Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 09 08, 09:50)
Jei atvirai, man irgi keista, net liekniausios mato, kur pas jas netobula ir nori kažką slėpti blush2.gif Sakau, jei nematot savyje trūkumų, tai gal tikrai bananas arba bent jau proporcingas smėlio laikrodis. be to, geriausia yra ta skaičiuoklė, kur kažkas buvo įmetęs, surašai matmenis ir išmeta, kas esate, taškas.

Na ne taskas smile.gif Juk sakau kad pagal matmenis as gryniausias bananas. Bet is salies paziurejus labiau kriause 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 07, 17:12)
Kiek pamenu diskusijas, smelio laikrodzio atveju krutine turi buti = arba didesne uz klubus, kitaip negali buti.
---
O vyrai gitaros epiteta labiau naudoja man atrodo kalbedami apie "moteriskas" formas, ne kiek apie proporcijas. ax.gif

Ačiū bigsmile.gif
----
nea, tuo atveju buvo kalba būtent apie sudėjimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 08, 08:50)
Jei atvirai, man irgi keista, net liekniausios mato, kur pas jas netobula ir nori kažką slėpti blush2.gif Sakau, jei nematot savyje trūkumų, tai gal tikrai bananas arba bent jau proporcingas smėlio laikrodis. be to, geriausia yra ta skaičiuoklė, kur kažkas buvo įmetęs, surašai matmenis ir išmeta, kas esate, taškas.

O man atrodo reik save tiesiog biski daugiau myleti. Sudejo cia panos nuotraukas, puikios figuros o tiek svarstymu kaip ka slepti 4u.gif
Atsakyti
Bytte, vakar nebepriėjau, bet labai ačiū už paaiškinimą, pagaliau būsiu supratus 4u.gif Ir dabar jau žinau, kad pas mane ilgas torsas smile.gif

Dėl figūros tipų tai labai pritarsiu- jei nėra ką slėpti, nėra ką ir gilintis į juos ax.gif Pvz. aš esu ar kriaušė, ar ta x, galima vadinti kaip nori, bet faktas, kad probleminė vieta- klubai, šlaunys. Mano rankos- pagaliukai (stengiuosi bent kažkiek raumenukų priaugt, nes net priaugus 10kg ne milimetro ant viršutinės dalies "nesėda"), krūtinė ne iš didžiausių (~90cm), o vat 100cm klubai prie 65cm liemens yra kažkas tokio ax.gif Bananams gal nelabai matosi skirtumų, kokį siluetą rengtis, o štai man- vos ne toks kirpimas, ne toks medžiagos kritimas ir kaip sakau "pragaro vartai pasimato visu gražumu" biggrin.gif

Beje, išsinagrinėjau beveik iki panagių visų vasaros tipų spalvas, perkračiau atmintį ir spintą, ir labai užsinorėjau visgi būti soft summer smile.gif gal būsiu tokia biški su nukrypimais, bet bent jau savo paletę mylėsiu be galo 4u.gif nes ta light... aš vien iš charakterio nesu tokia šviesi šviesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 08, 09:18)
Na ne taskas smile.gif Juk sakau kad pagal matmenis as gryniausias bananas. Bet is salies paziurejus labiau kriause  4u.gif

Tada skaityti patarimus kriaušei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 09, 14:50)
Tada skaityti patarimus kriaušei smile.gif

As kol kas labai nepergyvenu (na nemanau kad baisiai akivaizdziai nuo proporciju nukrypstu)... Bet atkreipiu demisi i tuos patarimus, greiciausiai prireiks vis delto ateity g.gif

Tik norejau pasakyti, kad tie skaiciavimai nevisada tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 09, 14:14)
As kol kas labai nepergyvenu (na nemanau kad baisiai akivaizdziai nuo proporciju nukrypstu)... Bet atkreipiu demisi i tuos patarimus, greiciausiai prireiks vis delto ateity  g.gif

Tik norejau pasakyti, kad tie skaiciavimai nevisada tiesa smile.gif

Matyt, bet kaip dontstop ir sakė, moterys paprastai inturityviai mato ir jaučia, štai dar vienas pavyzdys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 09, 15:28)
Matyt, bet kaip dontstop ir sakė, moterys paprastai inturityviai mato ir jaučia, štai dar vienas pavyzdys mirksiukas.gif

Taip, trukumus kiekviena zino drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O jeigu nelaiko kazko trukumu, tai juk puiku. Svarbu paciai gerai jaustis 4u.gif

As namie vis dar sunesioju is anksciau turimus rubus. Vakar devejau juoda palaidine/megstuka. Buvo atvaziave tevai aplankyt, tai mama siandien susirupinusi skambina: "bet kokia tu issekusi atrodai" doh.gif Reiks ir pries mama labiau puostis biggrin.gif

Dar juodos tema: juodus batus baigia isstumti kiti, bet... Rudens ir ziemos sezonui tik rudi uzima vieta. Vel monotonija smile.gif O tokius kaip tik aulinukus rudeninius radau vakar. Ir blauzda reguliuojasi, kad labai aktualu mano plonai blauzdai thumbup.gif Tik kad kaina g.gif jie isparduotuvej ir vienintele pora, o kainuoja 250 g.gif Jauciu jei neliks, kol apsispresiu, bus nelemta smile.gif
Atsakyti
Aš šį mėn užsibrėžus pirkti botiljonus ir rankinę. Dėl rankinės neskubu, o botiljonų jau labai ieškojau. Radau kokių noriu Deichmane, bet kol kas tik lankstinuke, ir parašyta, atveš rugsėjo pabaigoje unsure.gif Matavausi tokius pat, tik kitos spalvos, viskas tinka. Kaip sulaukti iki kol atveš, nežinau, aš juos net sapnuoju laugh.gif fool.gif blush2.gif
Atsakyti
o ką man daryt-sapnuoju batus už 419lt cool.gif ir jie net ne batai o trumpaauliai, dar ant kulno, labiau išeigai ir tikrai ne kasdienai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 09 rugsėjo 2012 - 16:58
QUOTE(Malena @ 2012 09 09, 17:57)
o ką man daryt-sapnuoju batus už 419lt cool.gif ir jie net ne batai o trumpaauliai, dar ant kulno, labiau išeigai ir tikrai ne kasdienai... ax.gif

Susiveikt nuolaidų kortelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:09)
Ir sakot, negali ji pastambėti per pilvą, o per klubus ne? Juk čia nesusiję - kaulų sandara ir polinkis kaupti svorį.

Turiu omeny, kad jos probleminė riebaliukų prasme vieta bus pilvas, o probleminė skeleto prasme vieta bus klubai. Ir priaugus svorio klubai gali nublankti prieš gelbėjimosi ratus smile.gif

Šiaip kaulų sandara ir polinkis kaupti svorį susija, kuo stambesni kaulai, tuo labiau masė auga. Taigi šiai panelei augs labiausiai klubų zonoje. Beja ji yra kriaušė, foto paimta iš osinkos diskusijų apie figūras. Yra jos foto kur ji neperkūdus. Foto dėjo kad aišku būtų, kad kriaušė turi būti tokio sudėjimo.
Pasak kitų dar masė kur kaupiasi priklauso nuo judėjimo pobūdžio. Tipo kurios kūno dalys mažiau juda, ten letesnė apykaita ir lašiniai labiau kaupiasi. Todėl pastaruoju metu labai padaugėjo kriaušių tiek moterų, tiek vyrų tarpe.
mergaiciukas1 jai pergyvena kad nėra šiknos, tai netinka kriaušei patarimai. Nes ten gi maskuoja šikną. Tinka patarimai bananui. Beja aš nematau joje kriaušės, gal jai priaugtų svorio nebent... Kad klubai išsišovę, tai čia manau prie specifinių požymių blush2.gif
Atsakyti