QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 11:27)
Aš intensyviai mąstau atvirkščiai
Brundzalietą pilką, kad nusiraminčiau, o jau kitką...
Mano dukra labai mėgsta juodą spalvą nuo mažumės. Na ir vaikšto juodai apsirengus, ir patenkinta
, parišu skarelę kad veido negadintų ir tiek. Nes kažkaip tamsių spalvų tinkančių nelabai randu, va tokia ryžai ruda gan tamsi gali būt... dar violetinė gana tamsi jai tinka, tokia raudonai violetinė (
tokia), ji iš principo optiškai mažint turėtų
... ir prie juodos žiūrisi. Jums kažkokią panaši irgi turėtų tikt (IMHO tokia spalva labai išryškina tokias žaliai žydras akis)
Keista šiaip kad jūs light ir tokią pat paletę turėjot, manau kiek lengvesnė turėjo būt
.
O šiaip nieko nežinau aš... tik apsimetu labai protinga
... mano profesinės žinios su mada ir žmonių išvaizda niekaip nesusijusios.
QUOTE(inc @ 2012 09 27, 12:37)
draugėms dar parodžiau, tai sutartinai visos sako, kad ruduo
priklijavau dar milijoną savo galvų prie visokių rudeninių palečių. jaučiu, aš jau nebesimėtysiu ir pradedu nuo šiol galvot, kad tikrai esu ruduo
ir nifiga nei joks ne žiema
http://inciute.blogs...siai-ruduo.html
nu jau tikrai ne žiema
... man pagal tą paprastą tipizaciją vis vien jūs softas, labai švelni išvaizda, manau intensyvios spalvos jus blukintų.
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 27, 12:41)
O kokios spalvos venos turetu buti pavasario? Jau seniai man tas klausimas kirba (matyt nesusigyvenu, kas as pavasaris). Mano venos tokios... na zalvario apnašų spalvos.
Na žalsvos venos (tai kaip suprantu alyvuogių žalia ir bus kaip žalvario apnašų) būna pas šiltus tipus, o pas šaltus mėlynos... vat aš savo venų nematau
kažkaip nėr pas mane jų
, tai negalėčiau pasakyt ar tikrai taip... pas šeimyna tai žalios (jie visi šilti tipai, ir visi tos pačios rezus + grupės, aš tik viena - ... matyt todė ir šalta
)