Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tasty @ 2012 09 11, 22:22)
Ačiū, mane tas irgi neramina  g.gif

žiūriu podiume daug tokių megztų kapišonų/snudų... arba kapišonų galai apvyniojami kaip šalikas. Gaunas tokia alia nykštuko kepurėlės forma, bet manau plaukus irgi priplotu blush2.gif , nors mažiau nei grynai snudas.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 12, 11:31)
žiūriu podiume daug tokių megztų kapišonų/snudų... arba kapišonų galai apvyniojami kaip šalikas. Gaunas tokia alia nykštuko kepurėlės forma, bet manau plaukus irgi priplotu blush2.gif , nors mažiau nei grynai snudas.
My Webpage

neveikia nuoroda...
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 12, 11:05)
neveikia nuoroda...

man rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2012 09 12, 12:28)
man rodo  g.gif

Geras, man rašo: 403 Forbidden doh.gif
Atsakyti
user posted image
Rodo?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 12, 12:56)

Taip, ačiū wub.gif
Atsakyti
Sveikos, man dabar iškilo toks klausimas... Jūs turite kelias kapsules. kaip jas sudėliojate į spintą? Kaip kapsules ar atskirai marškinėlius, atskirai kelnes visų kapsulių ir tik mintyse žinot, kas kuriai kapsulei priklauso ir kas prie ko tinka?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 17, 13:09)
Sveikos, man dabar iškilo toks klausimas... Jūs turite kelias kapsules. kaip jas sudėliojate į spintą? Kaip kapsules ar atskirai marškinėlius, atskirai kelnes visų kapsulių ir tik mintyse žinot, kas kuriai kapsulei priklauso ir kas prie ko tinka?

Pas mane dauguma dėvimų drabužių gyvena ne lentynose, o sukabinti ant pakabų, bet ilgi rūbai (kelnės ir suknios) kabo atskirai nuo trumpesnių. Pavasarį trumpesnius susikabinau pagal derančias spalvas - patogu.
Atsakyti
Kabinamus rūbus kabinu kažkiek pagal kapsulę... na derinukais kiek išeina ant vienos pakabos. Turiu daugiau sijonų, tai turiu pakabą sijonams specialią tokią kur kabinasi keli sijonai prisegant už juosmens. Kadangi nelabai daug tų kabinamų rūbų tai man patogu ax.gif Spintoje lentynose lankstau pagal rūšį: ilgarankovių palaidinių, trumparankovių, kelnių, megztinių... viską dedu į dėžes vertikaliai (taip va lankstau ...), tai pagal kyšančias nugarėles labai lengva pasiimt ko norisi, ir nieko nesuverst. Tarkim jai šiltą imu dėžutę su trumparankovėm ir spoksau... kol užsimanau kurios nors, kai jau užsimanau dažniausiai žinau ko prie jos norėsiu dar, kelnių ar sijono blush2.gif . Vaikų rūbus irgi taip rūšiuoju, bet žiūriu jiems nelabai toks skirstymas, gal reiks pabandyt pagal paskirtį sudėt g.gif
Atsakyti
toks lankstymo būdas labai patogus stalčiuose, o jei pagrinde lentynos? kaip tada lankstyt? gal ir kokį filmuką esi atradus? smile.gif

o aš nerandu, ką nusipirkt. visiškai. bėda bėda
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 17, 13:09)

Aš dėlioju rūbus į lentynas, ant pakabų nekabinu. Sudėliota pagal rūbų tipą, t y krūvelė kelnių, marškinių, megztinių ir tt. Mintinai žinau, kuris rūbas iš kurios kapsulės, o ir kai spalvos bei stiliai labai skirtingi, susimaišyt neįmanoma. Rasti reikiamą rūbą irgi nesuknu, visi mano rūbai sezonui sutalpinti 2 lentynose smile.gif (o kitų sezonų rūbai maišuose stalčioju po lovą ir drabužinėje spintoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 17 rugsėjo 2012 - 13:54
QUOTE(Teka @ 2012 09 17, 14:36)
toks lankstymo būdas labai patogus stalčiuose, o jei pagrinde lentynos? kaip tada lankstyt? gal ir kokį filmuką esi atradus? smile.gif

o aš nerandu, ką nusipirkt. visiškai. bėda bėda

Taigi rašiau... dedu į dėžutes mirksiukas.gif . Renku įvairaus dydžio dėžutes, dažniausiai sueina nuo batų... man svarbu kad plotis būtų ne per didelis... todėl nuo MB batų dėžės nebetinka. Viską sulankstau ir sudedu, kaip minėjau pagal rūšis, į skirtingas dėžutes. O tada pasiimi dėžutę, kaip stalčių išsitraukus ir tiek. Kadangi lentynos kiek aukštesnės nei dėžėse sulankstyti rūbai, tai nereik jokių užrašų, viskas matosi. Beja dėžučių gylis nebūna toks, kad visas rūbas joje pasislėptų, aš jų niekada neuždarau, dangčius dedu apačioje, kad ilgiau dėžutės neišsiskleistų. Kažkada esu apklijavus gelėtais tapetais tas dėžutes, bet... liko iš to laiko tik viena tokia dėžė. Dabar vis planuoju įsigyti plastikines kiauras, ar dar kokias patvaresnes, tik vis neprisiruošiu doh.gif . Pintos, nors ir labai gražios, visgi patogumo nelabai: per grubios kažkokios... buvau prisipirkus kai kažkuriais metais maxima visai nupiginus jas buvo.
Aš tokį lankstymą pati susigalvojau, nes labai nepatogu kažką ištraukt būdavo iš apačios, o dar ir gan gilios lentynos... tai dviem eilėm sudėjus, dar nepatogiau. Kol vieną ištrauki tenka kitus nukelt, iškelt... tai aš dar aš, o MB tiek viską sukuisdavo doh.gif tai pradžioje atsirado dėžutės apatiniam trikotažui, kojinėms... o paskui ir viskam kitam.
Atsakyti