Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

nežinau, kad realiai nelabai jin pilka g.gif . Aš kai mėgstu sezonus su gamta susiet, tai va pastebėjau vasarą šunį vedžiodama kad mano taupe sportiniai bateliai toč toč tokios spalvos kaip išmintas išdžiūvusios žemės takelis, jis toks molynė kaip sako žmonės blush2.gif pavyzdukų
user posted image
user posted image

O ta parka butinai su kailiuku? Šiaip tai visai noriu blush2.gif ... bent labiau nei trumpo lietpalčio ax.gif bet su kokiais batais nešiot?
Atsakyti
O aš maniau, kad taupe - tai rudai pilka
user posted image

g.gif
Atsakyti
Tai kad daug tų taupių ir pagal atspalvį ir pagal šviesumą. Man tiko būtent tokia kiek kakavinio atspalvio mirksiukas.gif . Nors šiaip aš kurmį apžiūrinėjau... nu juodas man jis ir viskas, nebent jie pas mus ne talpa europaea atstovai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 09 01, 00:18)
Tai kad daug tų taupių ir pagal atspalvį ir pagal šviesumą. Man tiko būtent tokia kiek kakavinio atspalvio  mirksiukas.gif . Nors šiaip aš kurmį apžiūrinėjau... nu juodas man jis ir viskas, nebent jie pas mus ne talpa europaea atstovai  lotuliukas.gif

Kaip tik delfis rašė apie kurmį albinosą, tai anas irgi juk taupe spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 21:22)
Aha šitie  ax.gif

donstop kas yra parkas? blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 23:00)

O ta parka butinai su kailiuku? Šiaip tai visai noriu  blush2.gif ... bent labiau nei trumpo lietpalčio  ax.gif  bet su kokiais batais nešiot?

Aš suprantu, kad parka yra tiesiog ilga striukė g.gif blush2.gif biggrin.gif Bent jau taip dabar mirga marga žurnaluose, lietuviškuose. Mano parka? atrodo taip:

user posted image

Be kailiuko, čia tiesiog stora džinsinė medvilnė
Atsakyti
parka, tai striukė, tiesaus silueto, dažniausiai ties klubais, užsisedanti iki pat kaklo, šilta, BŪTINAI su kapišonu ir kailiuko kraštelais smile.gif toms, kas skaito rusiškai apie parkas

nu žo su ta taupe, tai ji labai jau skirtinga, o mano akims ji visgi pilka, na tokia su rudumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugsėjo 2012 - 07:33
Sveikos, jau beveik viską gavom ir susipirkom rudeniui, tiko iš Next abiem bigsmile.gif Tik vyras besimatuodamas batų raištelį odinį nutraukė, tai gal reiks pasikeist į kokius kitus raištelius. Gerai bent kad tiko, kitaip gal ir atgal neimtų biggrin.gif
Liko gauti man laisvalaikio striukę tokią:
user posted image
Iš Next pirkau batus-botus rudens laisvalaikiui.

Elegantiškesnį paltuką iš Pull and Bear nusipirkau (http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearlt/en/pullandbear/359505/COATS#/1111133/BASIC WOOL COAT), o batus dar kaip nors išnešiosiu senus dar sezoną arba bent jo dalį.

Visa kita daugmaž turiu, tai gal nieko labai ir nepirksiu. Tikrai reiktų jau kokią nors kapsulę nufotkint, duoklę atiduot, tik kad vieni drabužiai švarūs, kiti skalbiami, treti nešvarūs, ketvirti nelyginti, o taip krūvoj ir nepagaunu. reiks pasistengt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 03, 20:31)
Elegantiškesnį paltuką iš Pull and Bear nusipirkau

Tikrai reiktų jau kokią nors kapsulę nufotkint...

Paltukas wub.gif wub.gif

Tai bent vasaros, pries rubus supakuojant iki kito sezono tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 09 03, 21:09)
Paltukas  wub.gif  wub.gif

Tai bent vasaros, pries rubus supakuojant iki kito sezono  tongue.gif

Patiko ir man, tiko figūrai, be to, tik 219 Lt, vis tiek nusinešioja laikui bėgant, tai sakiau tikrai nepirksiu už daugiau nei 350 Lt.

Vasaros norėjau prieš kelionę, nespėjau, po kelionės vėl kol viską išsiskalbiau biggrin.gif Vakar vyro skyrių sutvarkiau, šiandien gal savo ir bendro imsiuos, tai vilčių yra kažką nufotkint smile.gif

Vyras raištelį su super moment susiklijavo, jau darbe su batais, sakė netrina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 04 rugsėjo 2012 - 09:32
QUOTE(groovy @ 2012 09 03, 19:31)

Elegantiškesnį paltuką iš Pull and Bear nusipirkau (http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearlt/en/pullandbear/359505/COATS#/1111133/BASIC WOOL COAT), o batus dar kaip nors išnešiosiu senus dar sezoną arba bent jo dalį.

O paltuka butent toki pilka pirkai? Tu lyg Soft summer ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 09 04, 10:55)
O paltuka butent toki pilka pirkai? Tu lyg Soft summer ane g.gif

Taip ir taip smile.gif Kaip džiaugiuosi, kad pagaliau ne juodas, rudas ar dar koks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 09 04, 11:18)
Taip ir taip smile.gif Kaip džiaugiuosi, kad pagaliau ne juodas, rudas ar dar koks smile.gif

biggrin.gif Baigia visas si tema nuo juodos isgydyti.
Atsakyti