Rodau savo rudeninę darbo kapsulę.
Spalvos pilka - mėlyna - raudona su nukrypimais
Kapsulė didelė, rinkta ne nuo nulio, yra ir labai senų rūbų, seniausias - paltas, kaip minėjau kažkada anksčiau, vilkėsiu jį jau net 11 sezoną iš eilės
Tai nėra kažkoks tobulos kapsulės pvz, apie klaidas irgi rašysiu
Taigi, viršutiniai rūbai (perku viršutinius rūbus nebūtinai kapsulinių spalvų, nes gyvena jie mano spintoje po daug metų, pakol jie gyvena, ne viena kapsulė pasikeičia iš pagrindų..)
ploščius (smėlio), paltas (juodas)
parka (šviesi pilkoka)
striukės (raudona plonesnė, pilka šiltesnė)
Apačios - 5, vienos kelnės, 4 sijonai, toks santykis, nes pernai pavasarį kelnes tebuvau užsmovus lygiai 1 kartą
Į darbą man geriau sijonai, gal kad laisvalaikiu nelabai juos segiu, nes laisvalaikis aktyvus, sportiškas, tiesiog nebūna progų
Apačių po vieną nefotografavau, nes visai neseniai daugumą rodžiau, kitus rodžiau seniau, turbūt niekam neįdomu žiūrėti į tas pačias nuotraukas
Tik surašysiu:
tamsiai mėlyni boot-cut džinsai
trapecijos formos pilkšvai melsvas sijonas
A silueto pilkas sijonas
tamsiai mėlynas tulpės formas sijonas
raudonas sijonas
Suknelė viena, nelabai mėgstu sukneles... Tamsiai mėlyna su nukrypimais
Einam link topų
Plonos palaidinės - kiek niūrokos spalvos
Tamsiai pilka
pilka su raudonais raštais
tamsiai mėlyni marškiniai
pirmas nukrypimas į šoną - balti marškiniai su pilkais ir žydrais raštais. Nukrypimas vykęs, tinka visgi prie visų apačių
Kardiganai:
raudonas
tamsiai mėlynas su burbuliukais
pilkas trumparankovis - rudens pradžiai
raudonas animalistinis
Papildyta:Ploni megztukai
pilkas
mėlynas
antras nukrypimas - žydras. Va kas gaunasi, kai skirtumas tarp atspalvių perdidelis, šita žydra spalva jau praktiškai kaip ketvirta spalva galia būti, ir štai kaip aš nemoku daryti kapsulių iš 4 spalvų - prie raudono sijono netinka
Iš aksesuarų rodau tik šalikėlius.
Ploni, nešiojami ir patalpoje (todėl jų daug, ir dar pirksiu)
Šilti, prie palto ir šiltos striukės (irgi neabejoju, kad ką nors dar nusimegsiu rudenį)
Ko gero, viskas, ačiū už dėmesį