QUOTE(Amarcord @ 2012 09 21, 07:53)
Įdomu būtų pamatyti
O tai planuoji rudą ir juodą kartu derinti? Ar tos spalvos kapsulėje prasilenks ir abi bus derinamos su vyno? Pas mane irgi vyno-ruda/juoda ir mėlyna/pilka planuose.
Radau rudeniui ilgaaulius
Bet kol atsiųs dabar iš jav
Aulinukus gal visgi mūsų pardėse rasiu.
aha, ruda su juoda planuoju, turiu tase ruda su juodom detalem, visai man neblogai atrodo
aisku juodos kelnes ir rudas megztinis tai nelabai gal, bet pvz juodos kelnes ir rudas su juodom detalem megztinis man ziurisi
batai superiniai
as irgi noriu tokiu
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 11:25)
Nežinau, kaip jūs nerandat spalvotų batų
Taupe tai tikrai visur pilna, o dar, matyt madoj, tamsiai žalia, bordo, mėlyna, raudona, oranžinė. Kaip minimum, garantuoju, kad yra šiose parduotuvėse:
Deichman
Fam club
Reno
Walking
neperku tose pardese, tai ir nerandu
NS king siandien prabegom maciau daaaaug rudu atspalviu. o siaip neturiu laiko po pardes duotis, tai net nezinau kokia batu pasiula dabar
del skaistalu- as gal kokius 3-4metus gyvenau turedama tik clinique hurry honey
tiko jis man prie visko, ant veido atrodo super naturaliai, duoda tik gyvuma ir svytejima, o ne persikinius zandus
siemet nusprendziau, kad reikia ismokt skaistalais naudotis padoriai, isigijau ruzavus- wetnwild pearlescent pink
spalva jau 'ivaldziau', pats produktas subyrejo i gabalus, manau ieskosiu bourjois rozinio arba nars orgasm. kaip gali nedereti skaistalai su rubais- neisivaizduoju
as pagal nuotaika naudoju juos