dontstop, matomai pas mane viskas dera, todėl ir nekilo klausimas, kad reik derint šiaip tai aš dažaus neutraliom spalvom, šešėliai rusvi/mėlyni, skaistalai/bronzatas rusvas, bet jaučiu, kad jis per šiltas, reiktų šaltesnio atspalvio, o vat lūpdažių išvis nenaudoju, tai ir bėdų derinime nėra aš naudoju blizgesius bespalvius arba labai švelnių rausvų spalvų
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:18)
Groovy, mano nužiūrėtų batų Deichman puslapy nėra, ar tai blogas ženklas?
A tai kur tu juos radai, brangioji? lankstinuke gal kokiam? Ir ten buvo užrašyta, kad rugsėjo pabaigoje bus? tai gal kol nėra, tol nededa ir į interneto puslapį gal jie jau žieminės kolekcijos kokios?
ar čia taupe spalva?
http://www.nichollsc...ankle-boot-p563
http://www.google.lt...r:22,s:168,i:74
maždaug tokių norėčiau, tik tų antrų be kailiuko.
http://www.nichollsc...ankle-boot-p563
http://www.google.lt...r:22,s:168,i:74
maždaug tokių norėčiau, tik tų antrų be kailiuko.
QUOTE(groovy @ 2012 09 21, 13:48)
A tai kur tu juos radai, brangioji? lankstinuke gal kokiam? Ir ten buvo užrašyta, kad rugsėjo pabaigoje bus? tai gal kol nėra, tol nededa ir į interneto puslapį gal jie jau žieminės kolekcijos kokios?
Taip, radau lankstinuke, beje, nuo to laiko išėjo jau ir kitas lankstinukas Ir kiti batai iš ano lankstinuko jau seniai parduotuvėse Ir taip, buvo parašyta, kad bus rugsėjo pabaigoje. Nemanau, kad iš žieminės kolekcijos, kadangi tai biljonai, be auliuko, be pašiltinimo tai kokio aš ir pardavėjų jau klausiau, jos tiesiog nežino, gaus, negaus, buvo, nebuvo
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:56)
Taip, radau lankstinuke, beje, nuo to laiko išėjo jau ir kitas lankstinukas Ir kiti batai iš ano lankstinuko jau seniai parduotuvėse Ir taip, buvo parašyta, kad bus rugsėjo pabaigoje.
O naujame lankstinuke jų jau nebėra? Čia ne tie mėlyni su raudonais raišteliais?
QUOTE(groovy @ 2012 09 21, 14:04)
O naujame lankstinuke jų jau nebėra? Čia ne tie mėlyni su raudonais raišteliais?
Taip taip, tie patys Naujam ne, nebėra
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 13:08)
Taip taip, tie patys
Tai pas mane matyt senas lankstinukas mėtosi. Bet gal naujame lankstinuke apskritai nebesikartoja ir kiti batai, gal dar tai nieko nereiškia. be to, pabaiga nuo 25 iki 30 d. gal bus, tai dar nosies nukabinti nereikia
QUOTE(groovy @ 2012 09 21, 14:09)
Tai pas mane matyt senas lankstinukas mėtosi. Bet gal naujame lankstinuke apskritai nebesikartoja ir kiti batai, gal dar tai nieko nereiškia. be to, pabaiga nuo 25 iki 30 d. gal bus, tai dar nosies nukabinti nereikia
Aš irgi manau, kad nesikartoja, kiekvienam sekančiam lankstinuke vis nauja "kolekcija". Na ką, apsišarvuoju kantrybe ir laukiu
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 13:19)
dontstop, matomai pas mane viskas dera, todėl ir nekilo klausimas, kad reik derint šiaip tai aš dažaus neutraliom spalvom, šešėliai rusvi/mėlyni, skaistalai/bronzatas rusvas, bet jaučiu, kad jis per šiltas, reiktų šaltesnio atspalvio, o vat lūpdažių išvis nenaudoju, tai ir bėdų derinime nėra aš naudoju blizgesius bespalvius arba labai švelnių rausvų spalvų
Na tarkim aš savo vestuvėms labai neutralų makiažą dariau, vien rusvi atspalviai. Bet rusvi rusviems nelygu. Mano rusvi buvo kakavos atspalvių, tai jai būčiau kokius ryžavotai rusvus skaistalus užtepus būt visai ne į temą... tai naudojau tokius rausvus, berots orchid spalva vadinosi, ale tokią:
Bet kai špakliuojuosi akis šviesiai melsvai+tamsiai pilka man jau ta orchid per švelni, dėčiau kokius ryškesnius (tada labai nuosavi tinka ), nors abiem atvejais lūpos dažomos irgi neutraliai (vos ne kūno spalva sakyčiau).
Šiaip dar manau labai nuo odos tamsumo priklauso skaistalai, nes tokia šviesi rausva netiktų vėlgi man vasaros pabaigoje, nes tiesiog būčiau per ruda, o kokie koraliniai niekad netiktų pavasarį, nes būtų per ryškūs mano per žiemą išbalusiai odai, nors va įdegus gal ir tiktų (nors šiap nemėginau). Manau donstop teisi, skaitalai, kaip ir šešėliai turėtų būti įvairūs... nebent kažkoks pastovus neutralus makiažas naudojamas, dieninis ar kaip ten nematomas vadinas... nu kur nesimato kad pasidažius.
Man abu taupe spalvos batai, bet antri taupiškesni
deichmane, kazkaip idomiai tas kolekcijas atveza arba iskrauna, tai manau verta laukti. betvarke ten deichmane, kiek zinau is dirbanciu nes as visada dvi ten dirbancias drauges paterorizuoju, kada bus, kas bus ir pan tai lieku nieko nepesusi. As kaip tik dabar jau ilgaauliu ieskau, man jau kojoms salta (darbe vesoka + rytais/vakarais jau salta, net ir iki masinos nueiti), bet niekur nieko dar nerandu deichmane vieni patiko, bet kiek pamenu ten anu metu kolekcija, tai gal dar kokiu grazesniu, naujesniu palauksiu
na ok, sutinku, kad skaistailų reikia bent jau dviejų spalvų turėt rusvų ir rausvų aš kadangi turiu rusvus, o rūbai tokie irgi iš tos "operos", tai man puikiai jie tikdavo, jokių ružavų ir pan rūbų neturiu.
Aha bartakas deichmane, bet pas mus kažkokie botiljonai mėlyni su raudonais raišteliais yra su užrašu iš mūsų reklamos... nete peržiūrėjau nėra jų. Nors pavasarį kur pirkau batus irgi nebuvo neto puslapyja.