QUOTE(Babi* @ 2012 08 27, 19:32)
Beje, donstop, kiek pamenu daraisi sąrašą ko reikia, taip? Jei taip, tai ar rašaisi, kad reikia, pvz.: dvejų kelnių ar detaliau apibūdini (pvz.: vienų rudų kelnių, kitų juodų)?
O kaip darot kitos? Man jau ant savęs pikta, kad pradedu lyg ir formuot kapsulę, susirašau ko reikėtų, bet neradusi ko ieškau, nuleidžiu rankas
Ir dar klausimas dontsop: kaip nešioji tą pilką/juodą trumparankovį kardiganą? Vieną ar su kokiu kitu drabužiu?
O kaip darot kitos? Man jau ant savęs pikta, kad pradedu lyg ir formuot kapsulę, susirašau ko reikėtų, bet neradusi ko ieškau, nuleidžiu rankas
Ir dar klausimas dontsop: kaip nešioji tą pilką/juodą trumparankovį kardiganą? Vieną ar su kokiu kitu drabužiu?
Taip, rašau sąrašą, kuo konkretesnį, bet dažnai palieku kelis variantus, pvz kelnes pilkos arba mėlynos, kai jau žinau kapsulės spalvas.. Apgalvoju modelius iš anksto, visų pirma, susižaviu kokiu nors konkrečiu sukirpimu, ir jei įtariu, kad mano figūrai gali tikti, tuomet ieškau, pvz būtent tulpės formos mėlyno/pilko sijono.
Antras principas - kadangi rūbų nedaug, žiūriu, kad būtų kuo įvairesni modeliai, pvz jei jau yra 1 tiesus sijonas ir reikia dar vieno, į sąrašą rašau A silueto sijoną ir ieškau būtent tokio, nes 2 tiesūs = pernelyg vienodi look'ai
Man rodos, per vieną dieną nuvažiavus į kokį Akropolį, viską supirkti tiesiog neįmanoma Net jei žiūrėti tik ką iškabintas pilnas naujas kolekcijas. Susipirkti kapsulei reikia daug laiko ir pastangų
Trumparankovį kardiganą nešioju tik "be nieko", pavasarį jis buvo labai mėgiamas, dažnai užsivilkdavau
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 27, 19:41)
dontstop, kuo toliau, tuo rubai tikrai grazesni. Beje is kur bordo megztukas su rastais ir tas juodas su burbulais? nes geopardinio ale kokio ar kitokio "gyvuninio" ir as ieskau, tik niekur nerandu, ir dar kokio margo ieskau ai ir dar pamirsau, ta striukyte (trumpa, raudona) is kur? ir ar buvo kitokiu spalvu? beje ji striukines medziagos ar tokia labiau svarkines/dzinsines?
Dėkui, abudu kardiganai buvo rodyti (ir nešioti) pavasarį, raudonas leopardas iš Norfos, tamsiai mėlynas (ne juodas jis) su taškais iš Maximos
Trumpa raudona striukytė storo džinso su pamušalu, buvo pirkta Vero modoje prieš 4 metus