Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 09 07, 14:05)
Ta prasme nejauti, kur pirmiausia kusti ar stambeji? Man pvz net priaugant pilvas neatsiranda.

Aš esu kriaušė, bet visada storėjo, kūstu tolygiai. Pilvas pas mane irgi neauga... Tiesiog pas mane skeletas kriaušiškas ( lotuliukas.gif ), na ir krutinė labai maža (bet priaugus svorio ir ji didėja, tik vis vien lieka maža lotuliukas.gif )
Čia ne aš... bet jai nusidietinčiau (gal taip ir atrodžiau, kai MB pasakė kad užteks kūdintis... bo aš jo nebevežu g.gif ) atrodyčiau panašiai taip, tik mano kelių sąnariai stambesni, taigi liktčiau kriaušės skeletas:
user posted image
Aš kriaušytė jau darželyje... visos mergaitės šakaliukės, tiesios, o aš kriaušytė ir viskas... nors nei lašinių ten pas mane buvo nei ką, vieni žandai tik.
Atsakyti
Tai ką ir sakau, argi šita kuda kriaušė Byttės įkeltoje nuotraukoje nesuvokia, kad jos probleminė vieta - klubai, nes jie akivaizdžiai platesni, nei visa kita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 14:57)
Tai ką ir sakau, argi šita kuda kriaušė Byttės įkeltoje nuotraukoje nesuvokia, kad jos probleminė vieta - klubai, nes jie akivaizdžiai platesni, nei visa kita? ax.gif

Bet visai nebūtinai dubuo sutaps su ta vieta, "Per kur kaupiasi svoris pastambėjus, kur jis nusėda pirmiausia" - čia jus cituoju.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 13:57)

drinks_cheers.gif Nu bet gal čia kaip su spalvom, vienos greitai įgunda šaltas ir šiltas atskirti, o kitos sako, kad nemato jokio skirtumo...

Va, pavyzdžiui, ši ponia mėlyna suknele, gal ji tikrai savo trūkumų nemato? Ar jos nuomone, tai privalumas, kurį reikia ryškinti? g.gif

Aš kaip "aštuoniukė" tai kiekvieną puskilogramį ant savo figuros tipinių vietų iš karto pamatau, nereik net svertis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 07 rugsėjo 2012 - 14:13
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:03)
Bet visai nebūtinai dubuo sutaps su ta vieta, "Per kur kaupiasi svoris pastambėjus, kur jis nusėda pirmiausia" - čia jus cituoju.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:03)

Būtinai klubai bus platesni už visą kitą priaugus svorio mirksiukas.gif Ir labiausiai neramins kriaušę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 15:08)
Būtinai klubai bus platesni už visą kitą priaugus svorio  mirksiukas.gif  Ir labiausiai neramins kriaušę  ax.gif

Ir sakot, negali ji pastambėti per pilvą, o per klubus ne? Juk čia nesusiję - kaulų sandara ir polinkis kaupti svorį.

Turiu omeny, kad jos probleminė riebaliukų prasme vieta bus pilvas, o probleminė skeleto prasme vieta bus klubai. Ir priaugus svorio klubai gali nublankti prieš gelbėjimosi ratus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 rugsėjo 2012 - 14:11
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 13:43)
Nuoširdžiai nesuprantu, koki keblumų gali būti su figūros tipu nustatymu  unsure.gif 

Nuosirdziai atsakau, kad nesuvokiu kokia ta mano figura, kaip jau ir aprasiau anksciau. Suvokiu, kad reikia vizualiai didinti krutine ir sedmenis (norisi kad uzpakalis riestesnis atrodytu, forma turetu kazkokia, o ne lenta nuo peciu iki kulnu). Bet koks tas figuros tipas, neaisku man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 07, 15:15)
Nuosirdziai atsakau, kad nesuvokiu kokia ta mano figura, kaip jau ir aprasiau anksciau. Suvokiu, kad reikia vizualiai didinti krutine ir sedmenis (norisi kad uzpakalis riestesnis atrodytu, forma turetu kazkokia, o ne lenta nuo peciu iki kulnu). Bet koks tas figuros tipas, neaisku man smile.gif

Bananas? lotuliukas.gif Man užpakalio irgi trūksta g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 rugsėjo 2012 - 14:16
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:09)
Ir sakot, negali ji pastambėti per pilvą, o per klubus ne? Juk čia nesusiję - kaulų sandara ir polinkis kaupti svorį.

Turiu omeny, kad jos probleminė riebaliukų prasme vieta bus pilvas, o probleminė skeleto prasme vieta bus klubai. Ir priaugus svorio klubai gali nublankti prieš gelbėjimosi ratus smile.gif

Ne, aš esu visiškai įsitikinusi, kad kriaušė, kiek bepriaugtų svorio, išlaikyti storiausią vietą klubus. Daug priaugus svorio, storos būtų ir rankos, ir kojos, ir žandai, ir pirštai, ir pilvūzas, bet storiausia vieta išliktų vistiek užpakalis ir niekaip kitaip smile.gif Visai neturint antsvorio ir net turint nepakankamą svorį, vis tiek matytųsi, kad klubai yra plačiausia vieta, šitas dalykas matosi Byttės įkeltoje foto 4u.gif
Atsakyti
Joo, jei neturit papildomų riebaliukų ir nematot pas save problemų, tai tikriausiai bananai jūs lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 15:15)
Bananas?  lotuliukas.gif Man užpakalio irgi trūksta  g.gif
user posted image

Pagal apiemtis galeciau buti, bet is priekio ziurint klubai smarkiai issisove i sonus. Nu greiciausiai kriause g.gif Bet nesu tikra g.gif
Atsakyti