nežinau, kad realiai nelabai jin pilka . Aš kai mėgstu sezonus su gamta susiet, tai va pastebėjau vasarą šunį vedžiodama kad mano taupe sportiniai bateliai toč toč tokios spalvos kaip išmintas išdžiūvusios žemės takelis, jis toks molynė kaip sako žmonės pavyzdukų
O ta parka butinai su kailiuku? Šiaip tai visai noriu ... bent labiau nei trumpo lietpalčio bet su kokiais batais nešiot?
QUOTE(bytte @ 2012 09 01, 00:18)
Tai kad daug tų taupių ir pagal atspalvį ir pagal šviesumą. Man tiko būtent tokia kiek kakavinio atspalvio . Nors šiaip aš kurmį apžiūrinėjau... nu juodas man jis ir viskas, nebent jie pas mus ne talpa europaea atstovai
Kaip tik delfis rašė apie kurmį albinosą, tai anas irgi juk taupe spalvos
QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 21:22)
QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 23:00)
O ta parka butinai su kailiuku? Šiaip tai visai noriu ... bent labiau nei trumpo lietpalčio bet su kokiais batais nešiot?
Aš suprantu, kad parka yra tiesiog ilga striukė Bent jau taip dabar mirga marga žurnaluose, lietuviškuose. Mano parka? atrodo taip:
Be kailiuko, čia tiesiog stora džinsinė medvilnė
parka, tai striukė, tiesaus silueto, dažniausiai ties klubais, užsisedanti iki pat kaklo, šilta, BŪTINAI su kapišonu ir kailiuko kraštelais toms, kas skaito rusiškai apie parkas
nu žo su ta taupe, tai ji labai jau skirtinga, o mano akims ji visgi pilka, na tokia su rudumu
nu žo su ta taupe, tai ji labai jau skirtinga, o mano akims ji visgi pilka, na tokia su rudumu
Sveikos, jau beveik viską gavom ir susipirkom rudeniui, tiko iš Next abiem Tik vyras besimatuodamas batų raištelį odinį nutraukė, tai gal reiks pasikeist į kokius kitus raištelius. Gerai bent kad tiko, kitaip gal ir atgal neimtų
Liko gauti man laisvalaikio striukę tokią:
Iš Next pirkau batus-botus rudens laisvalaikiui.
Elegantiškesnį paltuką iš Pull and Bear nusipirkau (http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearlt/en/pullandbear/359505/COATS#/1111133/BASIC WOOL COAT), o batus dar kaip nors išnešiosiu senus dar sezoną arba bent jo dalį.
Visa kita daugmaž turiu, tai gal nieko labai ir nepirksiu. Tikrai reiktų jau kokią nors kapsulę nufotkint, duoklę atiduot, tik kad vieni drabužiai švarūs, kiti skalbiami, treti nešvarūs, ketvirti nelyginti, o taip krūvoj ir nepagaunu. reiks pasistengt
Liko gauti man laisvalaikio striukę tokią:
Iš Next pirkau batus-botus rudens laisvalaikiui.
Elegantiškesnį paltuką iš Pull and Bear nusipirkau (http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearlt/en/pullandbear/359505/COATS#/1111133/BASIC WOOL COAT), o batus dar kaip nors išnešiosiu senus dar sezoną arba bent jo dalį.
Visa kita daugmaž turiu, tai gal nieko labai ir nepirksiu. Tikrai reiktų jau kokią nors kapsulę nufotkint, duoklę atiduot, tik kad vieni drabužiai švarūs, kiti skalbiami, treti nešvarūs, ketvirti nelyginti, o taip krūvoj ir nepagaunu. reiks pasistengt
QUOTE(groovy @ 2012 09 03, 20:31)
Elegantiškesnį paltuką iš Pull and Bear nusipirkau
Tikrai reiktų jau kokią nors kapsulę nufotkint...
Tikrai reiktų jau kokią nors kapsulę nufotkint...
Paltukas
Tai bent vasaros, pries rubus supakuojant iki kito sezono
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 03, 21:09)
Patiko ir man, tiko figūrai, be to, tik 219 Lt, vis tiek nusinešioja laikui bėgant, tai sakiau tikrai nepirksiu už daugiau nei 350 Lt.
Vasaros norėjau prieš kelionę, nespėjau, po kelionės vėl kol viską išsiskalbiau Vakar vyro skyrių sutvarkiau, šiandien gal savo ir bendro imsiuos, tai vilčių yra kažką nufotkint
Vyras raištelį su super moment susiklijavo, jau darbe su batais, sakė netrina
QUOTE(groovy @ 2012 09 03, 19:31)
O paltuka butent toki pilka pirkai? Tu lyg Soft summer ane
QUOTE(Shana @ 2012 09 04, 10:55)
O paltuka butent toki pilka pirkai? Tu lyg Soft summer ane
Taip ir taip Kaip džiaugiuosi, kad pagaliau ne juodas, rudas ar dar koks
QUOTE(groovy @ 2012 09 04, 11:18)
Taip ir taip Kaip džiaugiuosi, kad pagaliau ne juodas, rudas ar dar koks
Baigia visas si tema nuo juodos isgydyti.