Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 23, 14:54)
As uzsakineju per otto-moda ir einu atsiimti tiesiai i ju atstovybe. Tada jei daiktas netiko, net nemoki pinigu, vietoj palieti ir tiek. Man cia patogumas smile.gif

Jie irgi komisinius ima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 09 24, 09:52)
Jie irgi komisinius ima?  smile.gif

Jo, ima, žiūrėjau. Tik ten neparašyta, kad galima neimti ir nemokėti, parašyta tik kad grąžina pinigus per 14 dienų, kai daiktas grąžinamas, tai išdvada kad turi pirma susimokėti, tada pasižiūrėti ir užpildyti grąžinimo lapą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 24 rugsėjo 2012 - 10:38
Šią savaitę Maximoje pėdkelnės 40 den 4,99 lt nuolaidų lapas
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 24, 11:38)
Jo, ima, žiūrėjau. Tik ten neparašyta, kad galima neimti ir nemokėti, parašyta tik kad grąžina pinigus per 14 dienų, kai daiktas grąžinamas, tai išdvada kad turi pirma susimokėti, tada pasižiūrėti ir užpildyti grąžinimo lapą g.gif

As taisykliu labai nesigilinau: norejau ir uzsisakiau. Komisiniai yra, kaina eurais mazdaug is 4 daugini, tai apie 15 proc kazkur. O del to grazinimo, tai as du kartus pirkau ir abu kartus pries sumokant dave pasimatuoti, apsiziureti ir isitikinti ar tikrai tinka. As pirma kasrta paklausiau apie grazinima, tai atsake kad galiu visai nepirkti. O jei sugalvociau per tas 14 dienu grazint, tada reikia but nepametus kodu, su etiketem ir t.t. Realiai neteko susidurti su grazinimu/nepirkimu, nes abu kartus daiktai tiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau kelios dienos kaip intensyviai po internetą maluos skaitydama apie bazinį garderobą ir pan. Mat prisireikė draugei padėti. Berinkdama draugei patarimus sugalvojau, kad ir pas mane betvarkė garderobe biggrin.gif
Labai apsidžiaugiau radusi jūsų šitą temutę. Tad paskaitinėsiu kurį laiką wink.gif

Bet oj kiek klausimų kylą, tai šakės. Vien jau su spalvine gama. Testą padariau, tai pakeitus vien papuošalus iš auksinių į sidabrinius gaunuosi arba ruduo arba žiema biggrin.gif O gal abu tik nuo sezono priklauso? Gali taip būt kažin?

Su mano figūra irgi nžn. Šiaip klubų ir kojų sritis tikrai nemaža palyginus, bet ir pečiai nėra iš siaurųjų, na bet krūtinės, tai visiškas 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 25, 14:31)

Bet oj kiek klausimų kylą, tai šakės. Vien jau su spalvine gama. Testą padariau, tai pakeitus vien papuošalus iš auksinių į sidabrinius gaunuosi arba ruduo arba žiema  biggrin.gif O gal abu tik nuo sezono priklauso? Gali taip būt kažin?

Tipams kurie ribojasi vienas su kitu nera taip sudetinga pereiti kartais is vieno i kita kazkiek pakeitus plauku spalva, makiaza, gal cia jusu atvejis g.gif
http://i1049.photobu...dow/____1_3.png
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 25, 14:38)
Tipams kurie ribojasi vienas su kitu nera taip sudetinga pereiti kartais is vieno i kita kazkiek pakeitus plauku spalva, makiaza, gal cia jusu atvejis g.gif
http://i1049.photobu...dow/____1_3.png

Gal taip ir yra, kad aš tiesiog vaikštau iš vieno į kitą. Vasarą kiek pašviesėja plaukai ir vos vos įdegu bei strazdanų gerokai padaugėja. Tada pereinu prie visai kitokių spalvų rūbų. Tada ir oranžinė man tinka ( o "žiemoms" atseit jos ypač netinka). Na o tarkim žiemą ir pavasarį raudona ir rožinė šalta kur kas gražiau tinka. Va tada ir auksinius papuošalus gerokai toliau nustumiu. Vadinas, tikrai galėčiau makiažu pasiderint prie ko noriu tą dieną tarkim būt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 25 rugsėjo 2012 - 18:33
Aš labai persiprašau, paskutiniu metu irgi intensyviai skaitinėju. Ir sau tyliai ramiai skaitinėčiau tokiau, bet pamačiau va ką:

QUOTE(inc @ 2012 09 25, 15:31)
Testą padariau

Kokį testą? Ko aš jo niekur nerandu, gi pirmą lapą labai skaičiau ir visą temą skaičiau! umn.gif
Pradėjau net googlint, tai radau krūvą testų, skirtų daltonizmui išaiškinti lotuliukas.gif

Man treba pasitikrint. Kažkada labai labai seniai buvau išsityrus "Beauty for all seasons" už baisinius pinigus, tai man buvo išaiškinta, kad aš esu light coraline spring.
Bet kadangi, škia, kaupiantis metų naštai žmogus keičiasi hihihi.gif Ir šiaip jau, mano natūrali plaukų spalva pagimdžius papilkėjo. tai nutariau, kad aš, ko gero, mečiau tą pavasarį galutinai ir dabar esu vasara.

Bet norėčiau tiksliai žinoti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 25, 19:31)
Aš labai persiprašau, paskutiniu metu irgi intensyviai skaitinėju. Ir sau tyliai ramiai skaitinėčiau tokiau, bet pamačiau va ką:
Kokį testą? Ko aš jo niekur nerandu, gi pirmą lapą labai skaičiau ir visą temą skaičiau! umn.gif
Pradėjau net googlint, tai radau krūvą testų, skirtų daltonizmui išaiškinti lotuliukas.gif

Man treba pasitikrint. Kažkada labai labai seniai buvau išsityrus "Beauty for all seasons" už baisinius pinigus, tai man buvo išaiškinta, kad aš esu light coraline spring.
Bet kadangi, škia, kaupiantis metų naštai žmogus keičiasi hihihi.gif Ir šiaip jau, mano natūrali plaukų spalva pagimdžius papilkėjo. tai nutariau, kad aš, ko gero, mečiau tą pavasarį galutinai ir dabar esu vasara.

Bet norėčiau tiksliai žinoti blush2.gif

šitą mirksiukas.gif http://image-boutiqu...,cvetotip,1.htm
Atsakyti
Rimi visoms pėdkelnėms 40% nuolaida lapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 09 25, 20:34)

Akurat - vasara! biggrin.gif
Bet jei nusidažyčiau plaukus šiltai, būtų pavasaris.
Bet kad jau noriu dažytis taip, kaip dažausi, tai būsiu sau vasara ir nesuksiu galvos. Patinka man vasara, aš gimus vasarą biggrin.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 25, 20:31)

Koks rezultatas? bigsmile.gif
Vienok būtų daug paprasčiau, mažiau spalvų/atspalvių derinimo.. Tik aplinkiniams gal kiek akelės pasigadintų nuo netikėtų derinių biggrin.gif
Atsakyti