Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Man su figuros tipus irgi sunku, pagal skirstymus aš obuolys. Dauguma patarimų storam/nutukusiam obuoliui, o tokiam kaip aš mažai ką randu. Visur rašo kaip slėpt pilvą, o pas mane nėr jis tooooks, kad jį tik maskuot, yra šiokia tokia talija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 07, 13:00)
Man su figuros tipus irgi sunku, pagal skirstymus aš obuolys. Dauguma patarimų storam/nutukusiam obuoliui, o tokiam kaip aš mažai ką randu. Visur rašo kaip slėpt pilvą, o pas mane nėr jis tooooks, kad jį tik maskuot, yra šiokia tokia talija biggrin.gif

tai gal ir jūs visai ne obuolys, kaip aš galbūt ne kriaušė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 07, 13:16)
tai gal ir jūs visai ne obuolys, kaip aš galbūt ne kriaušė biggrin.gif

Kulverstukas biggrin.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai nesuprantu, koki keblumų gali būti su figūros tipu nustatymu unsure.gif Man atrodo, kiekviena moteris žino, kuri vieta pas ja problemiškiausia: užpakalis, pilvas ar ir apačia, ir viršus, bet priedo sąlyginai plona talija. Per kur kaupiasi svoris pastambėjus, kur jis nusėda pirmiausia?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 12:43)
Nuoširdžiai nesuprantu, koki keblumų gali būti su figūros tipu nustatymu  unsure.gif  Man atrodo, kiekviena moteris žino, kuri vieta pas ja problemiškiausia: užpakalis, pilvas ar ir apačia, ir viršus, bet priedo sąlyginai plona talija. Per kur kaupiasi svoris pastambėjus, kur jis nusėda pirmiausia?

drinks_cheers.gif
Man irgi atrodo, kad cia geriausias kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 07, 13:19)
Kulverstukas biggrin.gif

Ką aušys didelės? biggrin.gif kad būtų kur makaronus kabint ax.gif
Šiaip jai krūtinė nėra didelė (didesnė nei klubai) ir jai riebalai kaupiasi ties bamba, bet jų šiuo metu neturit, tai tada H tipas. Iš principo O tipas (kiti šaltiniai vadina tokę figūrą obuoliu, bet dažniausiai obuoliu įvardiją figūrą kai svoris kaupiasi virš klubų, vadinamas vyriškas figūros tipas), tai tiesiog su antsvoriu H tipas... nors nebūtinai H tipas augina riebalus tik priekinėja dalyje, bet esmės IMHO visgi aprangoje tai nekeičia ax.gif .
O jai krūtinė didelė, tada V arba apversto trikampio figūros tipas...
Va tarkim figūros papaišytos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 13:43)
Per kur kaupiasi svoris pastambėjus, kur jis nusėda pirmiausia?

Nu ne visi apie save tokį dalyką žino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 07, 13:43)
Nuoširdžiai nesuprantu, koki keblumų gali būti su figūros tipu nustatymu  unsure.gif  Man atrodo, kiekviena moteris žino, kuri vieta pas ja problemiškiausia: užpakalis, pilvas ar ir apačia, ir viršus, bet priedo sąlyginai plona talija. Per kur kaupiasi svoris pastambėjus, kur jis nusėda pirmiausia?

Ant pilvo. Pagal viską obuolys, bet manęs netenkina patarimai šiam tipui. Pritaikytas tik vienas- viršus turi būt tamsesnis už apačią. O dauguma patarimų šiam tipui jau kaip stambiam tipui, kai pilvą būtina maskuoti. Mano atveju, nemanau, kad pilvą reikia maskuoti, nes nesu nutukusi ir pilvelis neišsprogęs. Todėl problema ne tipo nustatyme, o per mažame pasiūlytų sprendimų kiekyje.

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 07, 12:56)
Nu ne visi apie save tokį dalyką žino smile.gif

Ta prasme nejauti, kur pirmiausia kusti ar stambeji? Man pvz net priaugant pilvas neatsiranda.
Atsakyti
Sveikos,

senai kaupiausi šitai temai ir dabar kaip tik turiu laiko pasinagrinėjimui.. Kyla klausimai nuo pat pirmų žingsnių- kaip nusistatyti spalvinį tipą, pasikeisti šukuoseną ir pan. Ar tą galima pasidaryti pačiam? Kaip tik šiuo metu atsiauginau plaukus ir renkuosi kirpėją, bet eigoje dar.. Rūbai irgi visi nenešiojami išmesti, lentynose tuštuma , jaučiuosi pasirengusi formuoti kapsulę ax.gif

Beje, lietuviškos nuorodos iš pirmos žinutės neveikia...
Atsakyti
dėjau, bet vėl idėsiu...
subalansuotos ir taip žino kaip rengtis, tai apseis biggrin.gif
siluetai, kai svoris apačioj (kriaušė arba A):
user posted image
svoris viršuj (V arba apverstas trikampis, arba obuolys):
user posted image
svoris centre: (H, I ar plyta, bananas ir t.t. bei obuolys ar O):
user posted image
na o kai atsiranda viršsvoris tenka aišku kažkiek kažką koreguot, bet principas išlieka, ypač silueto klausimu. Kaip minėjau, atsiradus viršsvoriui nebegalima jokių atsikišusių detalių pagalba subalansuoti figūrą (jokių kišenėlių, kvarbatkėlių ir pan.), jokių smarkiai aptemtų siluetų (tarkim esant didesniam viršsvoriui rankos kojos tampa visvien nebegražios, nors ir obuolys, ar tapati kriaušė... jos rankos irgi apvalėja, todėl labai aptemtas rankoves reikėtų keisti į tiesias, kaip ir kelnias iš leginsų pereiti į slimus, o dar pastorėjus į paprastas tiesias, svarbu kad neapsitemtų kaip dešrelės). Be to kuo didesnis svoris, tuo labiau tenka rinktis stangresnes medžiagas, minkštas trikotažas visai nebesižiūri, kaip ir plonesnė lengvutė medžiagėlė. Taip pat gerai yra vertikalus sluoksniavimas, ir vengti bet kokių horizontalių detalių, ornamentų ir t.t. Taip pat verta atsisakyti smulkių raštų. Tai taikytina visiems tipams, neatsižvelgiant kur didžiausias lašinių sluoksnis užsideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 07 rugsėjo 2012 - 13:24
QUOTE(Shana @ 2012 09 07, 14:05)
Ta prasme nejauti, kur pirmiausia kusti ar stambeji? Man pvz net priaugant pilvas neatsiranda.

Nu mano svoris stabilus, kiek save pamenu. Paauglystėj gal buvau keliais kg sunkesnė, bet per visur tolygiai.

Turbūt reiktų skirti du kriterijus: riebalų nusėdimo vietas ir skeleto sandarą. Ir nebūtinai pas ką platesnis dubens kaulas kaupsis toj vietoj riebalai, bet figūros tipą vis tiek nulems.

Tiesiog užkliuvo, kad "kiekviena žino" ir pagal tai galima nustatyti tipą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 rugsėjo 2012 - 13:29