QUOTE(bytte @ 2012 09 17, 15:17)
Taigi rašiau... dedu į dėžutes
. Renku įvairaus dydžio dėžutes, dažniausiai sueina nuo batų... man svarbu kad plotis būtų ne per didelis... todėl nuo MB batų dėžės nebetinka. Viską sulankstau ir sudedu, kaip minėjau pagal rūšis, į skirtingas dėžutes. O tada pasiimi dėžutę, kaip stalčių išsitraukus ir tiek. Kadangi lentynos kiek aukštesnės nei dėžėse sulankstyti rūbai, tai nereik jokių užrašų, viskas matosi. Beja dėžučių gylis nebūna toks, kad visas rūbas joje pasislėptų, aš jų niekada neuždarau, dangčius dedu apačioje, kad ilgiau dėžutės neišsiskleistų. Kažkada esu apklijavus gelėtais tapetais tas dėžutes, bet... liko iš to laiko tik viena tokia dėžė. Dabar vis planuoju įsigyti plastikines kiauras, ar dar kokias patvaresnes, tik vis neprisiruošiu
. Pintos, nors ir labai gražios, visgi patogumo nelabai: per grubios kažkokios... buvau prisipirkus kai kažkuriais metais maxima visai nupiginus jas buvo.
Aš tokį lankstymą pati susigalvojau, nes labai nepatogu kažką ištraukt būdavo iš apačios, o dar ir gan gilios lentynos... tai dviem eilėm sudėjus, dar nepatogiau. Kol vieną ištrauki tenka kitus nukelt, iškelt... tai aš dar aš, o MB tiek viską sukuisdavo
tai pradžioje atsirado dėžutės apatiniam trikotažui, kojinėms... o paskui ir viskam kitam.
neužfiksavau vėl
ale gera mintis, reiks pasižiūrinėt gal kokių dėžučių ir man, nes spintoj tikrai bardakas, nors ir rūbai sulankstyti. o jei dar kur skubi
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 09 17, 15:21)
O marškinėliai ir megztiniai? išsitampo pečiai būna, tada tokie iškilimai styro. Ar pakabos kažkokios stebiklingos? Aš irgi mėgstu viską kabinti, bet kai ką bijau.
O jei aš megstu vasarinius marškinėlius po kardiganu nešioti, sunku labai taip atskirti ir nugrūsti visam sezonui kažkokius rūbus
tai jei pakabos nuožulniais galais, neišsitampo ten nieks, o vat jei kokiais aštresniais, statesniais, tai amba megztiniams