Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 09 20, 11:11)
Aisku, aciu. 4u.gif  As su vokieciu k. nedraugauju biggrin.gif
Paziurejau, kad ten rankinuku neblogu yra smile.gif

irnesakyk.gif aš nei su vokiečių, nei su prancūzų kalbomis nedraugavau kol nepradėjau prekintis internetu (nesakau, kad dabat jau draugauju, bet strateginius žodelius įsiminiau)
o javaris geras dar ir tuo, kad galima registruotis tarkim angliškame javaryje (kalba zinoma, lengviau prisiregistruoti), o registracija galios ir vokiskame ir prancūziškame.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 20, 10:19)

o javaris geras dar ir tuo, kad galima registruotis tarkim angliškame javaryje (kalba zinoma, lengviau prisiregistruoti), o registracija galios ir vokiskame ir prancūziškame.

O cia tai gera zinia. Bo galvojau kaip ko nors neprimakaluoti registruojantis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, javari.de pažiūrėjau, man ten dauguma tokių atgyvenusių modelių blush2.gif

Tikiuosi, kad HM atsidarys ir Kaune biggrin.gif

Aš mėgstu labaiu pirkti be tarpininkių, bet jei kažkas gero yra už gerą kainą, perku ir per jas.

Labai Next pamėgau, siuntimas nemokamas, ateina tiesiai į namus per 3 dienas. va iš paskutinių kokių 10 pirkinių tik viena bliuzelė netiko, ir tai gal labiau dėl atspalvio biggrin.gif Gal siųsiu atgal ir tiek smile.gif Sumokėsiu iki 10 Lt, bet parduodama ir daugiau gal prarasčiau, o atsižvelgus į tai, kad krūva gerų daiktų atsiųstų, padalinsiu tą kainą siuntimo ant kitų ir viskas, nesijaus nuostolio smile.gif Šiaip dar iš asos.com perku, irgi nemokamas siuntimas. Internetu dar kartais iš Madmuazelle VS nusiperku vieną kitą drabužėlį, ten ir matavimus parašo prieš perkant ir į kitus klausimus atsako. O per tarpininkes iš 6pm.com, Tommy Hilfiger, Gap nusiperku. Dar daro pastoviai siuntimus iš mūsų aplinkos toks vaikinukas iš sportsdirect.com, ten yra papigiai drabužėlių, o kai krūva žmonių užsisako, siuntimas nė svaro būna nekainuoja smile.gif O šiaip daiktus per Ebay pasižiūriu kokius. Kosmetiką, kvepalis iš pigu.lt, fragrancedirect.co.uk, feelunique.com, ekopievos.lt ir pan. ekologiškos kosmetikos parduotuvių perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 20 rugsėjo 2012 - 10:53
as ta javari pasiziurejau bet irgi blink.gif simto metu senumo batai pasirode.. neseniai radau nelly.com, siuntimas berods nemokamas irgi, brangoka ten, bet aukstakulnius nugriebiau uz 20euru vietoj 40 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 09 20, 11:14)
as ta javari pasiziurejau bet irgi  blink.gif simto metu senumo batai pasirode..

As tik rankinukus ziurejau, tai visai padoriu darbiniu variantu maciau, bet as i darba konservatyvesni stiliu renkuosi, gal del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 20, 09:20)
Nežinia, bet spėjama, kad vienam iš didžiųjų prekybcentrių.

ir aš taip manau drinks_cheers.gif

QUOTE(Shana @ 2012 09 20, 11:11)
Aisku, aciu. 4u.gif  As su vokieciu k. nedraugauju biggrin.gif
Paziurejau, kad ten rankinuku neblogu yra smile.gif

jei naudojate chrome naršyklę, galima žiūrėti su vertėjų, labai patogu mirksiukas.gif Be to, javari yra bendra su amazon, tad jei pirkote (ar bent registravotės) kada amazone, visi duomenys persikels mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suprabtu javari yra kaip i batų išparduotuvė, todel modelių tikrai yra senesnių, bet yra ir šio sezono, aišku kanos neitin patrauklios.
Nors aš net slapiajam sezonuo botus vistiek išsirinkau klasikinius, kaip viena draugė nusijuokė "nu nors 'čebatus' galėjai nusipirkt pagal madą". Neišeina man taip, spalvą pasirenku kažkokią kitokią, netgi dažnai taip atsitinka, o vat modelis vistiek gaunasi klasikinis. Nors rodos darbas pernelyg neįpareigoja, klasikiniu stilium rengtis , pati irgi nesu itin konservatyvi o batai konservatyvūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 20 rugsėjo 2012 - 11:39
Aš tai kaip visada išsirenku neįkandamos kainos batus doh.gif . Beja batų klausimu esu labai konservatyvi kiek pastebėjau, ir dar kažkokių asociacijų turiu vienų ar kitų modelių atžvilgiu, o MB kitų modelių atžvilgių, tai tinkančių batų asortimentas labai siauras pasakyčiau. Tarkim tokio tipo esu pora porų nudėvėjus... ir dar norių tokių pat blush2.gif
Atsakyti
Gražu smile.gif truputį primena kažkurią iš tų jaunimo subkultūrų, bet kartu moterisška ir ... romantiška?
Atsakyti
Aš šiaip irgi klasikinio stiliaus mėgėja, bet ten jau ir ta klasika atgyvenus kai kuri, juk ir jos formos truputį keičiasi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 20, 12:48)
Aš tai kaip visada išsirenku neįkandamos kainos batus  doh.gif . Beja batų klausimu esu labai konservatyvi kiek pastebėjau, ir dar kažkokių asociacijų turiu vienų ar kitų modelių atžvilgiu, o MB kitų modelių atžvilgių, tai tinkančių batų asortimentas labai siauras pasakyčiau. Tarkim tokio tipo esu pora porų nudėvėjus... ir dar norių tokių pat  blush2.gif

Ziauriai grazu. Prie kokio miniako rolleyes.gif odinio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 20, 13:48)
Aš tai kaip visada išsirenku neįkandamos kainos batus  ...

Tai reikia palaukti, kol atpigs bigsmile.gif ax.gif

Nežinau kaip jūs renkatės, bet nemažai batų šiuo metu ir mūsų parduotuvėse guli g.gif Aš pati renkuosi pagal firmą, mes esam clarks mylėtojai, tai online kiek daugiau modelių nei parduotuvėse, bet yra ir tų pačių ir nemažai g.gif
Atsakyti