Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 08:22)

shana MB verkiant reikia striukės kad mašinoje netrukdytų sedėt, ir kad būtų tokia... fyg žino... darbui... darbas pusiau kabinetinis, pusiau po statybas, turi gan solidžiai atrodyt, bet tuo pačiu kad būtų patogu ir dar visokius dokumetntus, raktus, tušinukus ir pan. susikišt kad kišenes turėtų. tai nežinau ar tiktų su tokia... ir dar mūsų stereotipinėje lietuvoje... ir taip į jį kiek įtartinai žiūri dėl ilgų plaukų  g.gif

MB kaip tik del to labai sita megsta, jam patogumas pirmoje vietoje ir labai daug geru kiseniu, viska susideti eina. O vat jau del ivaizdzio nzn kaip cia LT atrodytu g.gif
Atsakyti
Šiaip striukių marks and spencer būna, bet ten nepasakyčiau, kad labai geras kainos ir kokybės santykis.

Man šiemet galvos skausmas - iš kur gauti gerą pūkinę, kad pūkai po skalbimo nelįstų (benetton'o lenda doh.gif )

Man oxblood su persikine gražu, su rožine kažkaip nelabai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 11 rugsėjo 2012 - 08:39
švelnesnę rožinę reiktų parinkt, netokią rūkščią...
user posted image
man su persikinę nelabai... iš šiltų geriau su oranžine My Webpage, man ji su persikine ta oxblood kiek purvina atrodo, visą savo kraujiškumo grožį praranda, grynai kažkokia krešulinė spalva gaynas g.gif

Kad pųkai nelystų... kažin ar įmanoma nučiupinėt tokį dalyką, bet šiaip ten būna ne vienas pamušalas, ir dar pūkai papildomai įpakuoti.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 10, 12:05)
Labiausiai domina paltai, striukės ir pan. tiek vyriški, tiek vaikiški bei moteriški  blush2.gif .

O iki kiek tas nebrangu? Mes iš Next vyrui paėmėm striukę, apie 298 Lt kainavo, su vilna: striukė. neabejoju, kad nešios ir žiemą, nes tokią su vilna turėjo iš New Yorker, tai tąsė visą šaltąjį sezoną, nes šilta. Aišku, šita 100 lt brangesnė, bet šiek tiek stilingesnė, o gal ir kokybė bus geresnė... Aš tai rudeniui iš ASOS pirkausi už maždaug 206 Lt striukę Vero Modos.

QUOTE(buurbuulis @ 2012 09 10, 20:30)
sugalvojau, kad taip trokstama ir taip madinga ta naujaja bordo spalva labai sauniai itrauksiu, nes ji tiktu ir su rausva ir su tamsiai melyna, ane?  biggrin.gif

Mano nuomone, tiktų 4u.gif

Kaip aš džiaugiuosi pagaliau pilką paltuką nešiodama, o ne juodą, puikiai atrodau thumbup.gif Vakarykštės nuotraukos iš Trakų tai tik įrodo.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 11, 10:50)
Kaip aš džiaugiuosi pagaliau pilką paltuką nešiodama, o ne juodą, puikiai atrodau thumbup.gif Vakarykštės nuotraukos iš Trakų tai tik įrodo.

Tai gal pasirodom? smile.gif

As tai sau praktiskai niekada nepatinku, tai nesuprantu kas man tinka, kas ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 11, 09:52)
Tai gal pasirodom? smile.gif

As tai sau praktiskai niekada nepatinku, tai nesuprantu kas man tinka, kas ne  unsure.gif

Pakeičiau nuotrauką savo albume smile.gif

Tai labai labai negerai... Aš net svorio priaugusi gerokai sau patinku, bet ir išmokau pasirinkti drabužius, makiažą, šukuoseną, be to, išmokau save labiau mylėti, nes vyras tai mane myli.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 11, 09:32)

Man šiemet galvos skausmas - iš kur gauti gerą pūkinę, kad pūkai po skalbimo nelįstų (benetton'o lenda  doh.gif )

Pernai pirkau pūkinį paltą Orsay, nešiojau daug, kasdien praktiškai, pūkai absoliučiai nelindo, skalbdavau kas savaitę, po sezono daiktas kaip naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 11, 11:13)
Pernai pirkau pūkinį paltą Orsay, nešiojau daug, kasdien praktiškai, pūkai absoliučiai nelindo, skalbdavau kas savaitę, po sezono daiktas kaip naujas  smile.gif

Kas čia per parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 09:07)

Merginos kaip jums toks marginimas? My Webpage My Webpage
Papildyta:

Man tai kažkaip nelabai blush2.gif

Dėl mezgimo - aš šiemet įkvėpimo panašu kad ieškosiu Asia shope biggrin.gif Išsimatavau ten keliasdešimt megztinių modelių, kokybė aišku lyginant su rankų darbo doh.gif , bet raštų ir sukirpimų įvairenybė pribloškė gerąja prasme smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 11, 11:24)
Kas čia per parduotuvė?

Vokiečių gamintojas, Kaune parduotuvė randasi Akropolyje, stilius artimas klasikai, daug ofisinių rūbų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 11, 11:27)
Vokiečių gamintojas, Kaune parduotuvė randasi Akropolyje, stilius artimas klasikai, daug ofisinių rūbų  4u.gif

4u.gif Bet kol kas LT tik viena parduotuvė lyg tai. Pasižiūrėsiu, gal online ko nors turi.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 11, 10:50)
O iki kiek tas nebrangu? Mes iš Next vyrui paėmėm striukę, apie 298 Lt kainavo, su vilna: striukė. neabejoju, kad nešios ir žiemą, nes tokią su vilna turėjo iš New Yorker, tai tąsė visą šaltąjį sezoną, nes šilta. Aišku, šita 100 lt brangesnė, bet šiek tiek stilingesnė, o gal ir kokybė bus geresnė... Aš tai rudeniui iš ASOS pirkausi už maždaug 206 Lt striukę Vero Modos.
Mano nuomone, tiktų 4u.gif

Stiliova 4u.gif (man asmeniškai labai patinka tokio tipo vyriški aprėdai rolleyes.gif ), bet statybų neatlaikytų... manau paltinė medžiaga pridulkės betono... jau iš praktikos. Batus jau įsūdžiau darbinio tipo, visai neblogų radau... nes kiti tai virsdavo į visišką š... išbaldavo, nei išgraužt nei ką.
bet aš nieko nextuose nemačiau... gal kad mane iškart į LT puslapį siunčia? Ar jokio skirtumo asortimente tik kainos skiriasi? Nes mane pastoviai atidaro su lietuviškom kainom blush2.gif
Man labiausiai aktualus kainos/kokybės santykis. Kad nebūtų taip, kad kitais metais vėl pirkt reikia... norėčiau kad kuo ilgiau nerūpėtų šitas dalykas, nes MB pats nesirūpina, o man sunku jam įtikt... keistis nemėgsta, tai kad ir 10 metų galėtų tą pačią striukę nešiot. Kažkur max iki 400 Lt, jai tikrai laikytų gerai (bent tris metus). Aišku kuo pigiau tuo geriau cool.gif .
Aš irgi ten matavausi pas kiniečius... nieks netiko unsure.gif (na matavausi, kaip pvz kad žinot kaip megzt irgi, nes kokybė tai ne kokia, ypač siūlų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 11 rugsėjo 2012 - 10:48
QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 10:43)
Stiliova  4u.gif (man asmeniškai labai patinka tokio tipo vyriški aprėdai  rolleyes.gif ), bet statybų neatlaikytų... manau paltinė medžiaga pridulkės betono... jau iš praktikos. Batus jau įsūdžiau darbinio tipo, visai neblogų radau... nes kiti tai virsdavo į visišką š... išbaldavo, nei išgraužt nei ką.
bet aš nieko nextuose nemačiau... gal kad mane iškart į LT puslapį siunčia? Ar jokio skirtumo asortimente tik kainos skiriasi? Nes mane pastoviai atidaro su lietuviškom kainom blush2.gif

Jinai, be tokių apšiurusių kepurių, kaip modelio, atrodo su tam tikra apranga ir elegantiškai. O dar prie šitų batų... wub.gif Pirkom tokią, o ne striukinės medžiagos, nes staigiai jam išblunka tokios visos, o tamsiai pilką, o ne juodą, dėl visokių pūkelių, dulkelių ir pan., kad mažiau matytųsi. Be to, jaukiau nei striukinė medžiaga ir šilta labai. Js būtent tokios ir norėjo.
Aš pati einu į www.nextdirect.com, tada man rodo kaip Lietuvai, eurais.

Beje, man ir tas raštas nea schmoll.gif
Atsakyti