Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 09:47)
Nu va... sakau kad girdėtas pavadinimas... buvo osinkoi True Coralline Spring atstovė ir paletė... bet jai BFAS konsultantai sako kad šitas potipis su vasaros įtaka... vadinas taip ir yra (nors paletė tokia net rudeniška pasakyčiau):
Strawberry blonde to brown hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue to brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.

įdomu kreminė odos spalva čia tokia?

Žinai ką? Aš lygiai šitą paletę TURĖJAU! lotuliukas.gif Kol vaikai nenupešė. Ir ne kokią nors panašią, o lygiai tokią pačią, gi aš savo paletes tai išmokau lotuliukas.gif Ir krempudrą iš jų pirkau, lygiai tokią va kaip ta odos spalva, kažkoks tai ivory vadinasi, jei gerai pamenu. Taipogi turėjau šešėlius teal ir kažkokį arbūzo spalvos lūpdažį!

Mane toj paletėj labiausiai piktino pilka - šviesi, kad ją kur! Aš labai mėgstu tokias visokias grafito, o geriausia - juodas. Aš žmogus su 20 kg viršsvoriu - kaip aš eisiu su tokia šviesiai pilka, kaip aš atrodysiu?! "Aš pilkas debesėlis, visai aš ne meška"? dry.gif
Jau geriau kaip dyyyydelis juodas audros debesis. Nors bijos bigsmile.gif

Nors geriausia, aišku, vėl ant dietos sėst, ką ir padarysiu. Per tas nelaimingas dietas visos mano kapsulės šaibom išeina. Tik susikomplektuok, žiū, jau per dideli arba per maži doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 09 27, 09:47)

Bytte, iš kur tu TAIP viską žinai? Aš apakus. Kaip gera taip susigaudyt spalvose ir šiaip jau tokiuose reikaluose. Tada labai gražiai atrodai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 22:30)

Bet tai čia ai, kai pagalvoji, kas kaip nori, tas taip dažosi, by tik artimieji toleruoja ir arkliai nesibaido.

o jeigu baidosi, tik lūpų savininkas nesupranta?
Atsakyti
4u.gif labaryta merginos

bytte - man paaiškinkite apie plaukų spalvą pamenat mane bliednaplaukę? Tai gis nusidažius db plaukus šokolado spalva, bet jau spėju kad toks bajeris čia nelabai gerai reiktų šviesint? Pabandysiu nusipraust ir nusifotografuot kad įsivaizduotumėt realiai ką pridariau... Nes jaučiu kad ne į vasarą papuoliau doh.gif

doh.gif nespėjau išsišiept ir išsikrovė doh.gif

Noa - o mažum ta pilka kaip tyč sumažins apimtis vizualiai g.gif o juoda spalva - tai nors koks brundzalietas juodos spalvos gal nuramintų širdį Jums? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 27 rugsėjo 2012 - 10:22
QUOTE(Karusia @ 2012 09 27, 11:15)
o jeigu baidosi, tik lūpų savininkas nesupranta?

NU tai čia jau tada į kitą skyrelį. Į kokį supratimo ir empatijos ugdymo... biggrin.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 09 27, 11:16)
Noa - o mažum ta pilka kaip tyč sumažins apimtis  vizualiai g.gif o juoda spalva - tai nors koks brundzalietas juodos spalvos gal nuramintų širdį Jums?  4u.gif

Aš intensyviai mąstau atvirkščiai lotuliukas.gif Brundzalietą pilką, kad nusiraminčiau, o jau kitką... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmosios „H&M“ parduotuvės įsikurs „Akropoliuose“ 2013 metų rudenį doh.gif

Ne visoms ryškios lūpos tinka. Pvz., Olga Dubeneckienė Kalpokienė,
user posted image
Kažkaip seniau mėgdavo net ir plonas netaisyklingos formos lūpas ryškinti g.gif Esu ne kartą tokį makiažą senose nuotraukose mačiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 27 rugsėjo 2012 - 10:46
QUOTE(Teka @ 2012 09 27, 07:43)
man gražiai žiūris ta mėlyna, 4 iš dešinės pačioj apačioj (va ir blogai,kai fotkės nesunumeruotos), rausva antra iš dešinės pačioj apačioj, beige ar kokia ten, antra iš dešinės pirmose fotkėse apatinė (užas kaip aiškiai pasakyt, kurios patinka  doh.gif ) raudona IMHO netinka

sunumeravau wink.gif šiaip viską supratau. dėkui tau labai mirksiukas.gif
nu, žinok, aš ant tos mėlynos taip pykdavau ir nenorėdavau vilktis ir tik nufotkinsu pamačiau, kad gerulė spalva ir ta kreminė. na o aš tą palaidinę tik iš bėdos imu doh.gif lotuliukas.gif va ką reiškia nusifotkint ir svetimom akim pažiūrėt.
dar plius man atradimas, kad mano oda ir šiaip bendras vaizdas kažkoks gelsvai žalias. aš gi šiaip fotografė, tai jei reiktų kitam žmogui fotkes tvarkys, tai net bandyčiau nuimt tą žalumą galvodama, kad čia aplinka taip "nužalino" biggrin.gif

dar į blogą įsidėjau savo galvą prie vasaros, žiemos ir rudenio palečių. žvilgtelkit jei galit kuri. blush2.gif labai noris kitą nuomonę nei tik savo išgirst.
http://inciute.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 27, 11:45)
Pirmosios „H&M“ parduotuvės įsikurs „Akropoliuose“ 2013 metų rudenį  doh.gif

Ne visoms ryškios lūpos tinka. Pvz., Olga Dubeneckienė Kalpokienė,
user posted image
Kažkaip seniau mėgdavo net ir plonas netaisyklingos formos lūpas ryškinti  g.gif Esu ne kartą tokį makiažą senose nuotraukose mačiusi.

Man atrodo, tada aplamai kitų spalvų lūpdažių nė nebuvo - nori dažytis, tai dažykis viena iš dviejų...

Tai ir atrodydavo vienos gražiai, o kitos - kažkaip taip biggrin.gif
user posted image

Noriu HM wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 11:52)
o kitos - kažkaip taip biggrin.gif

Kitos lotuliukas.gif Čia some like it hot, ane?

inc, man tai gal rudens paletė gražiausiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 27 rugsėjo 2012 - 10:58
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 27, 11:55)
Kitos  lotuliukas.gif Čia some like it hot, ane?

inc, man tai gal rudens paletė gražiausiai  g.gif

Aha biggrin.gif

Man ant inc irgi rudens unsure.gif Kažkodėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 27, 10:55)
inc, man tai gal rudens paletė gražiausiai  g.gif

dėkui tau už nuomonę 4u.gif
QUOTE(Noa @ 2012 09 27, 11:27)
Man ant inc irgi rudens unsure.gif Kažkodėl unsure.gif

ir tau mirksiukas.gif 4u.gif

draugėms dar parodžiau, tai sutartinai visos sako, kad ruduo smile.gif
priklijavau dar milijoną savo galvų prie visokių rudeninių palečių. jaučiu, aš jau nebesimėtysiu ir pradedu nuo šiol galvot, kad tikrai esu ruduo bigsmile.gif ir nifiga nei joks ne žiema lotuliukas.gif
http://inciute.blogs...siai-ruduo.html
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 26, 19:36)
Tiesa ten paminėtos alyvuogių spalvos apatinis odos atspalvis (ta prasme žalsvos venos ir kapiliarai... ne mėlyni ir ne bordiniai). Jūsų venų nematau, bet jūs matot  ax.gif

O kokios spalvos venos turetu buti pavasario? Jau seniai man tas klausimas kirba (matyt nesusigyvenu, kas as pavasaris). Mano venos tokios... na zalvario apnašų spalvos.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 27, 12:37)
draugėms dar parodžiau, tai sutartinai visos sako, kad ruduo  smile.gif
priklijavau dar milijoną savo galvų prie visokių rudeninių palečių. jaučiu, aš jau nebesimėtysiu ir pradedu nuo šiol galvot, kad tikrai  esu ruduo  bigsmile.gif  ir nifiga nei joks ne žiema  lotuliukas.gif
http://inciute.blogs...siai-ruduo.html

O žinok, dabar atsiminiau. Mano draugė buvo panašių spalvų, kaip tu. Ta prasme, plaukai tamsūs, lyg pilkoki, bet niekaip neryži, oda tokia sunkiai įdeganti, vasarą linkus į strazdanas, akys mėlynos. Ir ji visą laiką manė besanti ta ten, karališka žiema, na kaip Disnėjaus Snieguolė. Tamsino plaukus ir vaikščiojo sau visa balta juodais plaukais. O vieną kartą sužinojo besanti ruduo! Plaukus pasiryžino, rudens spalvom apsirengė - kąąąą tu, kaip gražu pasidarė! rolleyes.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 09 27, 12:41)
O kokios spalvos venos turetu buti pavasario? Jau seniai man tas klausimas kirba (matyt nesusigyvenu, kas as pavasaris). Mano venos tokios... na zalvario apnašų spalvos.

Mano irgi tokios venos! Gal, klausyk, pas mus tiesiog kraujas mėlynas hihihi.gif
Atsakyti