Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 09 21, 16:28)
beje sitos dvi spalvos siltos/saltos?
http://www.tally-wei...icle/15082.html
http://www.tally-wei...icle/14854.html
nors realiai spalvos biski skiriasi  g.gif

mano akimis sakyčiau šaltos, bent jau pirma

QUOTE(dominica @ 2012 09 21, 17:10)
del skaistalu- as gal kokius 3-4metus gyvenau turedama tik clinique hurry honey
user posted image

tiko jis man prie visko, ant veido atrodo super naturaliai, duoda tik gyvuma ir svytejima, o ne persikinius zandus 

labai graži spalvytė wub.gif o čia šilta ar šalta? jaučiu šilta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 rugsėjo 2012 - 18:35
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 19:34)
mano akimis sakyčiau šaltos, bent jau pirma

Man abidvi šiltos unsure.gif Bet galiu klysti dėl monitoriaus iškraipymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 19:42)
Man abidvi šiltos  unsure.gif  Bet galiu klysti dėl monitoriaus iškraipymo g.gif

nu šiaip tikrai sunku su tais kompais. o dar mes tipus vienos ktom nustatinėjam kompu. gal aš irgi visai šilta pvz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 15:25)
Gal netyčia kam aktualu, Maxėj 100 denų juodos pėdkelnės ar tai po 6, ar po 7 lt, akcija 4u.gif

Aktualu 4u.gif Bet mūsų maxima turbūt per maža, ten nėra tokių, tik 20-40 denų.
QUOTE(dominica @ 2012 09 21, 17:10)
aha, ruda su juoda planuoju, turiu tase ruda su juodom detalem, visai man neblogai atrodo smile.gif aisku juodos kelnes ir rudas megztinis tai nelabai gal, bet pvz juodos kelnes ir rudas su juodom detalem megztinis man ziurisi smile.gif batai superiniai  thumbup.gif as irgi noriu tokiu  blush2.gif
neperku tose pardese, tai ir nerandu  lotuliukas.gif NS king siandien prabegom maciau daaaaug rudu atspalviu. o siaip neturiu laiko po pardes duotis, tai net nezinau kokia batu pasiula dabar  doh.gif

Nu jei ruda šviesi ar ten kokia ryžavota, tai gal ir žiūrisi. Man tai toks stereotipas veikia, kad ruda su juoda ne smile.gif Batų dar yra, 9,5 ir 10 dydis (39,5 ir 40, jei atitinka).
NS king atspalvių yra, bet batų nėra biggrin.gif Bent kiek žiūrėjau, tai nesužavėjo - ne oda, kainos ne tokios ir mažos.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 09 21, 17:19)
nors klausiat ne manes, bet ten buvo otto katlogas jei neklystu smile.gif

Taip, tik į Lietuvą aš užsisakau per lietuvius, nuėjusi į www.otto.lt, su 15 proc. komisiniais atsiunčia į paštą, ten susimoku atsiimdama. O į kitas šalis nežinau kaip. Šiaip ką iš ten besisiunčiau, visko kokybė buvo puiki, nepriklausomai nuo firmos.
Atsakyti
o aš visdar tipo abejonėse, tai todėl man aktualu kur pvz šilta, kur šalta ax.gif jeigu matau, kad tikrai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 22, 12:20)
Taip, tik į Lietuvą aš užsisakau per lietuvius, nuėjusi į www.otto.lt, su 15 proc. komisiniais atsiunčia į paštą, ten susimoku atsiimdama. O į kitas šalis nežinau kaip. Šiaip ką iš ten besisiunčiau, visko kokybė buvo puiki, nepriklausomai nuo firmos.

As uzsakineju per otto-moda ir einu atsiimti tiesiai i ju atstovybe. Tada jei daiktas netiko, net nemoki pinigu, vietoj palieti ir tiek. Man cia patogumas smile.gif

As irgi vis dar neapsisprendziu silta ar salta esu. Imeciau foto i albuma, gal uzmesit kas aki? Galima pakomentuot ir po foto, kad temos neterst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 23, 13:54)
As uzsakineju per otto-moda ir einu atsiimti tiesiai i ju atstovybe. Tada jei daiktas netiko, net nemoki pinigu, vietoj palieti ir tiek. Man cia patogumas smile.gif

Bet jau reik į miestą važiuoti biggrin.gif O ten yra matavimosi kabinos ar kaip? Aišku, taip geriau nei mokėti už daikto siuntimą į Vilnių, jei netinka. Reiks pasidomėti smile.gif
Atsakyti
Neradau ir akropolio maximoj akcijinių pėdkelnių g.gif

Užsisakiau dar vienus batus (aulinukus į darbą) internetu, per javari. Dabar lauksiu, kol viską atsiųs. Jei dydis tiks, tai batais iki vėlyvo pavasario būsiu apsirūpinus.

Javari patiko, kad nemokamas siuntimas. Nepatiko, kad negalima per paypal atsiskaityti - labai nesaugu taip tiesiogiai per kreditinę pirkti doh.gif
Atsakyti
Aciu Sunray ir Groovy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 23, 16:34)
Bet jau reik į miestą važiuoti biggrin.gif O ten yra matavimosi kabinos ar kaip? Aišku, taip geriau nei mokėti už daikto siuntimą į Vilnių, jei netinka. Reiks pasidomėti smile.gif

Taip, yra matavimosi kabina, pasimatuoji, apsiziuri, issinagrineji ir apsisprendi smile.gif Dirba ir sestadieniais, tai galima susiderint kazkur marsruta i ta puse ir ner taip toli g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 23, 21:35)
Taip, yra matavimosi kabina, pasimatuoji, apsiziuri, issinagrineji ir apsisprendi smile.gif Dirba ir sestadieniais, tai galima susiderint kazkur marsruta i ta puse ir ner taip toli  g.gif

Einu ieskot to puslapio thumbup.gif
Atsakyti