Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:15)
Bananas?  lotuliukas.gif Man užpakalio irgi trūksta  g.gif
user posted image

Visada galvojau, kad esu kriaušė (vyras išvis sako- kaip gitara, analogiška figūra J.Lopez), bet po šios foto susimąsčiau, kas gal smėlio laikrodis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 07, 14:24)
Visada galvojau, kad esu kriaušė (vyras išvis sako- kaip gitara, analogiška figūra J.Lopez), bet po šios foto susimąsčiau, kas gal smėlio laikrodis?  g.gif

Maniskis irgi sako gitara, bet as tai smelis (2 cm per papus daugiau nei per klubus). Bet JLo tai krause tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 rugsėjo 2012 - 14:31
Zinau, kad tokia foto nelabai informatyvi. Bet va gatvej sutike ka pagalvotumet apie tipa?
user posted image
Atsakyti
Mergaičiukai, pagalvočiau,, kad I 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 15:43)
Mergaičiukai, pagalvočiau,, kad I  4u.gif

o aš sakyčau kriaušė. tai reiškia ne tik neskiriu šiltų/šaltų, bet ir figūros tipų

krūtinė 82, su didinančia liemenėle 85cm, liemuo 78, klubai 102. kas?
Atsakyti
Atsiminiau bajerį. Ispanai sukūrė gitarą galvodami apie moterį. Api ką gi mąstė slavai, kai sugalvojo balalaiką? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 07, 15:59)

krūtinė 82, su didinančia liemenėle 85cm, liemuo 78, klubai 102. kas?

Jenau, nu kriaušė, nejau prei tokių cm užpakalis/klubai neatrodo vizualiai gerokai platesni už viršų?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 07, 15:30)
Maniskis irgi sako gitara, bet as tai smelis (2 cm per papus daugiau nei per klubus). Bet JLo tai krause tikrai.

Manrods kriaušė ir gitara tas pats, tik kitaip pavadinta. Jaučiu, mano figūra tiesiog pasikeitė g.gif Smėlio laikrodį aš įsivaizduoju dėl pečių, bet jūs čia apie krūtinę kalbat g.gif
Pasimatavau dar kartą (truputį apvalinu) - klubai 1 m, krūtinė 0,9 m, pečiai 1,1 m g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 15:43)
Mergaičiukai, pagalvočiau,, kad I  4u.gif

Tai net su sviesiomis kelnemis neatrodo klubai i sonus "issinese"? biggrin.gif Nu man cia kompleksas kazkoks doh.gif

QUOTE(Teka @ 2012 09 07, 15:59)
o aš sakyčau kriaušė.

As irgi galvoju gal maza kriause, kol be antsvorio.

Nepamenu kaip atrodziau 5 kg sunkesne. Lyg irgi taip pat g.gif Pagurklis buvo, pilvas gal irgi platesnis kazkiek g.gif Bet va koks 1 kilogramas tai pirmiausiai apacioj dedasi, celiulitas gaminasi unsure.gif
Atsakyti
Nu įdedu aš irgi konsultacijai smile.gif
Dubens kaulai platoki, bet pečiai panašaus pločio. Liemenį nesunku paslėpti po laisvesne maikute ar megztuku. Lyg ir bananas g.gif ar kriaušė?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 07, 16:21)
Tai net su sviesiomis kelnemis neatrodo klubai i sonus "issinese"?

Ne, man į kriaušę nepanašu 4u.gif Bent šitoje nuotraukoje apačia lygi viršui, "trūksta" liemens. Būtų plonesnis liemuo, būtų smėlio laikrodis.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 16:35)
Ne, man į kriaušę nepanašu  4u.gif Bent šitoje nuotraukoje apačia lygi viršui, "trūksta" liemens. Būtų plonesnis liemuo, būtų smėlio laikrodis.

Šiaip aš visą gyvenimą tokia. Bet kažkodėl galvoju, kad jei storėčiau, tai nuo liemens g.gif

Kaip suploninti liemenį? tongue.gif
Atsakyti