labas rytas merginos,
gal galite man padėti? O reikalas toks, net nugriuvusi ieškau tiesių, paprastų, tamsesnių, vienodos spalvos (jau net nesvarbu kokia ta spalva, kad tik nebūrų jokiu garinimų ir nutrynimų), nesuplėšytų ir nežemintu liemeniu džinsų. Vienintelė vieta, kur kažką panašaus radau, tai laredoute.fr, o daugiau niekur, nei tikrose, nei internetinėse parduotuvėse.
Toks vaizdas, kad straight džinsai tapo deficitu, o jokie kitokie man netinka.
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 06, 11:31)
labas rytas merginos,
gal galite man padėti? O reikalas toks, net nugriuvusi ieškau tiesių, paprastų, tamsesnių, vienodos spalvos (jau net nesvarbu kokia ta spalva, kad tik nebūrų jokiu garinimų ir nutrynimų), nesuplėšytų ir nežemintu liemeniu džinsų. Vienintelė vieta, kur kažką panašaus radau, tai laredoute.fr, o daugiau niekur, nei tikrose, nei internetinėse parduotuvėse.
aš ir tokių norėčau ale irgi niekur nerandu
Tiesa, o kodėl netinka kriaušėms reglanu statytos rankovės?
QUOTE(brita33 @ 2012 09 06, 11:34)
Turbut vizualiai peciai nuozulnesni ir mazesni atrodo, kas dar labiau padidina apacia Ar ne taip?
QUOTE(brita33 @ 2012 09 06, 10:34)
Atleiskit blondinei - reglanu tai cia kaip?
QUOTE(Shana @ 2012 09 06, 11:58)
Atleiskit blondinei - reglanu tai cia kaip?
Įstrižai
http://www.google.lt...e...676&bih=867
http://en.wikipedia....i/Raglan_sleeve
Kodėl nėra čia situaciją gerai ištyrinėjusiu obuoliukų
QUOTE(_asamaM @ 2012 09 06, 12:28)
Kodėl nėra čia situaciją gerai ištyrinėjusiu obuoliukų
Aš obuoliukas (nu gerai, visas obuolys), bet situacija "tiriu" bandymu - klaidų būdu. Šią vasarą galutinai supratau, kad man tinka tik tiesios - straight modelio kelnės, gal kiti obuoliukai ir taip seniai žino tai, bet aš vis bandydavau nesioti kitus modelius. Dar pastebėjau, kasd su aukstakulniais (kai kulnas 8-9 cm) tinka flare-large tipo kelnės.
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 06, 11:23)
Aaa, man atrodo man tokios netinka As smelialaikrodis.
QUOTE(Shana @ 2012 09 06, 12:42)
Aaa, man atrodo man tokios netinka As smelialaikrodis.
O aš net nežinau kas 88-70-98, bet pečiai ne iš siaurųjų.
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 06, 12:54)
Turbut kriause
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 06, 11:54)
Pagal centimetrus tai kriause butu