Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:38)
Kaip suploninti liemenį?  tongue.gif

issiimti pora sonkauliu- kaip Cher lotuliukas.gif

as tai irgi nezinau, koks mano figuros tipas. kol kuda, atrodau I arba H, bet biski pavalgiusi jauciuosi kaip nescia, o atrodau kaip obuolys.. tai uzsirasiau i sporto kluba ir nustojau sukti galva apie tuos tipus biggrin.gif

o i garderobo tema- visiskai neisivaizduoju, kokius rubus pirkt rudeniui.. vis dar esu apsistojus ties rudom, beige ir kruvinai vysninem, bet nieko nesinori is rubu doh.gif tik leopardiniu balerinu, bet gaila pirkt del menesio ar pusantro nesiojimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 09 07, 16:51)
issiimti pora sonkauliu- kaip Cher  lotuliukas.gif

o i garderobo tema- visiskai neisivaizduoju, kokius rubus pirkt rudeniui.. vis dar esu apsistojus ties rudom, beige ir kruvinai vysninem, bet nieko nesinori is rubu  doh.gif tik leopardiniu balerinu, bet gaila pirkt del menesio ar pusantro nesiojimo  doh.gif

Labai neekonomiška g.gif

Į garderobo temą: pastarosiom savaitėm pasipylė deriniai su ta jaučio kraujo spalva - ir parduotuvėse, ir čia sm derinukų temoj.

Vis dar ieškau rudų batų, toks jausmas, kad nemadoj jie šį sezoną.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 16:38)
Šiaip aš visą gyvenimą tokia. Bet kažkodėl galvoju, kad jei storėčiau, tai nuo liemens  g.gif

Kaip suploninti liemenį?  tongue.gif

Armacord, aš Margaičiuko foto komentavau mirksiukas.gif O jūsų atveju panašiau į kriaušę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 rugsėjo 2012 - 15:59
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 16:58)
Armacord, aš Margaičiuko foto komentavau  mirksiukas.gif  O jūsų atveju panašiau į kriaušę  ax.gif

Tiksliai, nepamačiau, kad Mergaičiuką cituojat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 07, 15:19)
Manrods kriaušė ir gitara tas pats, tik kitaip pavadinta. Jaučiu, mano figūra tiesiog pasikeitė  g.gif  Smėlio laikrodį aš įsivaizduoju dėl pečių, bet jūs čia apie krūtinę kalbat  g.gif 
Pasimatavau dar kartą (truputį apvalinu) - klubai 1 m, krūtinė 0,9 m, pečiai 1,1 m  g.gif

Kiek pamenu diskusijas, smelio laikrodzio atveju krutine turi buti = arba didesne uz klubus, kitaip negali buti.
O vyrai gitaros epiteta labiau naudoja man atrodo kalbedami apie "moteriskas" formas, ne kiek apie proporcijas. ax.gif

Mergaiciuk, man visgi gal maza kriausyte, ant ribos su I bet labiau kriausyte g.gif
Va kokios nuomones skirtigos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 07, 17:12)
Mergaiciuk, man visgi gal maza kriausyte, ant ribos su I bet labiau kriausyte g.gif
Va kokios nuomones skirtigos doh.gif

Greiciausiai taip ir bus. Juolab as ten dar maitinau ir C dydi turejau, o dabar vos A likes unsure.gif

Bet kriause turi tureti liemeni? O pas mane tarp klubu ir juosmes vos 22 g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 16:14)
Jenau, nu kriaušė, nejau prei tokių cm užpakalis/klubai neatrodo vizualiai gerokai platesni už viršų?? unsure.gif

ko čia nervuotis? neatrodo vizualiai platesni, todėl ir abejoju, nes pečiai su klubais absoliučiai sutampa. nu tiek to, nesvarbu, pati kaip nors atrasiu, kas labiau tinka ir tiek
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 07, 17:37)
Greiciausiai taip ir bus. Juolab as ten dar maitinau ir C dydi turejau, o dabar vos A likes  unsure.gif

Tai keičia visą reikalą iš pagrindų 4u.gif
QUOTE(Teka @ 2012 09 07, 18:14)
ko čia nervuotis? neatrodo vizualiai platesni, todėl ir abejoju, nes pečiai su klubais absoliučiai sutampa. nu tiek to, nesvarbu, pati kaip nors atrasiu, kas labiau tinka ir tiek

Atsiprašau, jei kaip nors grubiai nuskambėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 08, 08:51)
Atsiprašau, jei kaip nors grubiai nuskambėjo  blush2.gif

nieko tokio mirksiukas.gif nors nuskambėjo tikrai nekaip. nors iš dalies suprantu, kad jums nervai jau ima,kai kitos nesupranta "akivaizdžių" dalykų. bet aš tikrai pasimetus. nes vienur žiūrima pagal matmenis, kitur pagal vaizdą.. teoriškai turėčiau būt kriaušė, bet praktiškai ne visai taip. aišku idealiausia būtų įmest viso ūgio foto, iš šono gal geriau matytųs
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 08, 08:55)
nieko tokio mirksiukas.gif nors nuskambėjo tikrai nekaip. nors iš dalies suprantu, kad jums nervai jau ima,kai kitos nesupranta "akivaizdžių" dalykų. bet aš tikrai pasimetus. nes vienur žiūrima pagal matmenis, kitur pagal vaizdą.. teoriškai turėčiau būt kriaušė, bet praktiškai ne visai taip. aišku idealiausia būtų įmest viso ūgio foto, iš šono gal geriau matytųs

Mane nervas tubūt ima dėl to, kad visa tai jau aptarinėjom anksčiau, ir ne kartą smile.gif Bet suprantu, kad "naujokės" tikrai neskaitys senų temų, aš ir pati neskaityčiau.

Žiūrėkit taip: kam iš viso reikalingas tas tipų nustatymas - tam, kad būtų galima pritaikyti patarimus, kaip maskuoti tam tikrą probleminę kūno vietą. Užtat Malena ir rašo, kad patarimai netinka, nes tipas kaip ir obuolys, o pilvuko nėra - nėra pilvo, nėra problemos, nėra ko ir galvos sukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 08, 09:01)
Mane nervas tubūt ima dėl to, kad visa tai jau aptarinėjom anksčiau, ir ne kartą  smile.gif  Bet suprantu, kad "naujokės" tikrai neskaitys senų temų, aš ir pati neskaityčiau.

Žiūrėkit taip: kam iš viso reikalingas tas tipų nustatymas - tam, kad būtų galima pritaikyti patarimus, kaip maskuoti tam tikrą probleminę kūno vietą. Užtat Malena ir rašo, kad patarimai netinka, nes tipas kaip ir obuolys, o pilvuko nėra - nėra pilvo, nėra problemos, nėra ko ir galvos sukti  biggrin.gif

tai aš ir nebesuku biggrin.gif bet kažkaip užėjo kalba apie tuos tipus, tai ir pasisakiau,kad aš nebesurpantu, koks mano tipas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 08, 07:55)

Jei atvirai, man irgi keista, net liekniausios mato, kur pas jas netobula ir nori kažką slėpti blush2.gif Sakau, jei nematot savyje trūkumų, tai gal tikrai bananas arba bent jau proporcingas smėlio laikrodis. be to, geriausia yra ta skaičiuoklė, kur kažkas buvo įmetęs, surašai matmenis ir išmeta, kas esate, taškas.
Atsakyti