Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 09 11, 11:59)
Jinai, be tokių apšiurusių kepurių, kaip modelio, atrodo su tam tikra apranga ir elegantiškai. O dar prie šitų batų... wub.gif Pirkom tokią, o ne striukinės medžiagos, nes staigiai jam išblunka tokios visos, o tamsiai pilką, o ne juodą, dėl visokių pūkelių, dulkelių ir pan., kad mažiau matytųsi. Be to, jaukiau nei striukinė medžiaga ir šilta labai. Js būtent tokios ir norėjo.
Aš pati einu į www.nextdirect.com, tada man rodo kaip Lietuvai, eurais.

Beje, man ir tas raštas nea schmoll.gif

Man pakankamai elegantiška ir su kepure biggrin.gif . Tiesa man asmeniškai tokie batai nelabai patinka, asociacijos su pižonais ir beskonybe iš paauglystės... su baltom koinaitėm... bet šiaip manau dendiški batai tikrai tinka prie tokio paltuko/švarko.

O iš kur nuspręsti kokio šiltumo paltukas/striukė?

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 12:14)

Oj nežinau, iš paveikslėlio ir gal kažkiek iš sudėties... mano atveju, kadangi mačiau, kad vilna, tai žinojau, kad rudeniui tikrai užteks, o žiemai ir nebuvo labai numatyta, bet tikrai nešios. Jei ką, dar turi pūkinę striukę.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 09:07)
Merginos kaip jums toks marginimas? My Webpage My Webpage

Man vienai turbūt labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 13:14)
Man pakankamai elegantiška ir su kepure biggrin.gif . Tiesa man asmeniškai tokie batai nelabai patinka, asociacijos su pižonais ir beskonybe iš paauglystės... su baltom koinaitėm... bet šiaip manau dendiški batai tikrai tinka prie tokio paltuko/švarko.

Iš sudėties...

Kuo žiemą dengiat galvas? Man norisi kepurės kartais, bet labai erzina, kad jei gerai uždengia ausis ir pan, tai suspaudžia ir plaukus doh.gif Nusižiūrėjau tokį snood'ą, gana universalus, pagal poreikį ant galvos užtraukiamas, ką manot? g.gif Tokio tipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 11, 16:11)
Iš sudėties...

Kuo žiemą dengiat galvas?  Man norisi kepurės kartais, bet labai erzina, kad jei gerai uždengia ausis ir pan, tai suspaudžia ir plaukus  doh.gif  Nusižiūrėjau tokį snood'ą, gana universalus, pagal poreikį ant galvos užtraukiamas, ką manot?  g.gif Tokio tipo  g.gif

Na dėl to universalumo, tai, man atrodo, vėjas pūs ir nupūs. Jei visą laiką su mašina, tai kodėl ne.
Pati renkuosi kailinę kepurę arba gobtuvą. Kepurė nervina, nes priploja plaukus, bet per didelius šalčius aš ją myliu labai.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 11, 16:30)
Na dėl to universalumo, tai, man atrodo, vėjas pūs ir nupūs. Jei visą laiką su mašina, tai kodėl ne.
Pati renkuosi kailinę kepurę arba gobtuvą. Kepurė nervina, nes priploja plaukus, bet per didelius šalčius aš ją myliu labai.

Su mašina+ kartais lauke su vaikais, bet mano paltukas žieminis su kapišonu, tai šitą variantą aš įsivaizduoju labiau nuo šalčio, o jei ir vėjas, tai + kapišonas g.gif
Man kažkaip labai sunku išsirinkti kepurę, bene sudėtingiausiai randamas "rūbas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 11, 16:11)
Iš sudėties...

Kuo žiemą dengiat galvas?  Man norisi kepurės kartais, bet labai erzina, kad jei gerai uždengia ausis ir pan, tai suspaudžia ir plaukus  doh.gif  Nusižiūrėjau tokį snood'ą, gana universalus, pagal poreikį ant galvos užtraukiamas, ką manot?  g.gif Tokio tipo  g.gif

Nešiojau snudą prieš porą žiemų, tiesą, kaip šaliką. Dabar, manau, jis galutinai išėjo iš mados blush2.gif
O žiemai renkuosi megztas kepures, man labiausiai tinka beretės, bet turėjau įvairiausių, ir kailinių, ir su ausim... šukuosena tokia, kad plaukų priplojimas ne baisu blush2.gif
Atsakyti
bytte, man tas rastas negrazus schmoll.gif ir toks jau mociutiskas schmoll.gif

kas del tos rozines, tai visiskai netokia kaip pvz Armarcord pavyzdyje (beje kaip ir kur sudeliojote tuos derinius? blush2.gif ), o labiau kaip ir bytte mini svelnesni, nugesinti, blankesni. as tiesiog parduotuveje maciau du megztinius kabancius salia, viena ta nauja "bordo", kita svelniai rausva ir man pasirode grazu. tik nemoku tokiu derinuku padaryti, kad parodyciau ax.gif
bet kad ir labiau tokios:
http://www.estela.lt.../199_rausva.jpg
http://stat2.veltini...-quot-71884.jpg

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 11, 16:48)
Nešiojau snudą prieš porą žiemų, tiesą, kaip šaliką. Dabar, manau, jis galutinai išėjo iš mados  blush2.gif

Ačiū, mane tas irgi neramina g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 09 11, 21:34)
bytte, man tas rastas negrazus  schmoll.gif  ir toks jau mociutiskas  schmoll.gif

kas del tos rozines, tai visiskai netokia kaip pvz Armarcord pavyzdyje (beje kaip ir kur sudeliojote tuos derinius?  blush2.gif )

Man raštas irgi nea, kaip iš 9-to dešimtmečio mezgimo žurnalų blush2.gif

Per polyvore dėlioju smile.gif Kitos rožinės neradau greitai, bet su prigesinta gal ir gražu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 12 rugsėjo 2012 - 07:53
Bytte, man rastas grazus paziureti, bet ne man smile.gif
Atsakyti
Tai kad visokie močiutiški raštai labai jau į madą veržiasi... bandau rast kažką sau, nes ... su klasiokėm prisiminėm kaip tik, kokia strošna buvo mada mūsų vaikystėj... ir kas nori taip save sendint... ir kad bliamba mada visgi grįžta...
geometriniai raštai man netinka prie veido, lieka visokie gėlių raštai... vakar MB nuomonės klausiau, tai sakė prie gražios moters ir megztukas gražus... jo kalba, reiškia visai beryšio biggrin.gif
Tas mezgimo būdas toks įdomus, gyvas atrodo geriau nei foto... brolienė tokiais mezginiais (ne grynai tokiais, bet taip megztais) puošė savo vestuvinę suknelės visą viršų, tai nei fotkėse, nei pati suknelė neįspūdinga, bet gyvai atrodė labai thumbup.gif , ir ne močiutiškai... tai vat galvoju madinga gi... aš tokį jai megzčiau tai vasarai, nes man labai nepatinka kabliuku vilnoniais siūlais megzti, pripažystu tik medvilnę blush2.gif
iš 12/13 žiemos kolekcijų raštų:
user posted imageuser posted imageuser posted image
My Webpage

Papildyta:
O liemenei tikriausiai kursių kažką panašaus, tik va siūlų dar nusipirkt reik.
Atsakyti