Aš nedėjau ... bet donstop dėjo liemenes...
Nežinau kaip ten kriaušėms ar visoms tinka ar ne, nes man ilgesni megztukai nepasiteisino tokių siluetų, kurie pasiteisino ne iš trikotažo. Gal kad megztiniai visada kažkiek pasipūtę
, bet viskas megzta kas dengia pilnai užpakalį man nelabai.
Kadangi esu giliose būsimos liemenės siluetų ir raštų paieškose tai įmesiu liemenių variantus (megztukai būtų analogiški tik su rankovėmis), kurie mano kriaušiai neblogai tiko:
šitas pusėtinai man tinkantis variantas, bet neblogas, ypač jai kriaušė be viršsvorio tai pats tasdar šitas, tik geriau kad apačioj būtų vertikalios linijos:
žodžiu nesluoksniuojant nerandu jokio silueto po kol kas sau labai tinkamo...
...bet labai netinka kai prasiskiria nuo viršaus, arba ties krūtine, arba iškart po krūtine... būtinai kad suėmimas būtų ties ploniausia talijos vieta, kur jau žemiau ima storėti.
Dar netinka rankovės plačios žemiau alkūnių, ar išplatėjančios, jai plačios tai tik viršuje, o nuo alkūnių aptemtos, kad neuždengt talijos ir nepridėt pliuso ties klubais.
Dar labai netinka kada rankovės statytos reglanu,
tingėjau ieškot, tai rankovės pvz. vaikiškas.
Bet tinka visokie bolero tipo, ties juosmeniu besibaigiantis aptemti, bei mezgami nuo rankovės iki rankovės trumpučiai megztukai...
Kai rasiu ilgo nesusagstomo megztuko siluetą būtinai pasidalinsiu, šiuo metu maunuos visus iš eilės, nesvarbu patinka, ar spalva tinka, nepaplenkiant lapatinų
Geriausiai žiūrisi po kol kas paprasti tiesaus silueto, vertikalaus rašto megztiniai.
Panašiai, tik gal ilgio tokio nekonretaus
, arba nedengia viso užpakalio ir baigiasi panašiai ties ta storiausia vieta, tik truputi žemiau, arba truputi aukščiau. Vieną vakar įsigijau džinsinio siūlo