Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 20:01)
O dabar aš paklausiu. Dėl kosmetikos.

Aišku, dabar vasara praėjo, tai visi atblūdo atgal, dabar jau ateina auksinė ir šilta bordo...
Bet aplamai, kaip jūs profesionaliai manot - ar šitą va visą įvaizdį kiekvienam tipui galima pritaikyt? Čia spalvų kaip ir kelios...

Dabar raudonos lūpos atėjo, tinka visom, įvairaus amžiaus moterom, tereikia neprašauti su atspalviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 22:49)
Aš nesuvokiu - dukart save išmečiau, o kaip matausi, taip matausi lotuliukas.gif Regis, amžinai čia prikerpėjau. Gražu lotuliukas.gif

Čia jūs tik sau matotės, nes jūsų kompas, matyt, atmintim nesiskundžia wink.gif O kas naujai atėjęs, nebemato.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 26, 22:51)
Dabar raudonos lūpos atėjo, tinka visom, įvairaus amžiaus moterom, tereikia neprašauti su atspalviu smile.gif

Ne visom tinka mastau.gif Netinka, kieno lūpos plonos... Man atrodo unsure.gif
Nors tipams tai visiems tinka, taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 23:00)

Nežinau, gal. Kai lūpos ryškios norisi tobulos formos. Man visai gražu ir ant siauresnių lūpų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 26, 23:22)
Nežinau, gal. Kai lūpos ryškios norisi tobulos formos. Man visai gražu ir ant siauresnių lūpų.

user posted image

Man atrodo, būna ir dar siauresnių! biggrin.gif
Bet tai čia ai, kai pagalvoji, kas kaip nori, tas taip dažosi, by tik artimieji toleruoja ir arkliai nesibaido.
O jei baidosi, visada galima pereiti ant mano pasiūlytų. Jos šviesios biggrin.gif
Atsakyti
Mano ir siauros, tikrai visai gerai. Kaip softei dar ir gyvybes suteikia.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 26, 23:33)
Mano ir siauros, tikrai visai gerai. Kaip softei dar ir gyvybes suteikia.

Aš irgi sotfė ir man gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 26, 18:36)
čia kiek kitoks tipizavimas, man jis gal iš principo ir priimtinesnis, bet beprasmiška nusistatinėt, nes palečių pavyzdžių visai nėr.
IMHO pagal šią kategoriją (kažkur radau kad ruduo, ir daug pavyzdžių su tipiškom rudens spalvom, tai įtikino) Aishwarya Rai papuola.
Tiesa ten paminėtos alyvuogių spalvos apatinis odos atspalvis (ta prasme žalsvos venos ir kapiliarai... ne mėlyni ir ne bordiniai). Jūsų venų nematau, bet jūs matot  ax.gif

dėkui tau už nuomonę mirksiukas.gif 4u.gif

dar tokį straipsnelį paskaičiau, tai jis mane dar labiau link rudenio stumia g.gif http://norwe.livejou...581.html#cutid2

QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 22:00)

oo, liuks thumbup.gif man gražu bais

o man dukriukas padarė fotosesiją su mano turimais skuduriukais , tai parodysiu ir jums, ok? gal dar kokių minčių jums kils.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 26, 22:40)
Merginos, kad jau apie tipus tai gal zvilgtelsit i mano foto albume, kur neseniai idejau. Lyg ir nelabai tam saltam fone atrodau?  4u.gif

tai bent nuorodą įmeskit, nes grįžt atgal ir ieškot schmoll.gif

QUOTE(inc @ 2012 09 27, 00:15)
dėkui tau už nuomonę  mirksiukas.gif  4u.gif

dar tokį straipsnelį paskaičiau, tai jis mane dar labiau link rudenio stumia  g.gif  http://norwe.livejou...581.html#cutid2
oo, liuks  thumbup.gif man gražu bais
o man dukriukas padarė fotosesiją su mano turimais skuduriukais , tai parodysiu ir jums, ok? gal dar kokių  minčių jums kils.

man gražiai žiūris ta mėlyna, 4 iš dešinės pačioj apačioj (va ir blogai,kai fotkės nesunumeruotos), rausva antra iš dešinės pačioj apačioj, beige ar kokia ten, antra iš dešinės pirmose fotkėse apatinė (užas kaip aiškiai pasakyt, kurios patinka doh.gif ) raudona IMHO netinka
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 21:32)
Bytte, o light summer nera grynai butent vasara vasara, be jokiu itaku, tipo visai salta?

Noa, IMHO jusu labai pavasarines akys wub.gif ryskios, kontrastingos, su siltu apvadeliu aplink lesiuka, ir kontrastiskai tamsiu akies apvadu. Grazu ax.gif

Ne-a nėra blush2.gif , grynai vasara vasara yra true, bet čia pagal tą tipizavimą kur cool nėra. O kur jau cool yra tai išvis grynai vasaros vasaros nėra. Makalynė visgi su tais tipais. Tarkim mano akimis būna light vasarėlių tokių visai šaltų, ir iš light paletės tik šaltosios spalvos tinka, nors jose būna įmaišyta kokia pavasariams tinkanti šviesiai geltona, kuri jiems netinka, o būna jau taip ant ribos su pavasariu, kad iš principo visas light spring spalvas gali sau leisti devėt. Tai toks griežtas skirstymas labai manau su klaustuku. Iš pastebėjimo... mano dukrai tinka visos šiltos light spring spalvos, o tos bendros kur būna su light summer ne... užtai tinka bendros su light ir warm... kurios dar soft autumn irgi kartojasi, bet netinka warm kur kartojasi su rudeniu. Aš čia braukiau kažkada paletes, nes nedašunta man kaip tokiais tamsiais plaukais light spring gali būt. Galutiniam variante vis vien liko light spring, tik jai įsivaizduot tuos spalvinius tipus kaip ratą, labiau link warm pasislinkus. Taigi iš principo visomis tomis paletėmis ji vadovautis negalėtų, vis vien lieka kažkoks vidinis rodiklis pagal kurį turėtų rinktis spalvas.

QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 22:49)
Aaaaaš keičiu, kiek galiu, bet kartais nesikeičia man ir basta! Labai juodos norisi, kaip kokiai gotų motinai biggrin.gif

Tai kad netinka light summer juoda dar labiau nei light spring... anu grįžk atgal į pavasarį nail.gif . Visos light summer atstovės maskuojasi kaip pavasariai, o šita atvirkščiai doh.gif .
Manau toks makiažas light spring tinka rolleyes.gif ... aš dukrai supirkau (na nori vaikas dažus pasimėgint, o kai prasisuka pro mano šešėlius, tai ... žiūrėt negaliu, kaip netinka... tai ir nupirkau blush2.gif ). Labai bijojau kad atrodys ryškiai, kaip klaunas, juolab kad jai tik 12-lika, bet labai gerai atrodo, ir visai ne persimaliavojus, ir neiššaukiančiai. Pati savim eilinį kartą susižavėjau, kaip parinkau lotuliukas.gif
Šiaip pagal dabartines spalvų tendencijas vasarai būt neapsimoka, labai daug pavasarinių bei rudeninių spalvų tiek garderobui, tiek makiažui.

Einu pasiguglint kokia ta light coraline spring, labai įdomu pasidarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 27, 08:43)
tai bent nuorodą įmeskit, nes grįžt atgal ir ieškot  schmoll.gif

Mano nuotrauka bendrame temos albume 4u.gif
Atsakyti
Nu va... sakau kad girdėtas pavadinimas... buvo osinkoi True Coralline Spring atstovė ir paletė... bet jai BFAS konsultantai sako kad šitas potipis su vasaros įtaka... vadinas taip ir yra (nors paletė tokia net rudeniška pasakyčiau):
Strawberry blonde to brown hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue to brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.

įdomu kreminė odos spalva čia tokia?
Atsakyti