Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aplamai aš maskatuojuosi ant ribos tarp pavasario ir vasaros, it tada konsultantės taip sakė... Amžinai aš ant kokios nors ribos maskatuojuosi dry.gif
Antakiai pas mane juodi natūraliai. Bet plaukai natūraliai buvo šviesūs. Tokie kažkokie... Nu bet kai kas nors nudažo geltonai, tai netinka klaikiai. Snukis palieka žalias. Reiškia, ne pavasaris?
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 19:05)
Man veido ir kuno siltumas biski skiriasi, tai susimasciau g.gif

Rankas tai nusiploviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 19:14)
Aplamai aš maskatuojuosi ant ribos tarp pavasario ir vasaros, it tada konsultantės taip sakė... Amžinai aš ant kokios nors ribos maskatuojuosi dry.gif
Antakiai pas mane juodi natūraliai. Bet plaukai natūraliai buvo šviesūs. Tokie kažkokie... Nu bet kai kas nors nudažo geltonai, tai netinka klaikiai. Snukis palieka žalias. Reiškia, ne pavasaris?
Papildyta:

Rankas tai nusiploviau lotuliukas.gif

prisijuokiau beskaitydama, ūpą pakėlėt ilgiau dabar gyvensiu tongue.gif
Man light summer 4u.gif
akys šiltos, tai link pavasario, bet light ir yra su pavasario įtaka.

BFAS nebėra, tiksliau skilo, dar ten kažkas, lyg vėl atsidarė, bet mol su paletėm kažkas ne taip... o kainuoja nebelabai baisiai, bijau sumeluot bet mažiau nei puse jūsų nurodytos sumos.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 26, 19:21)
prisijuokiau beskaitydama, ūpą pakėlėt ilgiau dabar gyvensiu  tongue.gif
Man light summer 4u.gif

BFAS nebėra, tiksliau skilo, dar ten kažkas, lyg vėl atsidarė, bet mol su paletėm kažkas ne taip... o kainuoja nebelabai baisiai, bijau sumeluot bet mažiau nei puse jūsų nurodytos sumos.

Nu ir viskas, ačiū, miergos wub.gif Pradžioj man buvo - light coraline spring, reiškia, su vasaros įtaka? O jei papilkėjau, reiškia, perlipau į vasarą. Gerai, apsisprendžiu - vasaros pradžia, kažkur gegužio galas - birželis, tai va čia aš būsiu biggrin.gif Užsiėmiau vietą po saule biggrin.gif

Ten tada kainavo gal 400 vienas testas. Bet ta ana mano paminėta babcė buvo dariusis du: kad jai plaukus nustatytų, kokie tinka, ir kad paskui pagal plaukus dar paletę duotų. Tai gavosi dvigubai... O gal ir dar ką nors darėsi, darėsi viską, kas įmanoma.
Šiaip aš ją toj ten kontoroj ir mačiau - kosmetiką pirko. Bet jau labai buvo gražiai susiderinus. Pati boba - nė kas, nė ko, nei ten figūra įspūdinga, nei amžius labai jaunas... Bet jau bendras vaizdas - griūk negyvas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 16:56)
aš dar vis tikiuos kokia žiema patapti, arba ruduo doh.gif  lotuliukas.gif bet kiek nardau intere tiek db vasara

O tu tada būk rugpjūčio galas bigsmile.gif Bus greta rudenio bigsmile.gif
Atsakyti
Noa, aš norėjau sakyt soft summer, bet aš nelabai skiriu soft nuo light biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 26, 15:41)
oj susigalvojau sau darbo ir galvosūkių... biggrin.gif toliau vis dar dvejoju apie savo tapatybę biggrin.gif
buvau pardėj, tai prisimatavau visokių rudeniuj tinkamų spalvų ir visai nieko  bigsmile.gif

o kas mane link to varianto mestelėjo, tai šitas aprašas:
"Контрастная осень

Глаза — серые, с карими прожилками, серовато-голубые, янтарно-карие.
Волосы — медно-каштановые, каштановые, бронзовые.
Кожа — слоновая кость с персиковым румянцем, розовато-бежевая"

info nukopinau iš čia http://www.imagecons...ru/texts/autumn

ir dar vieną paveiksliuką buvau radus. tuoj paknisiu  mirksiukas.gif

čia kiek kitoks tipizavimas, man jis gal iš principo ir priimtinesnis, bet beprasmiška nusistatinėt, nes palečių pavyzdžių visai nėr.
IMHO pagal šią kategoriją (kažkur radau kad ruduo, ir daug pavyzdžių su tipiškom rudens spalvom, tai įtikino) Aishwarya Rai papuola.
Tiesa ten paminėtos alyvuogių spalvos apatinis odos atspalvis (ta prasme žalsvos venos ir kapiliarai... ne mėlyni ir ne bordiniai). Jūsų venų nematau, bet jūs matot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 26, 19:34)
Noa, aš norėjau sakyt soft summer, bet aš nelabai skiriu soft nuo light biggrin.gif

Tai aš gi neprietaringa, jetus, aš supratau, kad pati pavasariausia vasara smile.gif Ačiū smile.gif
Einu dabar jau tiksliai išsitrinsiu, nors labai gražūs portretai, o kompe yra dar gražesnių lotuliukas.gif Atsivėpus žiovaut, pvz lotuliukas.gif

Kiek skaitau, tai aš spalvose kaip ir nesu labai pasiklydus, išskyrus juodą - negaliu aš be juodos, gal aš pereitam gyvenime buvau nindzė. Vien dėl jos norėjau būti vasara - pavasariui juoda bjauriai netinka! O vasarai gal ne taip bjauriai biggrin.gif

Šiaip visokias pilkas, nebalintos drobės ir tokias visokias sumarmaliuotas nenusakomas spalvas, na kaip grindų skuduras, labai mėgstu biggrin.gif Tai, ko gero, yra gerai biggrin.gif

O dabar aš paklausiu. Dėl kosmetikos. Kaip žinia, šį pavasarį visi buvo sublūdę dėl ryškių šviesių spalvų, maždaug kažkur taip:
user posted image

user posted image

user posted image

Aišku, dabar vasara praėjo, tai visi atblūdo atgal, dabar jau ateina auksinė ir šilta bordo...
Bet aplamai, kaip jūs profesionaliai manot - ar šitą va visą įvaizdį kiekvienam tipui galima pritaikyt? Čia spalvų kaip ir kelios...
O tai aš sukausi sukausi aplinkui, nusipirkau skaistalus, bet vis viena ne tokius rūžavus biggrin.gif Ranka sudrebėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
praejo vasara ir as gryzau lotuliukas.gif vasara neturejau jokios kapsules, bet i savo spalvas beveik isipaisiau blush2.gif
Dabar issitraukiau savo rudenine pilkaja kapsule doh.gif dar pridejau ryskesnius dzinsus, truksta tik aksesuaru kuriu praeita rudeni/ziema labai truko ir sukneliu, bet ir vel zvilgsnis krypsta i pilkas doh.gif
Reikia perziuret paletes, kad prisiminciau savo spalvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 26, 18:21)
prisijuokiau beskaitydama, ūpą pakėlėt ilgiau dabar gyvensiu  tongue.gif
Man light summer 4u.gif

Bytte, o light summer nera grynai butent vasara vasara, be jokiu itaku, tipo visai salta?

Noa, IMHO jusu labai pavasarines akys wub.gif ryskios, kontrastingos, su siltu apvadeliu aplink lesiuka, ir kontrastiskai tamsiu akies apvadu. Grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 17:32)
O tu  tada būk rugpjūčio galas bigsmile.gif Bus greta rudenio bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif na prisigaminau vitamino, jaučiu naktį nemiegosiu, tinka aš būsiu rugpjūtis drinks_cheers.gif
bet man va patinka ryškios spalvos ta prasme švarios, ale tik viena pavasario ryškiai žalia tinka, o vat vasarėlės spalvos tokios pagesintos g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 09 26, 19:36)
Tiesa ten paminėtos alyvuogių spalvos apatinis odos atspalvis (ta prasme žalsvos venos ir kapiliarai... ne mėlyni ir ne bordiniai). Jūsų venų nematau, bet jūs matot  ax.gif

g.gif o čia ir svrabu tokie dalykai?

bet visumoj kokia db laimnga kad žinau kas esu ir iš kurio sezono, tai pradėsiu kapsuliuot thumbup.gif - realiai savo spintą visą delete doh.gif ten pievos, lankos ir miškai... doh.gif

dar syk ačiū, bet čia rodysiuos, nes savaitę temą studijavau jei ne ilgiau doh.gif
Atsakyti
Noa, man gal ir light summer, bet galbūt gali būti ir pavasaris. Šiaip galėtų greičiau dontstop pasirodyti lotuliukas.gif

O juodą keist pilka! Ypač jei vasara, šviesiai pilka daro stebuklus, po to į juodą nė atsisukt nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, kad jau apie tipus tai gal zvilgtelsit i mano foto albume, kur neseniai idejau. Lyg ir nelabai tam saltam fone atrodau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 26, 21:53)
Noa, man gal ir light summer, bet galbūt gali būti ir pavasaris. Šiaip galėtų greičiau dontstop pasirodyti lotuliukas.gif

O juodą keist pilka! Ypač jei vasara, šviesiai pilka daro stebuklus, po to į juodą nė atsisukt nesinori schmoll.gif

Aaaaaš keičiu, kiek galiu, bet kartais nesikeičia man ir basta! Labai juodos norisi, kaip kokiai gotų motinai biggrin.gif

Aš nesuvokiu - dukart save išmečiau, o kaip matausi, taip matausi lotuliukas.gif Regis, amžinai čia prikerpėjau. Gražu lotuliukas.gif
Atsakyti