Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 09 21, 14:37)
Aha bartakas deichmane, bet pas mus kažkokie botiljonai mėlyni su raudonais raišteliais yra su užrašu iš mūsų reklamos... nete peržiūrėjau nėra jų. Nors pavasarį kur pirkau batus irgi nebuvo neto puslapyja.

bigsmile.gif Nejau prašyt mamos, kad nupirktų ir atsiųstų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 13:33)
na ok, sutinku, kad skaistailų reikia bent jau dviejų spalvų turėt biggrin.gif rusvų ir rausvų biggrin.gif aš kadangi turiu rusvus, o rūbai tokie irgi iš tos "operos", tai man puikiai jie tikdavo, jokių ružavų ir pan rūbų neturiu.

Na, aš tai nesutinku, man visai prie nieko rusvi netiktų, tik rausvi. Mano drabužiai mėlyni, balti, rožiniai, pilki, žalsvi... Ir man užtenka vienų visiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 14:33)
na ok, sutinku, kad skaistailų reikia bent jau dviejų spalvų turėt biggrin.gif rusvų ir rausvų biggrin.gif aš kadangi turiu rusvus, o rūbai tokie irgi iš tos "operos", tai man puikiai jie tikdavo, jokių ružavų ir pan rūbų neturiu.

Aš neįsivaizduoju savęs su rusvais skaistalais blush2.gif ... prie ko čia rūbų rudos spalvos g.gif ... IMHO jie nepriduoda vasaroms jokio gyvumo/šviežumo, atlieka faktūravimo funkciją daugių daugiausiai blush2.gif manau ta orchid kaip tik prie tokių rusvų labiau (o tai sviestas sviestuotas kažkoks), o prie spalvingesnio/ryškesnio garderobo jau tepčiau hot pink blush2.gif
user posted image
dar neįsivaizduoju kam reikalingi visokie slyviniai mėlsvi skaistalai blush2.gif (priduoti lavono įpūdį?)
na raudonus kokius įsivaizduoju prie konservatyvesnių spalvinių derinių (mėlyna/balta pvz.)...
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 14:41)
bigsmile.gif  Nejau prašyt mamos, kad nupirktų ir atsiųstų g.gif

Aš negarantuoju kad tie, nes lankstinuko nemačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 21, 14:50)
Na, aš tai nesutinku, man visai prie nieko rusvi netiktų, tik rausvi. Mano drabužiai mėlyni, balti, rožiniai, pilki, žalsvi... Ir man užtenka vienų visiškai smile.gif

ai, čia jaučiu kiekviena atsirenka pagal save biggrin.gif nes jei galvojant apie oranžinius, rudus rūbus, gal ir logiškiau rusvi skaistalai, jei rūbai ružavi, violetiniai ir pan, tada rausvi geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 09 21, 14:55)
Aš neįsivaizduoju savęs su rusvais skaistalais  blush2.gif ... prie ko čia rūbų rudos spalvos  g.gif ... IMHO jie nepriduoda vasaroms jokio gyvumo/šviežumo, atlieka faktūravimo funkciją daugių daugiausiai  blush2.gif  manau ta orchid kaip tik prie tokių rusvų labiau (o tai sviestas sviestuotas kažkoks), o prie spalvingesnio/ryškesnio garderobo jau tepčiau hot pink blush2.gif

bytte, rudos spalvos aplamai čia kalbant, aš anksčiau gi pirkau ir rudus ir pilkus ir juodus rūbus, rudi skaistalai man puikiai tiko prie tokių rūbų (na mano įsivaizdavimu biggrin.gif ). o todėl, kad jie vasaroms nepriduoda šviežumo ir nusprendžiau juos pakeisti į kokius nors rausvus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 rugsėjo 2012 - 14:00
O aš kažkaip visada maniau, kad skaistalai turi atitikti natūralų raudonio atspalvį. T.y., kad su jais veidas atrodytų sveikai įraudęs (kaip žiemą į šaltį išėjus), o ne paspalvotas. Čia, aišku, kalbu apie kasdienį dieninį makiažą.

Į šaltų rytų temą (nors dar su balerinkėm ar laiveliais vaikštau). Vakar užsukau į drogą storesnių nepermatomų pėdkelnių, ogi nieko dar neturi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 21, 14:55)
dar neįsivaizduoju kam reikalingi visokie slyviniai mėlsvi skaistalai  blush2.gif (priduoti lavono įpūdį?)

Aš staiga pamėgau tamsiai rožinius su violetiniu atspalviu skaistalus blush2.gif Niekad nemaniau, kad man gali tikti ir patikti, pati nebūčiau pirkus, bet papuolė didesniam kosmetiniam rinkiny. Naudoju prie dramatiško makiažo su bordo/violetiniais šešėliais, violetiniu lūpų blizgėsiu rolleyes.gif Beje, tokiu įvaizdžiu šiurpinu bendradarbes, čia mano vienas iš šio rudens dieninių makiažų variantas biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 21, 15:14)

Į šaltų rytų temą (nors dar su balerinkėm ar laiveliais vaikštau). Vakar užsukau į drogą storesnių nepermatomų pėdkelnių, ogi nieko dar neturi  blink.gif

Gal netyčia kam aktualu, Maxėj 100 denų juodos pėdkelnės ar tai po 6, ar po 7 lt, akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 14:25)
Aš staiga pamėgau tamsiai rožinius su violetiniu atspalviu skaistalus blush2.gif  Niekad nemaniau, kad man gali tikti ir patikti, pati nebūčiau pirkus, bet papuolė didesniam kosmetiniam rinkiny. Naudoju prie dramatiško makiažo su bordo/violetiniais šešėliais, violetiniu lūpų blizgėsiu  rolleyes.gif Beje, tokiu įvaizdžiu šiurpinu bendradarbes, čia mano vienas iš šio rudens dieninių makiažų variantas  biggrin.gif

Norėčiau pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
man dontstop makiazas nuskambejo tragiskai, kazin kaip atrodo biggrin.gif
su pedkelnemis ir man problema, visa vasara kankinausi ieskodama plonu pedkelniu, viskas buvo nukrauta 40 denu, jau dvi savaites kaip niekaip nerandu normaliu 40 - 60 denu pedkelniu biggrin.gif

beje sitos dvi spalvos siltos/saltos?
http://www.tally-wei...icle/15082.html
http://www.tally-wei...icle/14854.html
nors realiai spalvos biski skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 21, 07:53)
Įdomu būtų pamatyti  rolleyes.gif  O tai planuoji rudą ir juodą kartu derinti? Ar tos spalvos kapsulėje prasilenks ir abi bus derinamos su vyno? Pas mane irgi vyno-ruda/juoda ir mėlyna/pilka planuose.

Radau rudeniui ilgaaulius  clap.gif Bet kol atsiųs dabar iš jav  doh.gif Aulinukus gal visgi mūsų pardėse rasiu.

aha, ruda su juoda planuoju, turiu tase ruda su juodom detalem, visai man neblogai atrodo smile.gif aisku juodos kelnes ir rudas megztinis tai nelabai gal, bet pvz juodos kelnes ir rudas su juodom detalem megztinis man ziurisi smile.gif batai superiniai thumbup.gif as irgi noriu tokiu blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 11:25)
Nežinau, kaip jūs nerandat spalvotų batų  smile.gif  Taupe tai tikrai visur pilna, o dar, matyt madoj, tamsiai žalia, bordo, mėlyna, raudona, oranžinė. Kaip minimum, garantuoju, kad yra šiose parduotuvėse:
Deichman
Fam club
Reno
Walking

neperku tose pardese, tai ir nerandu lotuliukas.gif NS king siandien prabegom maciau daaaaug rudu atspalviu. o siaip neturiu laiko po pardes duotis, tai net nezinau kokia batu pasiula dabar doh.gif

del skaistalu- as gal kokius 3-4metus gyvenau turedama tik clinique hurry honey
user posted image

tiko jis man prie visko, ant veido atrodo super naturaliai, duoda tik gyvuma ir svytejima, o ne persikinius zandus biggrin.gif siemet nusprendziau, kad reikia ismokt skaistalais naudotis padoriai, isigijau ruzavus- wetnwild pearlescent pink
user posted image

spalva jau 'ivaldziau', pats produktas subyrejo i gabalus, manau ieskosiu bourjois rozinio arba nars orgasm. kaip gali nedereti skaistalai su rubais- neisivaizduoju biggrin.gif as pagal nuotaika naudoju juos unsure.gif
Atsakyti
Groovy, kazkada buvai imetus toki puslapi vokiska, kur sukneles pirkai, koks ten buvo? blush2.gif Pakeiciau kompa, neturiu issaugojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 21, 17:15)
Groovy, kazkada buvai imetus toki puslapi vokiska, kur sukneles pirkai, koks ten buvo? blush2.gif Pakeiciau kompa, neturiu issaugojus blush2.gif

nors klausiat ne manes, bet ten buvo otto katlogas jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,noreciau paklausti,kaip jus valote paltus? smile.gif kolkas nesdavau i valykla,dabar noreciau pati pabandyt issivalyt,nes dvejus paltus brangoka butu valyt,na ir prie to pacio klausimas kokiom valyklom jus patikite savo drabuzius smile.gif?
Atsakyti