Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 09 26, 13:04)
mano nuomone, vasara smile.gif
parodykit daugiau foto, kur antakiai geriau matos, nes čia tokie šviesoki sakyčiau. man reik natūralių antakių ir blakstienų biggrin.gif ir plaukų biggrin.gif

Aš gal neįsigilinau gerai į visą šitą tipo nustatymą, bet gal atsakysit, kodėl būtinai reikia plaukų natūralių spalvos? Jeigu aš jau labai seniai tamsinu, ir ketinu tamsinti toliau - tai ne pagal dažytų plaukų spalvą reikia nustatinėti?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 26, 13:09)
Aš gal neįsigilinau gerai į visą šitą tipo nustatymą, bet gal atsakysit, kodėl būtinai reikia plaukų natūralių spalvos? Jeigu aš jau labai seniai tamsinu, ir ketinu tamsinti toliau - tai ne pagal dažytų plaukų spalvą reikia nustatinėti?

o todėl, kad jei jūs dažot, dar nereiškia, jog jūsų pasirirnkta dažų spalva tinka jums pagal tipą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 26, 13:11)
o todėl, kad jei jūs dažot, dar nereiškia, jog jūsų pasirirnkta dažų spalva tinka jums pagal tipą smile.gif

Vadinasi, tikrai nepakankamai įsigilinau, nes maniau, kad čia tik apie aprangą kalba.
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 26, 13:12)
Vadinasi, tikrai nepakankamai įsigilinau, nes maniau, kad čia tik apie aprangą kalba.

pirmam psl viskas surašyta smulkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 26, 12:58)
Jetus, su tokiu atrodymu kaip tu  bigsmile.gif

g.gif čia spėju gera reakcija

QUOTE(Teka @ 2012 09 26, 13:04)
mano nuomone, vasara smile.gif
parodykit daugiau foto, kur antakiai geriau matos, nes čia tokie šviesoki sakyčiau. man reik natūralių antakių ir blakstienų biggrin.gif ir plaukų biggrin.gif

plaukai natur tip top tokie, tuoj einu dar ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 26, 13:14)
pirmam psl viskas surašyta smulkiau smile.gif

Ačiū 4u.gif ir atsiprašau, kad įlindau su savo klausimais.

QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 13:17)

Gera smile.gif, juk nepabėgsi niekur nuo savo abrozdėlio wink.gif Mūsų spalvinis tipas labai panašus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 09 26, 13:23)
Ačiū  4u.gif ir atsiprašau, kad įlindau su savo klausimais.
Gera smile.gif, juk nepabėgsi niekur nuo savo abrozdėlio wink.gif Mūsų spalvinis tipas labai panašus smile.gif

nėra už ką atsiprašinėt, aš irgi klausinėjau ir klausinėju biggrin.gif

va bytte matau rašo, gal kitaip parašys, ji daugiau supranta smile.gif
Atsakyti
dar įmečiau antakiai kur realiai, na čia paskutinės nuotraukos kur nei dažyta nei grimuota, o tai kitur kažkaip su makliaus intervencija blaksės tamsios nepamenu berods ten teptos g.gif

jei pagal vaikystę tai aš ryža buvau ale kad sutamsėjau tai vat ir mėtaus kaip šalna patvoriais nes nežinau kas man tinka iš spalvų, o iš to nežinojimo negaliu garderobo komplektuot, vnž bandau atrast save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 09 26, 13:17)
plaukai natur tip top tokie, tuoj einu dar ieškot mirksiukas.gif

ne žiema tikrai.
Bet dėl vasaros suabejočiau g.gif , ta prasme negarantuočiau blush2.gif . Norisi foto kur daugiau veido matosi.

Vitra kartais dažyta plaukų spalva labai klaidina, padidintas kontrastas priduoda šaltumo dažniausiai, na ir nebelabai aišku kodėl viena ar kita rūbų spalva nesižiūri. O kai rūbai nesižiūri, jie netikėtai ima gulėt spintoj, vadinasi buvo be reikalo pirkti.

Atsakyti
lute, man vasara biggrin.gif
nors foto tikrai daugiau norėtųsi ir ne tik iš šono, kur antakių nesimato, veido irgi ne per daugiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 26, 12:36)
dabar kaip tik turiu ant smūgio išsiruošt į visuomenę, tai teko gerai į veidrodį paspoksot, tai ***** kad prisižvengiau iš savęs  biggrin.gif sakydama, kad pilkos sumelavau , vadinas. mat turi ganėtinai žalumo ir rudumo bruožų tos mano akelės ir dar buvau su vyro žaliu megztiniu (mat bais šalta), tai net pati nustebau kokios jos palyginus žalios. tas megztinis turbūt man akis atvėrė?  lotuliukas.gif
nu aš dar pamislysiu kas aš tokia  bigsmile.gif

Šiaip kontrastingų rudenių akys būna labai tamsios, ir tas žalumas iš esmės rudas... tokia žaliom akim Sofi Loren...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 26, 13:32)
Norisi foto kur daugiau veido matosi.

pioneer.gif tuoj prieškosiu ir prikelsiu visokių

sarmata ale arba rankos, arba pakaušis doh.gif toks jausmas kad nežinau kas fotikas yra blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 26 rugsėjo 2012 - 12:55