Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2012 09 09, 17:57)
o ką man daryt-sapnuoju batus už 419lt cool.gif ir jie net ne batai o trumpaauliai, dar ant kulno, labiau išeigai ir tikrai ne kasdienai... ax.gif

Paieškoti kur pigiau mirksiukas.gif
Kas per batai? ax.gif Aš irgi vienus nusižiūrėjau, tiesa, jie ilgaauliai, 129 eur jau su nuolaida doh.gif
Atsakyti
Labadienis.
As vakar per visas tas jusu diskusijas kaip iskrypeje jauciausi - guliu sau pliaze ant gultuko, o prie akis gi marsiruoja zmones, vaiksto krantine, tai as kiekviena persona apziureneju ir svarstau koks cia tipas doh.gif nes gi labai gerai viskas matosi, jokiais rubais neuzmaskuota lotuliukas.gif doh.gif Isvada - labai daug moteru vyresniame amziuje "suobuoleja", kazkaip itariu kad dauguma ne kriausiu i senatve virsta obuoliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 10, 09:55)
Labadienis.
As vakar per visas tas jusu diskusijas kaip iskrypeje jauciausi - guliu sau pliaze ant gultuko, o prie akis gi marsiruoja zmones, vaiksto krantine, tai as kiekviena persona apziureneju ir svarstau koks cia tipas doh.gif nes gi labai gerai viskas matosi, jokiais rubais neuzmaskuota lotuliukas.gif  doh.gif  Isvada - labai daug moteru vyresniame amziuje "suobuoleja", kazkaip itariu kad dauguma ne kriausiu i senatve virsta obuoliais g.gif

aš tai visoms iš eilės spalvinius tipus nustatinėju ir žiūriu, ar tinkama spalva apsirengusios biggrin.gif

o apie pliažą tai galima gal patilėt ar ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 10, 11:04)
aš tai visoms iš eilės spalvinius tipus nustatinėju ir žiūriu, ar tinkama spalva apsirengusios biggrin.gif

o apie pliažą tai galima gal patilėt ar ką  cool.gif

abi jūs šitos temos jau sugadintos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 10, 09:55)
Labadienis.
As vakar per visas tas jusu diskusijas kaip iskrypeje jauciausi - guliu sau pliaze ant gultuko, o prie akis gi marsiruoja zmones, vaiksto krantine, tai as kiekviena persona apziureneju ir svarstau koks cia tipas doh.gif nes gi labai gerai viskas matosi, jokiais rubais neuzmaskuota lotuliukas.gif  doh.gif  Isvada - labai daug moteru vyresniame amziuje "suobuoleja", kazkaip itariu kad dauguma ne kriausiu i senatve virsta obuoliais g.gif

Man atrodo kad dauguma i senatve suobuolėja.
Pasak medikų polinkis kaupti riebalus juosmens srityje priklauso nuo daug ko. Aišku paveldimumo, bet ir klimato zona įtakoja, kur vidutiniai metų temperatūrų svyravimai didžiausi – t. y. nuo 30 laipsnių šalčio iki 30 laipsnių šilumos (mes beveik atitinkame šią kategoriją), labiausiai linkę kaupti riebalus ant juosmens. Taip pat alkoholis, rūkymas, sėslus gyvenimo būdas ir nuolatinis persivalgymas, ar staigus ir dažnas svorio metimas, griežtos dietos ar koks kitas stresas organizmui, skatina gaminti hormoną, lemiantį riebalų kaupimąsi būtent pilvo srityje. Su amžiumi polinkis kaupti riebalus pilvo srityje tik didėja: vyrams – tris kartus, moterims – penkis (jaunystėje moteris geriau saugo moteriški hormonai, kurių nebepakanka su amžiumi, ypač po menopauzės).
Atsakyti
Merginos kas perkat internetinėse parduotuvėse, gal galit pasidalinti info kokiose puslapiukuose kas būna gero, bet nebrangaus... be laredaut...
Labiausiai domina paltai, striukės ir pan. tiek vyriški, tiek vaikiški bei moteriški blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 10, 10:04)

o apie pliažą tai galima gal patilėt ar ką  cool.gif

Tyliu
vacation4.gif vacation1.gif
hihihi.gif

QUOTE(bytte @ 2012 09 10, 11:05)
Man atrodo kad dauguma i senatve suobuolėja.
Pasak medikų polinkis kaupti riebalus juosmens srityje priklauso nuo daug ko. Aišku paveldimumo, bet ir klimato zona įtakoja, kur vidutiniai metų temperatūrų svyravimai didžiausi – t. y. nuo 30 laipsnių šalčio iki 30 laipsnių šilumos (mes beveik atitinkame šią kategoriją), labiausiai linkę kaupti riebalus ant juosmens. Taip pat alkoholis, rūkymas, sėslus gyvenimo būdas ir nuolatinis persivalgymas, ar staigus  ir dažnas svorio metimas, griežtos dietos ar koks kitas stresas organizmui, skatina gaminti hormoną, lemiantį riebalų kaupimąsi būtent pilvo srityje. Su amžiumi polinkis kaupti riebalus pilvo srityje tik didėja: vyrams – tris kartus, moterims – penkis (jaunystėje moteris geriau saugo moteriški hormonai, kurių nebepakanka su amžiumi, ypač po menopauzės).

Bytte, is mano pastebejimu tai ir be tu kardinaliu temperaturu svyravimu irgi kazkaip ant juosmens kaupiasi (ispanes turiu omeny). g.gif
Nelinksma statistika unsure.gif
Atsakyti
sugalvojau, kad taip trokstama ir taip madinga ta naujaja bordo spalva labai sauniai itrauksiu, nes ji tiktu ir su rausva ir su tamsiai melyna, ane? biggrin.gif
Atsakyti
su rausva tai neisivaizduoju as tos bordo.. g.gif
Atsakyti
Aš ėsivaizduoju, tik tingiu ieškot, bo meta daugiausiai madingą oxblood variantą tik: nederinant su niekuo...

Merginos kaip jums toks marginimas? My Webpage My Webpage
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 09 10, 13:05)
Merginos kas perkat internetinėse parduotuvėse, gal galit pasidalinti info kokiose puslapiukuose kas būna gero, bet nebrangaus... be laredaut...
Labiausiai domina paltai, striukės ir pan. tiek vyriški, tiek vaikiški bei moteriški  blush2.gif .

peržiūrėjau dar asos, next... tai išvis nieko šilto pas juos nėra unsure.gif
na pasidalinkit kur būna striukių/paltų ... aš per tą gausą apsol nieko nerandu... arba bent pasidalinkite kaip jūs ieškote reikiamo rūbo... žiūrinėti iš eilės visas tas parduotuves neturiu jokio malonumo.
Labai domina trumpo silueto vyriškos striukės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 11, 08:07)
peržiūrėjau dar asos, next... tai išvis nieko šilto pas juos nėra unsure.gif
na pasidalinkit kur būna striukių/paltų ... aš per tą gausą apsol nieko nerandu... arba bent pasidalinkite kaip jūs ieškote reikiamo rūbo... žiūrinėti iš eilės visas tas parduotuves neturiu jokio malonumo.
Labai domina trumpo silueto vyriškos striukės  blush2.gif

http://www.polo-moto...material=118264
Aisku nzn ko ieskot, bet va tokio tipo pardese buna nebutinai tik grynai baikisku, buna normaliu striukiu ir kt rubu (pagal modeli neutraliu) nesiojasi ir skalbiasi super gerai, nes vistiek daro is tu medziagu labiau atsparesniu viskam. Mes turim viena striuke kur isisega pasiltinimas, kazkas a lia tokio
user posted image
joks biesas jos neima, isiskalbia ir kaip nauja. Ir taip jau kokie penkti metai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 11 rugsėjo 2012 - 08:15
rausva (rožinė) ir raudono vyno (oxblooda labai panašiai manau):
user posted image
user posted image

shana MB verkiant reikia striukės kad mašinoje netrukdytų sedėt, ir kad būtų tokia... fyg žino... darbui... darbas pusiau kabinetinis, pusiau po statybas, turi gan solidžiai atrodyt, bet tuo pačiu kad būtų patogu ir dar visokius dokumetntus, raktus, tušinukus ir pan. susikišt kad kišenes turėtų. tai nežinau ar tiktų su tokia... ir dar mūsų stereotipinėje lietuvoje... ir taip į jį kiek įtartinai žiūri dėl ilgų plaukų g.gif
Atsakyti