Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 21:35)
ryzos spalvos greiciausiai siemet nebus, cia pernai metu fall winter kolekciju spalva. siemet bus oxblood smile.gif

kas cia per spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 10:09)
kas cia per spalva?  g.gif

taigi pagooglinkit. vos nenusipirkau tokios spalvos sijono. bet paskutinę minutę pasirinkau mėlyną. bet oxblood vis tiek per nuolaidą pirksiu.
Atsakyti
pagooglink, pamatysi, kad vienu pavadinmu gyva gala skirtingu spalvu gali rasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 10:17)
pagooglink, pamatysi, kad vienu pavadinmu gyva gala skirtingu spalvu gali rasti  biggrin.gif

http://www.colourlov...000/oxblood_red

Kai palanavau pirkt sijoną, nežinojau spalvos pavadinimo, bet asociacijų su krauju sukėlė.

Sijonas, spalva užvadinta "crimson maple"
Atsakyti
Aš tai irgi išsiverčiau kaip jaučio kraujas, bet aš tą spalvą šiaip vyšnine vadinau... mėgau tą spalvą savo juoduoju spalviniu laikotarpiu.

Merginos nieko nerandu gražaus raštuoto, liemenės kažkokios bobiškos tiek siluetu, tiek raštais... verysad.gif norisi kažkokio tokio silueto, ir kad jungtų spalviškai visą kapsulę... o gal nenorėt... megzt vienspalvį... pasimetus šiuo klausimu frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 28, 10:53)
Aš tai irgi išsiverčiau kaip jaučio kraujas, bet aš tą spalvą šiaip vyšnine vadinau... mėgau tą spalvą savo juoduoju spalviniu laikotarpiu.

Merginos nieko nerandu gražaus raštuoto, liemenės kažkokios bobiškos tiek siluetu, tiek raštais...  verysad.gif norisi kažkokio tokio silueto, ir kad jungtų spalviškai visą kapsulę... o gal nenorėt... megzt vienspalvį... pasimetus šiuo klausimu  frusty.gif

Man vyšninė neturi tiek rudumo gal g.gif

O jūs liemenes mėgstat? Man tai nepasiteisino, kažkaip patogiau kardiganai.
Atsakyti
Sveikos, atsinešu ir čia savo albumą su spalvų fotosesija, tikėdamasi, kad anoje temoje tiesiog neužmatėt smile.gif Labai labai reikia dar nuomonių apie mano spalvinį tipą, ką jūs matot 4u.gif Jūs gi daug daugiau nutuokiat nei aš 4u.gif Bytte jau ir taip įsimylėjau už visus patarimus ir pagalbą, bet gal atsiras ir dar gerų sielų galinčių skirti laiko padėti 4u.gif

spalviniui tipui nustatyti

Iš anksto milžiniškas ačiū!

Atsakyti
Bytte, http://www.vjazaloch...mi/zhilety.html

http://best_9vds_ru/...anye-shemy.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 28 rugpjūčio 2012 - 11:13
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 28, 09:38)
http://www.colourlov...000/oxblood_red

Kai palanavau pirkt sijoną, nežinojau spalvos pavadinimo, bet asociacijų su krauju sukėlė.

Sijonas, spalva užvadinta "crimson maple"

dekui 4u.gif O as radau net ir paletese su spalvu pavadinimais ivairiu tu oxblood, vienos lyg ir i mano pavadinimu plytines, kitos tiesiog bordo pasirode.. tarkime jeigu apskritai paemus, tai kraujo spalva as velgi labiau kitokia isivaizduoju, raudonesne, ryskesne biggrin.gif sita mano akimis ir mano suvokimu bordo. Tikrai bus madinga 4u.gif kokiems tipams ji kazin tinka, salta ar silta? Gal kokio vieno drabuzelio ir noreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 28, 11:58)
dekui  4u.gif  O as radau net ir paletese su spalvu pavadinimais ivairiu tu oxblood, vienos lyg ir i mano pavadinimu plytines, kitos tiesiog bordo pasirode.. tarkime jeigu apskritai paemus, tai kraujo spalva as velgi labiau kitokia isivaizduoju, raudonesne, ryskesne  biggrin.gif  sita mano akimis ir mano suvokimu bordo. Tikrai bus madinga  4u.gif  kokiems tipams ji kazin tinka, salta ar silta? Gal kokio vieno drabuzelio ir noreciau  g.gif

Man atrodo, ji šalta.

Jūs dar, regis, dėl ryžavotos klausėt. Kokia čia ta ryžavota? Ne tokia?
Atsakyti
Bytte, nusiųsk Tekai slaptažodį 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 08 27, 20:17)
groovy, o kaip tu kompe dėliojiesi kapsulę? blush2.gif

Susiračiau, kokia turėtų būti, žaliai pažymėjau turimus drabužius, o raudonai – kurių reikia. Pasirodo, ir vyrui, ir man turbūt reikės išleisti po 800 Lt... ir tai, čia kad būtų minimaliai visko doh.gif Apsileidę buvom kurį laiką, eji būtume kiekvieną sezoną viską susižiūrėję, būtume išvengę tokių masinių pirkimų doh.gif Šiandien gal užlėksim į akropolį bent pasižvalgyt, ko yra ir kokios kainos. gal bus pigiau internetu ką nors siųstis.

Ta bordo spalva, kuri dabar madinga, man labai prie širdies, ir, manau, kad tiktų, bet jau gal nekeisiu kapsulės spalvų schmoll.gif Ištversiu kaip nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 rugpjūčio 2012 - 11:07
Aš tą bordo prie rudos kapsulės planuoju. Ir dar vieną turėsiu mėlyną.

Labiausiai reikia batų ir rankinės doh.gif
Atsakyti