Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 15:09)
as tai kaip ziurke prikaupus visokiu rubu, kur jau ir nebeitelpu, ir nebegrazus, ir is mados iseje- ir vis tiek spintoj vieta uzima  biggrin.gif nesiojami irgi i maisa netilptu  blush2.gif vienzo, sedziu apsikrovus ir man gerai  lotuliukas.gif

o spinta jau 4 val tvarkau  doh.gif

Per kiek laiko tiek sukaupta?

Kapsulė normali, viskas derinasi.
Atsakyti
6-7 m.
Atsakyti
Rodau savo rudeninę darbo kapsulę.
Spalvos pilka - mėlyna - raudona su nukrypimais blush2.gif
Kapsulė didelė, rinkta ne nuo nulio, yra ir labai senų rūbų, seniausias - paltas, kaip minėjau kažkada anksčiau, vilkėsiu jį jau net 11 sezoną iš eilės smile.gif
Tai nėra kažkoks tobulos kapsulės pvz, apie klaidas irgi rašysiu smile.gif

Taigi, viršutiniai rūbai (perku viršutinius rūbus nebūtinai kapsulinių spalvų, nes gyvena jie mano spintoje po daug metų, pakol jie gyvena, ne viena kapsulė pasikeičia iš pagrindų..)

ploščius (smėlio), paltas (juodas)

user posted image

parka (šviesi pilkoka)

user posted image

striukės (raudona plonesnė, pilka šiltesnė)

user posted image

Apačios - 5, vienos kelnės, 4 sijonai, toks santykis, nes pernai pavasarį kelnes tebuvau užsmovus lygiai 1 kartą blush2.gif Į darbą man geriau sijonai, gal kad laisvalaikiu nelabai juos segiu, nes laisvalaikis aktyvus, sportiškas, tiesiog nebūna progų

user posted image

Apačių po vieną nefotografavau, nes visai neseniai daugumą rodžiau, kitus rodžiau seniau, turbūt niekam neįdomu žiūrėti į tas pačias nuotraukas smile.gif Tik surašysiu:

tamsiai mėlyni boot-cut džinsai
trapecijos formos pilkšvai melsvas sijonas
A silueto pilkas sijonas
tamsiai mėlynas tulpės formas sijonas
raudonas sijonas

Suknelė viena, nelabai mėgstu sukneles... Tamsiai mėlyna su nukrypimais smile.gif

user posted image

Einam link topų

Plonos palaidinės - kiek niūrokos spalvos unsure.gif

user posted image

Tamsiai pilka
pilka su raudonais raštais
tamsiai mėlyni marškiniai
pirmas nukrypimas į šoną - balti marškiniai su pilkais ir žydrais raštais. Nukrypimas vykęs, tinka visgi prie visų apačių

Kardiganai:

raudonas

user posted image

tamsiai mėlynas su burbuliukais

user posted image

pilkas trumparankovis - rudens pradžiai

user posted image

raudonas animalistinis

user posted image

Papildyta:
Ploni megztukai

user posted image

pilkas
mėlynas
antras nukrypimas - žydras. Va kas gaunasi, kai skirtumas tarp atspalvių perdidelis, šita žydra spalva jau praktiškai kaip ketvirta spalva galia būti, ir štai kaip aš nemoku daryti kapsulių iš 4 spalvų - prie raudono sijono netinka sad.gif

Iš aksesuarų rodau tik šalikėlius.
Ploni, nešiojami ir patalpoje (todėl jų daug, ir dar pirksiu)

user posted image

Šilti, prie palto ir šiltos striukės (irgi neabejoju, kad ką nors dar nusimegsiu rudenį)

user posted image

Ko gero, viskas, ačiū už dėmesį 4u.gif

Atsakyti
koks ten raudonas sijonas?? man rodos, kad nerealiai grazus bigsmile.gif

kapsule liuksiska, man patiko paltukai pirmieji ir salikeliu gausa biggrin.gif

o kaip bus su batais?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 18:21)
koks ten raudonas sijonas?? man rodos, kad nerealiai grazus  bigsmile.gif

kapsule liuksiska, man patiko paltukai pirmieji ir salikeliu gausa  biggrin.gif

o kaip bus su batais?

Toks sijonas:

user posted image

O su batais taip:
3 poros batelių: pilki, taupe (ant platformos), grietinėlės spalvos
bus perkami neutralios (murzinai rusvos ar pan) spalvos botiljonai ant platformos
yra pilki plokščiapadžiai ilgaauliai - ne prie visų derinių tinka, todėl:
bus perkami aukštakulniai ilgaauliai
jei užmatysiu kur pigiai, norėčiau dar raudonų aukštakulnių batelių rolleyes.gif
Atsakyti
aa atsimenu sita, fainas labai sijonas biggrin.gif

as pries pora dienu neplanuotai prigriebiau aukstakulnius batelius kasdieninius. JUODUS. nezinau kodel blink.gif jau beveik visa juoda spalva is spintos isgyvendinau, liko kelios juodos sukneles visokiems laidotuviu atvejams nenumatytiems (cia isskyrus paltus ir batus, neisivaizduoju kaip juos pasikeist i ne juodus). ryt nesiu atgal. reikia nude'iniu man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 18:32)
reikia nude'iniu man  cool.gif

Man irgi reikia nudinių drinks_cheers.gif Buvau beveik nupirkus iš MD, naujus, labai pigiai, jau tarėmės ir staiga pardavėja pradingo doh.gif Daugiau neužtaikiau už man priimtiną kainą, gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 14:43)
jo, 30 sukneliu,  2 dzinsai, 2 sijonai. nu tiesiog  biggrin.gif

blush2.gif
As kazka praleidau, kieno ir kur tos 30 sukneliu ax.gif ?
Atsakyti
mano. spintoj kabo biggrin.gif bet turiu pasakyti, kad bent 20 ju siemet buvo devetos ne po viena karta. 4 kokteiliniu zinau kad neuzsivilksiu daugiau turbut.. bet gaila ismest/atiduot doh.gif
Atsakyti
Bežiūrint į dontstop kapsulę net baltas pavydas suėmė blush2.gif Kada man pavyks viską susidėliot... Beje, donstop, kiek pamenu daraisi sąrašą ko reikia, taip? Jei taip, tai ar rašaisi, kad reikia, pvz.: dvejų kelnių ar detaliau apibūdini (pvz.: vienų rudų kelnių, kitų juodų)? blush2.gif
O kaip darot kitos? Man jau ant savęs pikta, kad pradedu lyg ir formuot kapsulę, susirašau ko reikėtų, bet neradusi ko ieškau, nuleidžiu rankas doh.gif

Ir dar klausimas dontsop: kaip nešioji tą pilką/juodą trumparankovį kardiganą? Vieną ar su kokiu kitu drabužiu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 27 rugpjūčio 2012 - 18:33
o as pamaciau labai grazu spalvu deriny ant moters viena diena (navy + ryzavota tokia + ta labai buvusi madinga siemet nevisai oranzine, bet kazkokia panasi oranzine/rozine, beje ta ryzavota su pastaraja tikrai tinka, nes rankine buvo siu dvieju spalvu), ir sugalvojau, kad as noriu biggrin.gif bet ar kas mate tokios ryzavotos spalvu bliuskiu/megztuku kur nors? g.gif

dontstop, kuo toliau, tuo rubai tikrai grazesni. Beje is kur bordo megztukas su rastais ir tas juodas su burbulais? nes geopardinio ale kokio ar kitokio "gyvuninio" ir as ieskau, tik niekur nerandu, ir dar kokio margo ieskau ax.gif ai ir dar pamirsau, ta striukyte (trumpa, raudona) is kur? ir ar buvo kitokiu spalvu? beje ji striukines medziagos ar tokia labiau svarkines/dzinsines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 27 rugpjūčio 2012 - 18:43
Ech...

Donstop, Jūs šaunuolė. Superinė kapsulė - pavyzdys smile.gif

Aš jau buvau apsidžiaugus, kad turiu ką apsirengti ir apsiauti vasarą, o štai ji baigias doh.gif Džiugina kiek tas, kad mielai dėvėsiu naujai nusipirktus (protingai) rūbus ir kitąmet.. Neramina - rudeniui turiu keletą sijonų, laukia galvosūkis kaip pritempt juos į kapsulę ar bent jau kiek lengviau kombinuojamą garderobą smile.gif
Gal įmanoma be pinigų? unsure.gif
Atsakyti