QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:25)
Nežinau, kaip jūs nerandat spalvotų batų Taupe tai tikrai visur pilna, o dar, matyt madoj, tamsiai žalia, bordo, mėlyna, raudona, oranžinė. Kaip minimum, garantuoju, kad yra šiose parduotuvėse:
Deichman
Fam club
Reno
Walking
Aš dar nenusipirkau botiljonų, o jau tuoj ilgaaulių reikės. Vis laukiu, kol pasirodys prekyboje nužiūrėti išsvajoti , parašyta buvo lankstinuke, kad "rugsėjo pabaigoje", bet dar nėra
Skaistalus rekomenduoju derinti prie rūbų ir likusių makiažo spalvų, kaip įmanoma apsieiti vienais Žinoma, reikia ir šviesiai rožinių, ir tamsiai rožinių, ir persikinių, ir rusvų, cool summer turėtų rinktis šaltų atspalvių, tiek ir tereikia parametrų renkantis
Deichman
Fam club
Reno
Walking
Aš dar nenusipirkau botiljonų, o jau tuoj ilgaaulių reikės. Vis laukiu, kol pasirodys prekyboje nužiūrėti išsvajoti , parašyta buvo lankstinuke, kad "rugsėjo pabaigoje", bet dar nėra
Skaistalus rekomenduoju derinti prie rūbų ir likusių makiažo spalvų, kaip įmanoma apsieiti vienais Žinoma, reikia ir šviesiai rožinių, ir tamsiai rožinių, ir persikinių, ir rusvų, cool summer turėtų rinktis šaltų atspalvių, tiek ir tereikia parametrų renkantis
na aš tikrai nerandu, nenatūralios odos, visokių ten medžiaginių, sutinku, pilna, bet aš mėgstu kokybiškus batus.
skaistalų tikrai prie rūbų nederinu, šešėlius taip, bet ne skaistalus. man skaistalai tik šiek tiek paryškint veidą, skruostikaulius, nedaugiau.
o kad rinktis šaltus atspalvius tai žinau, bet vat kaip juos atskirt, tai čia dar ilgai reiks mokytis