Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 18, 12:46)
Gera žinia smile.gif

Keliaudama irgi nesidairau po pažįstamas parduotuves, bet čia vasarą Rygoj ieškojau geox batų (lygiai tokių pat, kokius turėjau, suavėjau ir LT neberadau savo dydžio), tai aptikau gerokai brangiau nei buvau pirkus prieš 2 metus  blink.gif

batus įpratau pirkti iš http://www.javari.de yra daug pas mus parduodamų prekės ženklų, pagavus akcijas - atrakcijas tikrai žymiai pigiau galima nusipirkti patinkančius batus. "išbandytų" ženklų batus perku nesimatavusi, nebandytus arba pasimatuoju parduotuvese arba rizikuoju pirkdama nesimatavusi.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 18, 13:01)
batus įpratau pirkti iš http://www.javari.de yra daug pas mus parduodamų prekės ženklų, pagavus akcijas  - atrakcijas tikrai žymiai pigiau galima nusipirkti patinkančius batus. "išbandytų" ženklų batus perku nesimatavusi, nebandytus arba pasimatuoju parduotuvese arba rizikuoju pirkdama nesimatavusi.

O kaip tas akcijas gaudyt? Tarkim radau batus patinkančius... ką toliau daryt, jai galiu laukt ir noriu kuo pigiau nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 18, 13:01)
batus įpratau pirkti iš http://www.javari.de yra daug pas mus parduodamų prekės ženklų, pagavus akcijas  - atrakcijas tikrai žymiai pigiau galima nusipirkti patinkančius batus. "išbandytų" ženklų batus perku nesimatavusi, nebandytus arba pasimatuoju parduotuvese arba rizikuoju pirkdama nesimatavusi.

Kad man buvo su tais geoxais bajeris - matavausi išparduotuvėje labai panašius, kaip turėjau, tik kitos spalvos ir šiek tiek kitokio pado. Ir neatitiko dydis blink.gif Bet šiaip irgi vis paklaidžioju po javari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 18, 13:18)
O kaip tas akcijas gaudyt? Tarkim radau batus patinkančius... ką toliau daryt, jai galiu laukt ir noriu kuo pigiau nusipirkt?

Tas 'akcijų gaudymas' man yra darbas, didelis ir sunkus darbas. Šita parduotuvė gera tuo, kad yra gerų batų gerom kainom, bet bloga tuo, kad dar niekas neperprato jų kanodaros subtilybių. Aš savo norimus batu esu susidėjusi į norų saršą ir tikrinu, tikrinu, tikrinu, tikrinu, tikrinu ir kai jau sulaukiu man priimtinos kainos perku (dažniausiai iš principo bandau sulaukti 70 proc. nuolaidos, nes tokia nuolaida įmanoma, kartais sulaukiu, kartais nelieka dydžių, kartais nusiperku nesulaukusi tokios didelės nuolaidos blush2.gif )
O tas tikrinimas, kai nepamirštu tai patikrinu, buna periodu kad tikrinu kasdien, buna, kad užmetu tą reikalą ir netikrinu iki neprisireikia kam nors (draugei, mamai, tėtėi ar broliui) batų.
Atsakyti
Man kaip netu niekaip nesiryžtant vis pradėt pirkt... paskui savarankiškai perkate, ar per tarpininkus? Ar kooperuojatės su kitomis forumietėmis?
Esu užtikus ir nuolaidų ir patinkančių daiktų, bet vis bijau... nes dažniausiai tai ne labai pigūs daikčiukai... šitų kažkaip pasipraktikuot kaip tyčia nerandu, o prarast didelę sumą bijau unsure.gif Su batais ypač liūdna situacija, bet ir nemautų labai baugu pirkt. Turiu labai aukštą keltį, tai į daugumą aulinių net neįmaunu... dar turiu plačią pėdą... ir pagal pėdos ilgį dažniausiai per trumpas aulas... ir specifines užgaidas biggrin.gif
Atsakyti
Tiesą pasakius perku tik pati, per tarpininkes neperku, nors reiktu pradėti, galima tikrai gerų daiktų geromis kainomis suzvejoti is parduoruvių kurios į LT nesiunčia arba iš už vandenyno. Koperuojuosi labai setai tik iš keleto specifinių parduotuvių, kuriose siuntimas brangus palyginus su daiktų kaina (sportsdirect, 5pounds) kartais su draugemis kooperuojusi is tesco arba dorothyperkins.
Iš Javari kooperruoti nereikia, nes siuntimas nemokamas smile.gif
O dėl batų... kai būnu kaune stengiuosi pasimatuoti norimo prekės ženklo bent jau panašius batus, kad susidaryčiau vaizdą kaip jie man tinka, kartais po tokių primatavimų apskritai atsisakau minties pirkti vienus ar kitus batus.
Atsakyti
o kur atsidarys ta HM? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 18, 13:43)
Man kaip netu niekaip nesiryžtant vis pradėt pirkt... paskui savarankiškai perkate, ar per tarpininkus? Ar kooperuojatės su kitomis forumietėmis?
Esu užtikus ir nuolaidų ir patinkančių daiktų, bet vis bijau... nes dažniausiai tai ne labai pigūs daikčiukai... šitų kažkaip pasipraktikuot kaip tyčia nerandu, o prarast didelę sumą bijau unsure.gif Su batais ypač liūdna situacija, bet ir nemautų labai baugu pirkt. Turiu labai aukštą keltį, tai į daugumą aulinių net neįmaunu... dar turiu plačią pėdą... ir pagal pėdos ilgį dažniausiai per trumpas aulas... ir specifines užgaidas biggrin.gif

Pasimatuokite parduotuvėje ir pažiūrėkite gal patikęs modelis yra ir online kur nors wink.gif Arba pamėginkite pirmą kartą perpirkti jau parsiųstą rūbą.. taip galėsite pasimatuoti ar bent išmatavimų prašyti mirksiukas.gif Aš pradėjau pirktis būtent taip 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 09 19, 20:14)
o kur atsidarys ta HM?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ir man įdomu, bet turbūt dar nežinia, nes tik įmonę įsteigė biggrin.gif Aš tikėčiausi kitais metais, nepamenu ar taip skaičiau, ar tiesiog nuojauta g.gif Praėjusį savaitgalį atidarė Rygoje, tai dabar gal jau mūsų eilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 19, 21:53)
Ir  man įdomu, bet turbūt dar nežinia, nes tik įmonę įsteigė  biggrin.gif

Nežinia, bet spėjama, kad vienam iš didžiųjų prekybcentrių.
Atsakyti
Norejau paklausti perkanciu javari.de - kaip ten galima isitraukti preke i sekamu sarasa? kad stebeti nuolaidas?
Ir dar - kaip suprasti kai kaina raso pvz 65- 89 €? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 20, 10:14)
Norejau paklausti perkanciu javari.de - kaip ten galima isitraukti preke i sekamu sarasa? kad stebeti nuolaidas?
Ir dar - kaip suprasti kai kaina raso pvz 65- 89 €? g.gif

I noru sarasa as itraukiu taip: prekę įsimetu į krepselį, tada spaudziu "merkaliste" (ar panasiai) ir ji atsiduria sekamųjų sąraše. Viską reikia daryti prisijungus prie savo paskyros.
O kaina tokia reiškia, kad batų skirtingos spalvos ar netgi tos pačios spalvos skirtingi dydžiai kainuos nuo 65 eurų iki 89 eurų smile.gif Dar vienas man nesuprantamas kainodaros triukas
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 20, 09:27)
I noru sarasa as itraukiu taip: prekę įsimetu į krepselį, tada spaudziu "merkaliste" (ar panasiai) ir ji atsiduria sekamųjų sąraše. Viską reikia daryti prisijungus prie savo paskyros.
O kaina tokia reiškia, kad  batų skirtingos spalvos ar netgi tos pačios spalvos skirtingi dydžiai kainuos nuo 65 eurų iki 89 eurų smile.gif Dar vienas man nesuprantamas kainodaros triukas

Aisku, aciu. 4u.gif As su vokieciu k. nedraugauju biggrin.gif
Paziurejau, kad ten rankinuku neblogu yra smile.gif
Atsakyti