Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 06, 12:56)
Turbut kriause  g.gif

Bet bent angliškai lygina ne tik krūtinę ir klubus, bet ir pečius ir klubus.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 06, 11:58)
Bet bent angliškai lygina ne tik krūtinę ir klubus, bet ir pečius ir klubus.

Nu jo, ten sistemu visokiu yra, bet IMHO jei krutine uz klubus 10 cm mazesne, tai kazi ar gali kuo kitu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 06, 13:00)
Nu jo, ten sistemu visokiu yra, bet IMHO jei krutine uz klubus 10 cm mazesne, tai kazi ar gali kuo kitu buti g.gif

Nu gal g.gif Reiks pasidomėt, ką kriaušėms rekomenduoja smile.gif Kažkaip visada tiesiog žiūrėdavau tinka-netinka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 06, 12:06)
Nu gal  g.gif Reiks pasidomėt, ką kriaušėms rekomenduoja smile.gif Kažkaip visada tiesiog žiūrėdavau tinka-netinka ir tiek.

Reik ziureti vistiek individualiai, as pvz smelis esu tipiskas gan, bet vat mano yra trumpas liemuo, todel irgi reikia atsizvelgti.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 06, 13:00)

bet už talija klubai tik 28 cm... ir jai pečiai platūs gali būti atletiškas vadinamas sudėjimas... man kažkaip juosmens mažoka... tarp krutinės ir klubų tik 18... tarp klubų ir liemens tik 28... o jai kojos lieknos, tai tikrai ne kriaušė.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 06, 12:25)
bet už talija klubai tik 28 cm... ir jai pečiai platūs gali būti atletiškas vadinamas sudėjimas... man kažkaip juosmens mažoka... tarp krutinės ir klubų tik 18... tarp klubų ir liemens tik 28... o jai kojos lieknos, tai tikrai ne kriaušė.

O tai ne virs 25 turi but?
Nesigincyju, nes jau apmirsau tuo skaiciavimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 06 rugsėjo 2012 - 12:40
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 06, 12:39)
Aš obuoliukas (nu gerai, visas obuolys), bet situacija "tiriu" bandymu - klaidų būdu. Šią vasarą galutinai supratau, kad man tinka tik tiesios - straight modelio kelnės, gal kiti obuoliukai ir taip seniai žino tai, bet aš vis bandydavau nesioti kitus modelius. Dar pastebėjau, kasd su aukstakulniais (kai kulnas 8-9 cm) tinka flare-large tipo kelnės.

Va.. smile.gif
Aš šį sezoną bandau atrast tinkamo kirpimo "kardžius", kol kas nesekasi..
Atsakyti
Aš manau kad min. 30 cm blush2.gif
Bet šiaip rusiškame forume radau, ir labai patiko... H figūros ypatybės: minimaliai išlinkimų, pečiai ir klubai kaip taisyklė vienodo pločio,talija silpnai išreikšta, krutinė nedidelė... storėja gana tolygiai, bet kuo daugiau priauga svorio tuo mažiau išreikšta talija, ir tuo labiau išryškėja kvadratas 4u.gif
...ai dar visur mini kad rankos ir kojos gan grkščios ir ilgos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 06, 13:25)

Kojos lieknos (pagal klubų apimtį tinkančios kelnės dažnai būna per plačios per šlaunis, t.y., pačias klešnes tenka kartais siaurinti blush2.gif )

O kur čia apie tą skaičiavimą galima pasiskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 06 rugsėjo 2012 - 13:00
QUOTE(bytte @ 2012 09 06, 12:59)
Aš manau kad min. 30 cm  blush2.gif
Bet šiaip rusiškame forume radau, ir labai patiko... H figūros ypatybės: minimaliai išlinkimų, pečiai ir klubai kaip taisyklė vienodo pločio,talija silpnai išreikšta, krutinė nedidelė... storėja gana tolygiai, bet kuo daugiau priauga svorio tuo mažiau išreikšta talija, ir tuo labiau išryškėja kvadratas  4u.gif
...ai dar visur mini kad rankos ir kojos gan grkščios ir ilgos  ax.gif

g.gif Pas mane nera 30 tarp papu/klubu ir liemens, bet as kazkaip net neabejoju, kad smelis esu, nieks kitas netinka g.gif
Atsakyti
o tai gal aš visai ne kriaušė biggrin.gif

kažkur buvau radus, kad aš A figūros tipo, šis tipas man labiau patiko, ne visos kriaušės ir obuoliai biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi sunku su tais tipais. Pagal krutine/liemuo/klubai, tai garantuotai tureciau but kriause. Krutines nera, baigusi maitint priaugau pora kg, tai per klubus padidejau apie 2 cm, irgi lyg kriause tureciau but. Bet va is priekio ziurint, tai peciai su klubais vienodame plotyje ir juosmuo aiskiai matosi. Centimetrais juosmuo/klubai yra tik kokie 22 cm skirtumas, negaletu buti kriause, bet ta klubu apimtis visa yra i sonus, ne apvali ir is priekio juosmens isreiktumas tikrai nemazas atrodo. O jeigu ziurint is sono, tai nei krutines atsikisusios nera, nei uzpakalio .

Ka norejau pasakyt:
pagal cm neisipaisau nei i kriauses, nei i laikrodzius, tureciau buti I ar H, bet svoris iskart uzsideda apacioj (pradeda formuotis jojiko kelnes), is priekio ar nugaros ziurint juosmens isreikstumas akivaizdus.

Kol neturiu antsvorio, tai kad labai sudarkytu mazai kas darko, o pati sunkiai atsirenku kas labiau puosia g.gif
Atsakyti