Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2012 08 27, 19:32)
Beje, donstop, kiek pamenu daraisi sąrašą ko reikia, taip? Jei taip, tai ar rašaisi, kad reikia, pvz.: dvejų kelnių ar detaliau apibūdini (pvz.: vienų rudų kelnių, kitų juodų)? blush2.gif
O kaip darot kitos? Man jau ant savęs pikta, kad pradedu lyg ir formuot kapsulę, susirašau ko reikėtų, bet neradusi ko ieškau, nuleidžiu rankas doh.gif

Ir dar klausimas dontsop: kaip nešioji tą pilką/juodą trumparankovį kardiganą? Vieną ar su kokiu kitu drabužiu? ax.gif

Taip, rašau sąrašą, kuo konkretesnį, bet dažnai palieku kelis variantus, pvz kelnes pilkos arba mėlynos, kai jau žinau kapsulės spalvas.. Apgalvoju modelius iš anksto, visų pirma, susižaviu kokiu nors konkrečiu sukirpimu, ir jei įtariu, kad mano figūrai gali tikti, tuomet ieškau, pvz būtent tulpės formos mėlyno/pilko sijono.
Antras principas - kadangi rūbų nedaug, žiūriu, kad būtų kuo įvairesni modeliai, pvz jei jau yra 1 tiesus sijonas ir reikia dar vieno, į sąrašą rašau A silueto sijoną ir ieškau būtent tokio, nes 2 tiesūs = pernelyg vienodi look'ai ax.gif

Man rodos, per vieną dieną nuvažiavus į kokį Akropolį, viską supirkti tiesiog neįmanoma smile.gif Net jei žiūrėti tik ką iškabintas pilnas naujas kolekcijas. Susipirkti kapsulei reikia daug laiko ir pastangų doh.gif

Trumparankovį kardiganą nešioju tik "be nieko", pavasarį jis buvo labai mėgiamas, dažnai užsivilkdavau smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 27, 19:41)

dontstop, kuo toliau, tuo rubai tikrai grazesni. Beje is kur bordo megztukas su rastais ir tas juodas su burbulais? nes geopardinio ale kokio ar kitokio "gyvuninio" ir as ieskau, tik niekur nerandu, ir dar kokio margo ieskau  ax.gif ai ir dar pamirsau, ta striukyte (trumpa, raudona) is kur? ir ar buvo kitokiu spalvu? beje ji striukines medziagos ar tokia labiau svarkines/dzinsines?

Dėkui, abudu kardiganai buvo rodyti (ir nešioti) pavasarį, raudonas leopardas iš Norfos, tamsiai mėlynas (ne juodas jis) su taškais iš Maximos 4u.gif

Trumpa raudona striukytė storo džinso su pamušalu, buvo pirkta Vero modoje prieš 4 metus 4u.gif
Atsakyti
o kuriose butent norfoje, maximoje, rimi randate tokiu rubu? nes as tai niekad kazkaip nezuklystu tokiu daiktu, gal ne tose lankausi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos, laukia didelis apsipirkinejimas ir galima sakyti jog nuo nulio garderoba kursiuos, bandysiu kurti ''kapsules'' pagal si metoda, nes esu is tu kurios perka daug ir to ko reik, nereik....stengsiuosi persiaukleti. Kaip manote, ka daryti kai siuo metu metu svoriuka ir bijau leisti daugiau pinigu geresniems rubams? nes galiu paskui kaip per didelius isdovanoti tiesiog? doh.gif negi humanoje apsipirkti rudeniui? unsure.gif unsure.gif unsure.gif visai durna situacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 27, 20:28)
o kuriose butent norfoje, maximoje, rimi randate tokiu rubu? nes as tai niekad kazkaip nezuklystu tokiu daiktu, gal ne tose lankausi  biggrin.gif

Na, aną raudoną leopardą pirkau Šančių Norfoj, kainavo labai mažai, gal net 10 - 12 lt, tai atsitiktinis pirkinys, daugiau nieko nesu sau Norfoje pirkus.
Taškuotą kardiganą pirkau Hyper Maximoje už 30 lt, čia buvo 40 % nuolaida visiems rūbams, tokios akcijos būna dažnokai, bent kas 3 mėn smile.gif Visada prasinešu, nedaug sau tinkamo randu, vieną kitą daiktą ir tai ne visada, daugiau perku vaikui.

Tarp kitko, 40 % nuolaida vaikiškiems rūbams ką tik buvo Maximoje ir Rimi, geriausias pasirinkimas buvo, niekad nepatikėsit, Molo Maximoje bigsmile.gif Aš net nemaniau, kad ką nors ten rasiu, tiesiog reikėjo prastumti 40 minučių, buvo jau šeštadienis (nuolaida įsigaliojo nuo antradienio), palyginimui Pramonės ir Hyper Maximose jau antradienio vakarą buvo tuščios lentynos ir kabyklos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 27, 20:35)
sveikos merginos, laukia didelis apsipirkinejimas ir galima sakyti jog nuo nulio garderoba kursiuos, bandysiu kurti ''kapsules'' pagal si metoda, nes esu is tu kurios perka daug ir to ko reik, nereik....stengsiuosi persiaukleti. Kaip manote, ka daryti kai siuo metu metu svoriuka ir bijau leisti daugiau pinigu geresniems rubams? nes galiu paskui kaip per didelius isdovanoti tiesiog?  doh.gif  negi humanoje apsipirkti rudeniui?  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  visai durna situacija  biggrin.gif

Aš pirkčiau tik kelis būtiniausius rūbus, be kurių tikrai neišsiversit. Paskui, numetus svorio, padailėjus linijoms, bus daug smagiau apsipirkinėti, kai vaizdas veidrodyje džiugins rolleyes.gif Daug daugiau modelių tiks. Tad aš atidėčiau šį malonumą, verta pakentėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 27, 20:28)
o kuriose butent norfoje, maximoje, rimi randate tokiu rubu? nes as tai niekad kazkaip nezuklystu tokiu daiktu, gal ne tose lankausi  biggrin.gif

Juose knistis kaip skuduryne reikia biggrin.gif , viskas amžiais suversta, sumesta... bet pasitaiko visai nieko dalykų, svarbiausiai kad labai pigiai kai nukainuoja ax.gif .

Užmačiau mosaic savo ieškomos spalvos (šaltibarščiu)) rūbų, bet visi ne mano skonio... dar ir sporto prekėse tokios derinyje su pilkai melsva, kaip noriu sportinių rūbų buvo... užtai dabar dar labiau noriu tokios kapsulės. Žiūrėsim ar misija įmanoma. Nerandu jokių pavyzdžių margų raštų liemenei, kaip ne lietuviškai ieškot, o gal kas puslapį kokį turit? Aš randu tik visokius išmezgimo raštus, pynes ir kiauraraščius blush2.gif

Merginos pasisakykit kieno foto albumėlyje yra, duodam Tekai slaptažodį? Nebelinksma taip... kiek žmogus gali klaust... aš duodu, toliau?
Atsakyti
Tai Teka jau rodėsi? Jei irgi įsidės foto, tai duodam smile.gif

Einu dėliotis rudens garderobą, pradžioje kompe blush2.gif Vyrui irgi jau pribrendom padaryt kapsules, jam tai daugiau visko reikia, greičiau sunešioja, nes į darbą vaikšto, aš tai nors ir su apatiniais galiu dirbti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 27 rugpjūčio 2012 - 19:50
QUOTE(bytte @ 2012 08 27, 20:44)
Nerandu jokių pavyzdžių margų raštų liemenei, kaip ne lietuviškai ieškot, o gal kas puslapį kokį turit?

O neišsemiami Osinkos lobiai netinka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 27, 20:44)
Merginos pasisakykit kieno foto albumėlyje yra, duodam Tekai slaptažodį? Nebelinksma taip... kiek žmogus gali klaust... aš duodu, toliau?

Jeigu rodėsi-aš už wink.gif

donstop, ačiū, kad atsakei 4u.gif Bandysiu vėl lape susidėliot savo kapsulę ir paskui ieškot ax.gif

groovy, o kaip tu kompe dėliojiesi kapsulę? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 27 rugpjūčio 2012 - 20:20
Duodam Tekai 4u.gif

O man apie garderoba kazkodel nesinori galvoti g.gif Pries rudeni tik vaikus reikia aprengt, nes viskas isaugta.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 08 27, 18:32)
Beje, donstop, kiek pamenu daraisi sąrašą ko reikia, taip? Jei taip, tai ar rašaisi, kad reikia, pvz.: dvejų kelnių ar detaliau apibūdini (pvz.: vienų rudų kelnių, kitų juodų)?

as irgi pirma kapsules ant popieriaus suplanuoju. bet kaip jau buvo su shoppingo kelione- mano popierines kapsules smarkiai koregavosi pagal parduotuviu asortimenta biggrin.gif ne reta aisku ir situacija, kai zinau, kad reikia sijono, tokios arba tokios spalvos, bet neisivaizduoju modelio.

QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 27, 18:41)
bet ar kas mate tokios ryzavotos spalvu bliuskiu/megztuku kur nors?  g.gif

ryzos spalvos greiciausiai siemet nebus, cia pernai metu fall winter kolekciju spalva. siemet bus oxblood smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 08 27, 19:11)
Man rodos, per vieną dieną nuvažiavus į kokį Akropolį, viską supirkti tiesiog neįmanoma  smile.gif  Net jei žiūrėti tik ką iškabintas pilnas naujas kolekcijas. Susipirkti kapsulei reikia daug laiko ir pastangų  doh.gif

per tris dienas Primarke- galima lotuliukas.gif bazinius rubus tikrai susipirkau per kelias dienas, aksesuarus idomesnius irgi. kazkiek konkreciu isivaizduotu rubu neradau, pirkau veliau. bet faktas, kad per pora dienu kapsule nepasidaro schmoll.gif o galetu biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 08 27, 19:44)

as irgi duodu, jei pasirodys bigsmile.gif
Atsakyti
Donstop, 10 balų, kaip visada. šaunuolė, pavyzduolė thumbup.gif

merginos, aš rodžiaus čia todėl jau nebenoriu taip, noriu, kad matytumėt tik jūs, o ne visi iš eilės, todėl ir prašau slaptažodžio. be to noris ir jus pamatyti, ypač kai čia aptarinėjat, kokios kuriai spalvos tinka smile.gif

kas dar nežinot, slaptažodis spalvinis tipas (su tarpu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 27 rugpjūčio 2012 - 22:12
QUOTE(dontstop @ 2012 08 27, 20:53)
O neišsemiami Osinkos lobiai netinka? unsure.gif

Tai ten irgi randu tik visokius ne margus blush2.gif . O iš eilės viską peržiūrėt sudėtinga, tiek ten visko daug.
Atsakyti