Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 15:38)
Mačiau kartą taip pasielgusią babcę, čia dar anais laikais, prieš kokius 15 metų, kai "beauty for all seasons" buvo ant bangos. Jetus, kaip jinai atrodė fantastiškai! Ta spalva buvo kažkokia visai nematyta, na ne iš tokių, kur visi puolasi. Bet kaip tiko wub.gif  Ir drabužiai kaip tiko, mmmmmmm wub.gif

Nu mes čia galgi tiek neišsiplėsim, ten tos paslaugos kainuoja belekiek, ta babcė buvo sumokėjus ar ne 800 Lt už visą tą spalvų- stiliaus parinkimą. Bet rezultatas tai iš kojų verčiantis...
Papildyta:
Vis dar bandau nusifotografuot, o jau niekai gaunasi! biggrin.gif

Man uz dyka, tiesa per metus laiko tongue.gif cia nustate tipa, tai as nusidaziau pagal Byttes kazkada sukeltas rekomendacijas, niu zinokit tikrai vertejo thumbup.gif atsizvelgti, ir daug is ko ta isgirstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 16:38)
Nu mes čia galgi tiek neišsiplėsim, ten tos paslaugos kainuoja belekiek, ta babcė buvo sumokėjus ar ne 800 Lt už visą tą spalvų- stiliaus parinkimą. Bet rezultatas tai iš kojų verčiantis...

g.gif na jei visam gyvenimui tai jau sumoki ir lakstai graži, o ne taip kai išeini bais alia graži, o realiai atrodai kaip sergani ir nepagyjanti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 16:41)
Man uz dyka, tiesa per metus laiko tongue.gif  cia nustate tipa, tai as nusidaziau pagal Byttes kazkada sukeltas rekomendacijas, niu zinokit tikrai vertejo  thumbup.gif atsizvelgti, ir daug is ko ta isgirstu smile.gif

4u.gif atsiprašau jei kvailai nuskambės klausimas, o kodėl taip ilgai nustatinėjo?

Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 15:44)

4u.gif atsiprašau jei kvailai nuskambės klausimas, o kodėl taip ilgai nustatinėjo?

As is tu sudetinguju variantu, chameleoniniu, nei siltas nei saltas, lengviau migruojanciu nei kiti, nusidazius buvau ne i ta puse. Lyg ir nustatytavo, bet vis budavo kazkas kazkaip ne iki galo smile.gif kol sukeliau ir visokias senas nuotraukas, su kitom plauku spalvom ir panasiai, tada islindo tiesa is maiso. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 16:47)
As is tu sudetinguju variantu,  chameleoniniu, nei siltas nei saltas, lengviau migruojanciu nei kiti, nusidazius buvau ne i ta puse. Lyg ir nustatytavo, bet vis budavo kazkas kazkaip ne iki galo smile.gif kol sukeliau ir visokias senas nuotraukas, su kitom plauku spalvom ir panasiai, tada islindo tiesa is maiso. smile.gif

g.gif jo sudėtinga Jūs moteris mirksiukas.gif

aš dar vis tikiuos kokia žiema patapti, arba ruduo doh.gif lotuliukas.gif bet kiek nardau intere tiek db vasara
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 15:56)
g.gif jo sudėtinga Jūs moteris  mirksiukas.gif

aš dar vis tikiuos kokia žiema patapti, arba ruduo doh.gif  lotuliukas.gif bet kiek nardau intere tiek db vasara

Paieskokit kokios i save panasios zymios personos, galima pasinagrineti tokiu budu, mano atveju padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 26, 16:40)
Bet man visvien tada mistika kaip per dažytus plaukus naturalią spalvą pamatyt...

Tai jie nepasako, kokia tavo natūrali. Gal tu jos iš viso neturi hihihi.gif Jie pasako, kokia tau pagal tavo fizionomiją geriausiai tiktų, be to, padaro kažkokią tokią kaip paletę, kad tu galėtum nusinešt į kirpyklą ir pakišt kirpėjai po nosim!

Bet jei tokios kainos buvo prieš 15 metų, kai 800 Lt buvo gera alga, tai bijau pagalvot, kokios dabar.

QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 16:41)
Man uz dyka, tiesa per metus laiko tongue.gif  cia nustate tipa, tai as nusidaziau pagal Byttes kazkada sukeltas rekomendacijas, niu zinokit tikrai vertejo  thumbup.gif atsizvelgti, ir daug is ko ta isgirstu smile.gif

O ten buvo individualios rekomendacijos, ar kokios bendros? blush2.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 16:44)
g.gif na jei visam gyvenimui tai jau sumoki ir lakstai graži, o ne taip kai išeini bais alia graži, o realiai atrodai kaip sergani ir nepagyjanti  doh.gif

Išeini tai kokia atėjai, tiktai turi žinojimą ir krūvą palečių biggrin.gif Bet jei jų netaikyt, tai niekas ir nepasikeis...

Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 16:56)
g.gif jo sudėtinga Jūs moteris  mirksiukas.gif

aš dar vis tikiuos kokia žiema patapti, arba ruduo doh.gif  lotuliukas.gif bet kiek nardau intere tiek db vasara

O ko tu prieš tą vasarą? Aš va, manausi vasara esanti, ir būčiau patenkinta tuo biggrin.gif Nors dabar žiūriu į foto ir labai nesidžiaugiu - chrien znajet, plaukai nusiplovę, snukis suglamžytas, iš viso ne sezonas o koks tai tamsus paros metas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mierrrgos blush2.gif Aš va įdėsiu savo mordografiją neilgam, ar galit užmest akį, ar aš vasara, ar nevasara? Į veidelio išraiškas nekreipkit dėmesio, čia kokia 150ta ir 275 ta nuotraukos, o tos, kur išraiška padori, neryškios lotuliukas.gif Bet spalvose koks skirtumas tos išraiškos blush2.gif

Va:
http://i363.photobuc...ts/IMG_7198.jpg

http://i363.photobuc...ts/IMG_7192.jpg

Ar vasara? blush2.gif

Atsakyti
Visi pažiūrėjo ir dingo mastau.gif tai gal aš foto išimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 16:58)
Mierrrgos blush2.gif 
Ar vasara? blush2.gif

Light summer? g.gif (aš dar ne ekspertė, šitoj temoj daugiausia nusimano Dontstop ir Bytte mirksiukas.gif ).

Odos, akių ir plaukų atspalvis šaltas, bet šviesus, nedidelio kontrasto.

Kartais kai tipas labai neaiškus, lengviau nuspręst pasifotografavus dienos šviesoj su įvairiom skirtingom spalvom.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 16:32)

O ten buvo individualios rekomendacijos, ar kokios bendros? blush2.gif
Išeini tai kokia atėjai, tiktai turi žinojimą ir krūvą palečių biggrin.gif Bet jei jų netaikyt, tai niekas ir nepasikeis...

Ten buvo tokios bendros pavasariui, bet Bytte pasisake kaip mano atveju ji mato geriausia varianta.

QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 16:58)
Mierrrgos blush2.gif  Aš va įdėsiu savo mordografiją neilgam, ar galit užmest akį, ar aš vasara, ar nevasara? Į veidelio išraiškas nekreipkit dėmesio, čia kokia 150ta  ir 275 ta nuotraukos, o tos, kur išraiška padori, neryškios  lotuliukas.gif Bet spalvose koks skirtumas tos išraiškos blush2.gif

Ar vasara? blush2.gif

Veidas pudrintas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 26, 18:57)
Veidas pudrintas? g.gif

8tą ryto, jau beveik nebe biggrin.gif

Ei ei ei, - su dirbtiniu įdegiu. Užmiršau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 rugsėjo 2012 - 18:02
QUOTE(Noa @ 2012 09 26, 18:01)
8tą ryto, jau beveik nebe biggrin.gif
Ei ei ei, - su dirbtiniu įdegiu. Užmiršau blush2.gif