Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 17, 12:57)
Pas mane dauguma dėvimų drabužių gyvena ne lentynose, o sukabinti ant pakabų, bet ilgi rūbai (kelnės ir suknios) kabo atskirai nuo trumpesnių. Pavasarį trumpesnius susikabinau pagal derančias spalvas - patogu.

O marškinėliai ir megztiniai? išsitampo pečiai būna, tada tokie iškilimai styro. Ar pakabos kažkokios stebiklingos? Aš irgi mėgstu viską kabinti, bet kai ką bijau.

QUOTE(dontstop @ 2012 09 17, 13:53)
Rasti reikiamą rūbą irgi nesuknu, visi mano rūbai sezonui sutalpinti 2 lentynose  smile.gif (o kitų sezonų rūbai maišuose stalčioju po lovą ir drabužinėje spintoje)

O jei aš megstu vasarinius marškinėlius po kardiganu nešioti, sunku labai taip atskirti ir nugrūsti visam sezonui kažkokius rūbus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 17, 15:17)
Taigi rašiau... dedu į dėžutes  mirksiukas.gif . Renku įvairaus dydžio dėžutes, dažniausiai sueina nuo batų... man svarbu kad plotis būtų ne per didelis... todėl nuo MB batų dėžės nebetinka. Viską sulankstau ir sudedu, kaip minėjau pagal rūšis, į skirtingas dėžutes. O tada pasiimi dėžutę, kaip stalčių išsitraukus ir tiek. Kadangi lentynos kiek aukštesnės nei dėžėse sulankstyti rūbai, tai nereik jokių užrašų, viskas matosi. Beja dėžučių gylis nebūna toks, kad visas rūbas joje pasislėptų, aš jų niekada neuždarau, dangčius dedu apačioje, kad ilgiau dėžutės neišsiskleistų. Kažkada esu apklijavus gelėtais tapetais tas dėžutes, bet... liko iš to laiko tik viena tokia dėžė. Dabar vis planuoju įsigyti plastikines kiauras, ar dar kokias patvaresnes, tik vis neprisiruošiu  doh.gif . Pintos, nors ir labai gražios, visgi patogumo nelabai: per grubios kažkokios... buvau prisipirkus kai kažkuriais metais maxima visai nupiginus jas buvo.
Aš tokį lankstymą pati susigalvojau, nes labai nepatogu kažką ištraukt būdavo iš apačios, o dar ir gan gilios lentynos... tai dviem eilėm sudėjus, dar nepatogiau. Kol vieną ištrauki tenka kitus nukelt, iškelt... tai aš dar aš, o MB tiek viską sukuisdavo doh.gif  tai pradžioje atsirado dėžutės apatiniam trikotažui, kojinėms... o paskui ir viskam kitam.

neužfiksavau vėl blush2.gif
ale gera mintis, reiks pasižiūrinėt gal kokių dėžučių ir man, nes spintoj tikrai bardakas, nors ir rūbai sulankstyti. o jei dar kur skubi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 09 17, 15:21)
O marškinėliai ir megztiniai? išsitampo pečiai būna, tada tokie iškilimai styro. Ar pakabos kažkokios stebiklingos? Aš irgi mėgstu viską kabinti, bet kai ką bijau.
O jei aš megstu vasarinius marškinėlius po kardiganu nešioti, sunku labai taip atskirti ir nugrūsti visam sezonui kažkokius rūbus g.gif

tai jei pakabos nuožulniais galais, neišsitampo ten nieks, o vat jei kokiais aštresniais, statesniais, tai amba megztiniams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 17, 15:21)

Stori žieminiai megztiniai guli dėžėj. Džinsai, apatiniai, kojinės irgi. Visa kita - kabo.
Būna paltinių pakabų tokiais platesniais, aptakiais galais, bet kad ir ant paprastų man niekas neišsitampo. Nebent jei šlapią megztinį ant pakabos džiaučiau, tada taip.
Kas be ko, pakabų reikia daug biggrin.gif Kai kuriose parduotuvėse perkant rūbus klausia, ar įdėti pakabas, tai visada prašau, kad įdėtų blush2.gif

Sezoninių rūbų tik dalį paslėpiu, irgi mėgstu maikeles po kardiganais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 17, 14:55)
Sezoninių rūbų tik dalį paslėpiu, irgi mėgstu maikeles po kardiganais smile.gif

Tai va, man maikelės petukai kartą pasitampė g.gif Megztiniai tai dar nieko. Nors išsiskalbus grįžta atgal, bet vis tiek...

Ačiųū už idėjas :0 daugiau mano klausimo esmė buvo dėl kapsulių ir jas sudarančių drabužių, bet matau, kad niekas tap nerūšiuoa. Iš tiesų, gal patogiau pagal drabužių tipus g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 17, 16:10)
daugiau mano klausimo esmė buvo dėl kapsulių ir jas sudarančių drabužių, bet matau, kad niekas tap nerūšiuoa. Iš tiesų, gal patogiau pagal drabužių tipus g.gif

Taigi rašiau, kad rūšiuoju. Derančių spalvų rūbus (tai ir yra kapsulė) kabinu kartu. Tik tuo atveju, kai rūbo apačia yra ilgos kelnės, jos atsiduria kitame spintos skyriuje. Bet megztukai, švarkai, sijonai, maikelės, marškiniai ir t.t. kabo pagal spalvas. Bet taip rūšiuoti patogu būtent kabinamus rūbus, o ne sulankstomus.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 17, 16:16)
Taigi rašiau, kad rūšiuoju. Derančių spalvų rūbus (tai ir yra kapsulė) kabinu kartu. Tik tuo atveju, kai rūbo apačia yra ilgos kelnės, jos atsiduria kitame spintos skyriuje. Bet megztukai, švarkai, sijonai, maikelės, marškiniai ir t.t. kabo pagal spalvas. Bet taip rūšiuoti patogu būtent kabinamus rūbus, o ne sulankstomus.

drinks_cheers.gif , pas mane taip pat. Tik kabinamų turiu šiuo metu labai mažai blush2.gif . Beja didelius ir ilgus megztinius aš kabindavau, nepatogu kažkaip lankstyt... vienas megztinis puse spintos skyriaus užima. Kabindavau ant tokiais user posted imagegalais pakabos:
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 17, 16:53)
drinks_cheers.gif , pas mane taip pat. Tik kabinamų turiu šiuo metu labai mažai  blush2.gif . Beja didelius ir ilgus megztinius aš kabindavau, nepatogu kažkaip lankstyt... vienas megztinis puse spintos skyriaus užima. Kabindavau ant tokiais user posted imagegalais pakabos:

Tokią pakabą (tik be to daikto kelnėms) ir pavadinau paltine drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai jo, kabinamus rūšiuoti lengviau. Aš naujame bute irgi beveik viską kabinsiu ir rūšiuosiu.
Atsakyti
Ar apsipirkti užsienyje pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 18, 09:11)

Aš tai keliaudama po užsienį kaip tik stengiuosi vengti tų pačių prekių ženklų, o ieškau kažkokių kitokių, kokių pas mus nėra smile.gif Kokia prasmė lankyti tas pačia bershkas ir žiūrėti į tuos pačius rūbus, kaip pas mus g.gif
Ar teisingai supratau iš strapsnio, kad LT jau yra H&M? bigsmile.gif Jei taip, tai kur??
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 18, 12:28)
Aš tai keliaudama po užsienį kaip tik stengiuosi vengti tų pačių prekių ženklų, o ieškau kažkokių kitokių, kokių pas mus nėra  smile.gif  Kokia prasmė lankyti tas pačia bershkas ir žiūrėti į tuos pačius rūbus, kaip pas mus  g.gif
Ar teisingai supratau iš strapsnio, kad LT jau yra H&M? bigsmile.gif  Jei taip, tai kur??

Deja, HM dar nėra, bet bus. Prieš porą savaičių rašė, kad buvo įregistruota įmonė, tai tuoj ir parduotuvės turėtų atsirasti.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 18, 12:33)
Deja, HM dar nėra, bet bus. Prieš porą savaičių rašė, kad buvo įregistruota įmonė, tai tuoj ir parduotuvės turėtų atsirasti.

Gera žinia smile.gif

Keliaudama irgi nesidairau po pažįstamas parduotuves, bet čia vasarą Rygoj ieškojau geox batų (lygiai tokių pat, kokius turėjau, suavėjau ir LT neberadau savo dydžio), tai aptikau gerokai brangiau nei buvau pirkus prieš 2 metus blink.gif
Atsakyti