QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 09:47)
Nu va... sakau kad girdėtas pavadinimas... buvo osinkoi True Coralline Spring atstovė ir paletė... bet jai BFAS konsultantai sako kad šitas potipis su vasaros įtaka... vadinas taip ir yra (nors paletė tokia net rudeniška pasakyčiau):
Strawberry blonde to brown hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue to brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.
įdomu kreminė odos spalva čia tokia?
Strawberry blonde to brown hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue to brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.
įdomu kreminė odos spalva čia tokia?
Žinai ką? Aš lygiai šitą paletę TURĖJAU! Kol vaikai nenupešė. Ir ne kokią nors panašią, o lygiai tokią pačią, gi aš savo paletes tai išmokau Ir krempudrą iš jų pirkau, lygiai tokią va kaip ta odos spalva, kažkoks tai ivory vadinasi, jei gerai pamenu. Taipogi turėjau šešėlius teal ir kažkokį arbūzo spalvos lūpdažį!
Mane toj paletėj labiausiai piktino pilka - šviesi, kad ją kur! Aš labai mėgstu tokias visokias grafito, o geriausia - juodas. Aš žmogus su 20 kg viršsvoriu - kaip aš eisiu su tokia šviesiai pilka, kaip aš atrodysiu?! "Aš pilkas debesėlis, visai aš ne meška"?
Jau geriau kaip dyyyydelis juodas audros debesis. Nors bijos
Nors geriausia, aišku, vėl ant dietos sėst, ką ir padarysiu. Per tas nelaimingas dietas visos mano kapsulės šaibom išeina. Tik susikomplektuok, žiū, jau per dideli arba per maži
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 09:47)
Bytte, iš kur tu TAIP viską žinai? Aš apakus. Kaip gera taip susigaudyt spalvose ir šiaip jau tokiuose reikaluose. Tada labai gražiai atrodai