bo tada visai nerimtai atrodau doh.gif

QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 16:03)

Dabar va einu į tėvų susirinkimą su juodom kelnėm, juodais batais, juodu švarku, tik maikė tokia cvieta morskoj volny, ir ant jos pavaizduota kažkokia banga, gal cunamis biggrin.gif Va, kaip aš išradingai spalvas derinu biggrin.gif

Supratau- visi rubai pagal skoni o maike prie charakterio priderinta hihihi.gif

Beje Noa tau labai reiktu IMHO atkreipti demesi i aqua spalvas, turetu afigenai ziuretis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 27, 20:15)
*Eik tada su Bytte draugauti, ji irgi vis priesinasi prigimciai tongue.gif

**Beje Noa tau labai reiktu IMHO atkreipti demesi i aqua spalvas, turetu afigenai ziuretis ax.gif

*Mielai bigsmile.gif
Aš dabar galvoju. Jei aš pavasaris/vasara, o dūšioj - visiška žiema, tai aš kaip koks transvestitas, ania? bigsmile.gif Kur visi mato - diedas, o dūšioj - boba! bigsmile.gif

**Kažkaip paskutiniu metu mane ant jų ir patraukė! Kaip man smagu, kai mane traukia ant to, ką reikia!
O va ant persikinės netraukia ir nors šikna žemę rėžk lotuliukas.gif

Žinai, dabar pagalvojau, ant kokios spalvos mane traukia? Ant pavasarinių venų spalvos wub.gif Reiktų kokioj parduotuvėj paprašyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 rugsėjo 2012 - 20:06