QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 21:32)
Bytte, o light summer nera grynai butent vasara vasara, be jokiu itaku, tipo visai salta?
Noa, IMHO jusu labai pavasarines akys
ryskios, kontrastingos, su siltu apvadeliu aplink lesiuka, ir kontrastiskai tamsiu akies apvadu. Grazu
Ne-a nėra
, grynai vasara vasara yra true, bet čia pagal tą tipizavimą kur cool nėra. O kur jau cool yra tai išvis grynai vasaros vasaros nėra. Makalynė visgi su tais tipais. Tarkim mano akimis būna light vasarėlių tokių visai šaltų, ir iš light paletės tik šaltosios spalvos tinka, nors jose būna įmaišyta kokia pavasariams tinkanti šviesiai geltona, kuri jiems netinka, o būna jau taip ant ribos su pavasariu, kad iš principo visas light spring spalvas gali sau leisti devėt. Tai toks griežtas skirstymas labai manau su klaustuku. Iš pastebėjimo... mano dukrai tinka visos šiltos light spring spalvos, o tos bendros kur būna su light summer ne... užtai tinka bendros su light ir warm... kurios dar soft autumn irgi kartojasi, bet netinka warm kur kartojasi su rudeniu. Aš čia braukiau kažkada paletes, nes nedašunta man kaip tokiais tamsiais plaukais light spring gali būt. Galutiniam variante vis vien liko light spring, tik jai įsivaizduot tuos spalvinius tipus kaip ratą, labiau link warm pasislinkus. Taigi iš principo visomis tomis paletėmis ji vadovautis negalėtų, vis vien lieka kažkoks vidinis rodiklis pagal kurį turėtų rinktis spalvas.
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 22:49)
Aaaaaš keičiu, kiek galiu, bet kartais nesikeičia man ir basta! Labai juodos norisi, kaip kokiai gotų motinai
Tai kad netinka light summer juoda dar labiau nei light spring... anu grįžk atgal į pavasarį
. Visos light summer atstovės maskuojasi kaip pavasariai, o šita atvirkščiai
.
Manau toks makiažas light spring tinka
... aš dukrai supirkau (na nori vaikas dažus pasimėgint, o kai prasisuka pro mano šešėlius, tai ... žiūrėt negaliu, kaip netinka... tai ir nupirkau
). Labai bijojau kad atrodys ryškiai, kaip klaunas, juolab kad jai tik 12-lika, bet labai gerai atrodo, ir visai ne persimaliavojus, ir neiššaukiančiai. Pati savim eilinį kartą susižavėjau, kaip parinkau
Šiaip pagal dabartines spalvų tendencijas vasarai būt neapsimoka, labai daug pavasarinių bei rudeninių spalvų tiek garderobui, tiek makiažui.
Einu pasiguglint kokia ta light coraline spring, labai įdomu pasidarė