QUOTE(groovy @ 2012 09 11, 10:50)
O iki kiek tas nebrangu? Mes iš Next vyrui paėmėm striukę, apie 298 Lt kainavo, su vilna:
striukė. neabejoju, kad nešios ir žiemą, nes tokią su vilna turėjo iš New Yorker, tai tąsė visą šaltąjį sezoną, nes šilta. Aišku, šita 100 lt brangesnė, bet šiek tiek stilingesnė, o gal ir kokybė bus geresnė... Aš tai rudeniui iš ASOS pirkausi už maždaug 206 Lt striukę Vero Modos.
Mano nuomone, tiktų
Kaip aš džiaugiuosi pagaliau pilką paltuką nešiodama, o ne juodą, puikiai atrodau
Vakarykštės nuotraukos iš Trakų tai tik įrodo.
Stiliova
(man asmeniškai labai patinka tokio tipo vyriški aprėdai
), bet statybų neatlaikytų... manau paltinė medžiaga pridulkės betono... jau iš praktikos. Batus jau įsūdžiau darbinio tipo, visai neblogų radau... nes kiti tai virsdavo į visišką š... išbaldavo, nei išgraužt nei ką.
bet aš nieko nextuose nemačiau... gal kad mane iškart į LT puslapį siunčia? Ar jokio skirtumo asortimente tik kainos skiriasi? Nes mane pastoviai atidaro su lietuviškom kainom
Man labiausiai aktualus kainos/kokybės santykis. Kad nebūtų taip, kad kitais metais vėl pirkt reikia... norėčiau kad kuo ilgiau nerūpėtų šitas dalykas, nes MB pats nesirūpina, o man sunku jam įtikt... keistis nemėgsta, tai kad ir 10 metų galėtų tą pačią striukę nešiot. Kažkur max iki 400 Lt, jai tikrai laikytų gerai (bent tris metus). Aišku kuo pigiau tuo geriau
.
Aš irgi ten matavausi pas kiniečius... nieks netiko
(na matavausi, kaip pvz kad žinot kaip megzt irgi, nes kokybė tai ne kokia, ypač siūlų).