Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:25)
Nežinau, kaip jūs nerandat spalvotų batų  smile.gif  Taupe tai tikrai visur pilna, o dar, matyt madoj, tamsiai žalia, bordo, mėlyna, raudona, oranžinė. Kaip minimum, garantuoju, kad yra šiose parduotuvėse:
Deichman
Fam club
Reno
Walking

Aš dar nenusipirkau botiljonų, o jau tuoj ilgaaulių reikės. Vis laukiu, kol pasirodys prekyboje nužiūrėti išsvajoti  biggrin.gif , parašyta buvo lankstinuke, kad "rugsėjo pabaigoje", bet dar nėra  g.gif

Skaistalus rekomenduoju derinti prie rūbų ir likusių makiažo spalvų, kaip įmanoma apsieiti vienais  g.gif  Žinoma, reikia ir šviesiai rožinių, ir tamsiai rožinių, ir persikinių, ir rusvų, cool summer turėtų rinktis šaltų atspalvių, tiek ir tereikia parametrų renkantis  ax.gif

na aš tikrai nerandu, nenatūralios odos, visokių ten medžiaginių, sutinku, pilna, bet aš mėgstu kokybiškus batus.

skaistalų tikrai prie rūbų nederinu, šešėlius taip, bet ne skaistalus. man skaistalai tik šiek tiek paryškint veidą, skruostikaulius, nedaugiau.
o kad rinktis šaltus atspalvius tai žinau, bet vat kaip juos atskirt, tai čia dar ilgai reiks mokytis
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 10:56)
o aš vat užsmaniau ružavo, tik nežinau, ar tamsiai, ar šviesiai, nes nusprendžiau, kad rudi šilti ir vasaroms netinka doh.gif reiks pagūglint, kokias spalvas vasaroms siūlo

Mano skaistalai rožiniai, bet aš soft summer, gal skiriasi. Spalva tokia, tik gal realybėje čiut čiut šviesesnė.
user posted image
Kaip atrodo ant manęs, matosi nuotraukoje šiek tiek, kur plaukai nedengia.

Beje, garstyčių spalva yra šilta, sakyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:25)
Nežinau, kaip jūs nerandat spalvotų batų  smile.gif  Taupe tai tikrai visur pilna, o dar, matyt madoj, tamsiai žalia, bordo, mėlyna, raudona, oranžinė. Kaip minimum, garantuoju, kad yra šiose parduotuvėse:
Deichman
Fam club
Reno
Walking

Tai pas visas skirtingi ir skoniai, ir poreikiai, ir pėdų ypatumai. Nei vienoj iš išvardytų parduotuvių niekada nieko nerandu smile.gif

Beje, kažkokia nauja parduotuvė NS King atsidarė panoramoj ir akropolyje. Labai man priminė Deichman'ą.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 12:29)

skaistalų tikrai prie rūbų nederinu

unsure.gif
Tai tuomet ne kasdien naudosit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 12:29)
na aš tikrai nerandu, nenatūralios odos, visokių ten medžiaginių, sutinku, pilna, bet aš mėgstu kokybiškus batus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:31)
unsure.gif
Tai tuomet ne kasdien naudosit?  g.gif

kasdien naudoju, kai tik dažaus aišku. skaistalų spalva tik šiek tiek paryškina bruožus, ji nebūna kažkokia kontrastinga ar pan, kad reiktų ją derint prie rūbų. net makiažo pamokoj pas profesionalią visažistę negirdėjau, kad skaistalus reik derint prie rūbų unsure.gif šešėliai, lūpdažiai visai kas kita
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 11:25)
Aš dar nenusipirkau botiljonų, o jau tuoj ilgaaulių reikės. Vis laukiu, kol pasirodys prekyboje nužiūrėti išsvajoti  biggrin.gif , parašyta buvo lankstinuke, kad "rugsėjo pabaigoje", bet dar nėra  g.gif

O žiūrėjai Deichmann puslapyje, ten prie kiekvienų batų yra paieška, įvedi vietovę Kaunas ir parodo, kokioj pardėj yra to dydžio batai konkretūs. Pvz., kokie mane sudomino, yra tik Mole ir Pramonės Maksimoj. Tai gal netyčia bus kur nors Kaune jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 12:31)
unsure.gif
Tai tuomet ne kasdien naudosit?  g.gif

O beja išties skaistalai kam skirti? skraustikauliams pabrėžti tai kontūravimas labiau... man atrodo kad skaistalai tam kad priduoti "šviežiasnio/gyvesnio" veido vaizdą g.gif , bet aš turiu polinkį rausti ties žandais, tai jai neužtepu veido kažkaip skaistalus naudot nelabai yra prasmės g.gif ... juolab jai savas rausvumas permuštų dirbtinį, nes šiaip permuša ir pudrą, jai ne ta kur pilnai dengia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 11:36)
kasdien naudoju, kai tik dažaus aišku. skaistalų spalva tik šiek tiek paryškina bruožus, ji nebūna kažkokia kontrastinga ar pan, kad reiktų ją derint prie rūbų.  net makiažo pamokoj pas profesionalią visažistę negirdėjau, kad skaistalus reik derint prie rūbų  unsure.gif šešėliai, lūpdažiai visai kas kita

Man ir atrodo, kad skaistalų spalva gal labiau prie kokio lūpdažio ar šešėlių turėtų tikti, t. y. ne būti veinoda, o nesipjauti atspalviai, o prie rūbų kaip derinti? irgi kad nesipjautų? nes kitaip reikėtų nešioti vien rožinius, raudonus, persikinius drabužius lotuliukas.gif Čia joke, aišku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 09 21, 11:40)
O beja išties skaistalai kam skirti? skraustikauliams pabrėžti tai kontūravimas labiau... man atrodo kad skaistalai tam kad priduoti "šviežiasnio/gyvesnio" veido vaizdą  g.gif , bet aš turiu polinkį rausti ties žandais, tai jai neužtepu veido kažkaip skaistalus naudot nelabai yra prasmės  g.gif ... juolab jai savas rausvumas permuštų dirbtinį, nes šiaip permuša ir pudrą, jai ne ta kur pilnai dengia  blush2.gif

Aš manau, kad gyvumo suteikti, atspalviui, kai pudra užtepama, kad nebūtų kaip kaukė. Kai be pudros, aš ir nenaudoju, nes taip pat mėgstu rausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 21, 12:36)
kasdien naudoju, kai tik dažaus aišku. skaistalų spalva tik šiek tiek paryškina bruožus, ji nebūna kažkokia kontrastinga ar pan, kad reiktų ją derint prie rūbų.  net makiažo pamokoj pas profesionalią visažistę negirdėjau, kad skaistalus reik derint prie rūbų  unsure.gif šešėliai, lūpdažiai visai kas kita

Aš ir nekalbu apie matrioškos žandus smile.gif Bet jei spalva bus matoma, ji turi derėti. Taip pat, kaip rūbus derinam tarpusavy, palaidinę prie sijono ir pan smile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 09 21, 12:37)
O žiūrėjai Deichmann puslapyje, ten prie kiekvienų batų yra paieška, įvedi vietovę Kaunas ir parodo, kokioj pardėj yra to dydžio batai konkretūs. Pvz., kokie mane sudomino, yra tik Mole ir Pramonės Maksimoj. Tai gal netyčia bus kur nors Kaune jau? g.gif

Nežiūrėjau, bet visus 4 Kauno Deichmanus vis apvažiuoju, tikrinu unsure.gif

QUOTE(bytte @ 2012 09 21, 12:40)
O beja išties skaistalai kam skirti? skraustikauliams pabrėžti tai kontūravimas labiau... man atrodo kad skaistalai tam kad priduoti "šviežiasnio/gyvesnio" veido vaizdą  g.gif , bet aš turiu polinkį rausti ties žandais, tai jai neužtepu veido kažkaip skaistalus naudot nelabai yra prasmės  g.gif ... juolab jai savas rausvumas permuštų dirbtinį, nes šiaip permuša ir pudrą, jai ne ta kur pilnai dengia  blush2.gif

Tai tuomet ir nereikia skaitalų smile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 09 21, 12:40)
Man ir atrodo, kad skaistalų spalva gal labiau prie kokio lūpdažio ar šešėlių turėtų tikti, t. y. ne būti veinoda, o nesipjauti atspalviai, o prie rūbų kaip derinti? irgi kad nesipjautų? nes kitaip reikėtų nešioti vien rožinius, raudonus, persikinius drabužius lotuliukas.gif Čia joke, aišku biggrin.gif

Turi derėti prie lūpdažio, o tas - prie rūbų. Keista atrodys, pvz, rožinis lūpdažis + rožiniai skaistalai + oranžinis rūbas. Prie oranžinio rūbo nebūtinai tinka tik oranžiniai skaitalai/lūpdažiai, bet pvz tinka persikiniai, koraliniai, rusvi, bronziniai ir tt., o netinka šalti rožiniai, fuksija, alyviniai ir tt Dera ne tik tada, kai visiškai sutampa atspalvis. Tas pats ir su šešėliais. Manau, kad dermė turi būti tarp visko ax.gif Man labai krenta į akis nesuderinti lūpdažiai, skaistalai ir pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 21, 11:47)
Turi derėti prie lūpdažio, o tas - prie rūbų. Keista atrodys, pvz, rožinis lūpdažis + rožiniai skaistalai + oranžinis rūbas. Prie oranžinio rūbo nebūtinai tinka tik oranžiniai skaitalai/lūpdažiai, bet pvz tinka persikiniai, koraliniai, rusvi, bronziniai ir tt., o netinka šalti rožiniai, fuksija, alyviniai ir tt Dera ne tik tada, kai visiškai sutampa atspalvis. Tas pats ir su šešėliais. Manau, kad dermė turi būti tarp visko  ax.gif  Man labai krenta į akis nesuderinti lūpdažiai, skaistalai ir pan ax.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif Gerai, kad pas mane ir kosmetika, ir drabužiai šaltų atspalvių thumbup.gif mano rožiniai prie visko tinka visada cool.gif Na, bent jau man taiop atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Groovy, mano nužiūrėtų batų Deichman puslapy nėra, ar tai blogas ženklas? unsure.gif
Atsakyti