Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 09 04, 11:21)
biggrin.gif Baigia visas si tema nuo juodos isgydyti.

drinks_cheers.gif Labai labai retai kažką juodo beperku, nebent labai išskirtinis daiktas. Tiesiog atrodo, kad jei nusipirksiu kažką juodo, ta juoda prie nieko netiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 04, 11:21)

Jo, nedaug liko, tuoj viską pakeisiu biggrin.gif Na, dar rankinės ir batai problema, nors jau ką naujus naujus pirkau, tai kitokių spalvųsmile.gif

Mano kapsulė, kurią turiu (žinau, kad mažai palaidinių ir maikučių verysad.gif):

Spalvos: žalsva, rožinė, pilka, balta

Pilkas paltukas
Mėlyna striukė
Juoda lengva striukytė
Pilkas švarkas

Mėlyni džinsai
Tamsiai mėlyni džinsai

Rožinis megztukas
Žalsvas margas megztukas
Baltas megztukas
Pilkas golfas
Rožinis kardiganas
Pilkas kardiganas

Žalsva marga palaidinė
Balta palaidinė
Rožiniai marškinėliai
Balti marškinėliai

Rožinė marga skarelė
Pilka skarelė

Juodos balerinos
Mėlyni brogue bateliai
Juodi laisvalaikio bateliai
Juodi zomšiniai pusbačiai
Mėlyni batai-botai

Juoda didelė rankinė
Juoda nedidelė rankinė per petį
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 04, 12:21)

Išskyrus mane lotuliukas.gif
Nors labai norėčiau kokios ryškios rudeninės striukės blush2.gif
Atsakyti
Aš tai baltą visur kišu, nuo jos turbūt neišsigydysiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nebemėgstu juodos spalvos drabužių smile.gif

Dar noriu paklausti, gal kas žinote, kokio modelio megztukai tinka kriaušės tipo figūrai?
Turiu tiesu megztuką, kurio priekis trumpesnis, nugara ilgesnė ir niekaip nenusprendžiu, ar jis man tinka.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 04, 11:39)
Aš tai baltą visur kišu, nuo jos turbūt neišsigydysiu biggrin.gif

Tai balta gali agal save tinkti, kokia nors tokia nebutinai svariai ryskiai balta. smile.gif

QUOTE(brita33 @ 2012 09 04, 13:42)
Aš irgi nebemėgstu juodos spalvos drabužių smile.gif

Dar noriu paklausti, gal kas žinote, kokio modelio megztukai tinka kriaušės tipo figūrai?
Turiu tiesu megztuką, kurio priekis trumpesnis, nugara ilgesnė ir niekaip nenusprendžiu, ar jis man tinka.

Kaip tik nesenai atrodo Bytte kazka dejo g.gif
Atsakyti
Aš nedėjau ... bet donstop dėjo liemenes...
Nežinau kaip ten kriaušėms ar visoms tinka ar ne, nes man ilgesni megztukai nepasiteisino tokių siluetų, kurie pasiteisino ne iš trikotažo. Gal kad megztiniai visada kažkiek pasipūtę blush2.gif , bet viskas megzta kas dengia pilnai užpakalį man nelabai.
Kadangi esu giliose būsimos liemenės siluetų ir raštų paieškose tai įmesiu liemenių variantus (megztukai būtų analogiški tik su rankovėmis), kurie mano kriaušiai neblogai tiko:
šitas pusėtinai man tinkantis variantas, bet neblogas, ypač jai kriaušė be viršsvorio tai pats tas
dar šitas, tik geriau kad apačioj būtų vertikalios linijos:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
žodžiu nesluoksniuojant nerandu jokio silueto po kol kas sau labai tinkamo...
...bet labai netinka kai prasiskiria nuo viršaus, arba ties krūtine, arba iškart po krūtine... būtinai kad suėmimas būtų ties ploniausia talijos vieta, kur jau žemiau ima storėti.
Dar netinka rankovės plačios žemiau alkūnių, ar išplatėjančios, jai plačios tai tik viršuje, o nuo alkūnių aptemtos, kad neuždengt talijos ir nepridėt pliuso ties klubais.
Dar labai netinka kada rankovės statytos reglanu, tingėjau ieškot, tai rankovės pvz. vaikiškas.
Bet tinka visokie bolero tipo, ties juosmeniu besibaigiantis aptemti, bei mezgami nuo rankovės iki rankovės trumpučiai megztukai...
Kai rasiu ilgo nesusagstomo megztuko siluetą būtinai pasidalinsiu, šiuo metu maunuos visus iš eilės, nesvarbu patinka, ar spalva tinka, nepaplenkiant lapatinų biggrin.gif
Geriausiai žiūrisi po kol kas paprasti tiesaus silueto, vertikalaus rašto megztiniai. Panašiai, tik gal ilgio tokio nekonretaus g.gif , arba nedengia viso užpakalio ir baigiasi panašiai ties ta storiausia vieta, tik truputi žemiau, arba truputi aukščiau. Vieną vakar įsigijau džinsinio siūlo blush2.gif
Atsakyti
šiaip esu skaičius, kad ties storiausia vieta negali būti jokio rūbo pasibaigimo, t.y. jei klubai plačiausia kūno vieta, tai megztukai, švarkai ir pan negali baigtis ties ja, turi būti arba aukščiau arba žemiau, taip pat ties storiausia vieta negali būt jokių kišenių, detalių, ryškių ir pan, reikia vengti visko, kas pritraukia ten akį
Atsakyti
Shana, bet aš mėgstu baltą baltą biggrin.gif bet ir kreminę mėgstu smile.gif manau, kad abi labai manęs nepjauna, ne taip, kaip juoda.

bytte, tiesa, aš kriaušė, tai kas visai dengia užpakalį, tikrai ne visada pasiteisina. Kažkaip išsikišęs riestas tas užpakalis atrodo. geriausia gal iki pusės kažkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 06, 11:10)
bytte, tiesa, aš kriaušė, tai kas visai dengia užpakalį, tikrai ne visada pasiteisina. Kažkaip išsikišęs riestas tas užpakalis atrodo. geriausia gal iki pusės kažkur g.gif

man irgi baisiai atrodo iškart po užpakaliu, ypač jei koks megztukas labiau aptemptas doh.gif
Atsakyti
Bytte, labai dėkoju už aiškią ir naudingą informaciją smile.gif
Atsakyti
Visgi elniukų ir snaigių raštų daug praitų metų kolekcijose, šių metų tenka užtikt labiau geometrinius raštus.
Iš praitų mėtų žiemos/rudens kolekcijų..
Givenchy:
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Šitą jau mezga osinkoi on line, labai patiko, gal susigundysiu, bet raštas žiauriai sudėtingas pasirodė mastau.gif
Devastee:
user posted imageuser posted image
pirmąjį kaip megztuką norėčiau nusimegzti proginei savo kapsulei biggrin.gif
Atsakyti