Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 08 31, 11:43)
Apie 1200 Lt išėjo, o tik būtiniausi daiktai: jam marškinukai, kelnės, striukė ir batai, man paltas, striukė ir batai.

Kaip už 3 viršutinius rūbus, 2 batų poras ir dar šį bei tą, tai visai normaliai. Aš irgi laukiu savo rudeninių rūbų (vakar megztuką gavau, dar du sijonai keliauja). Batų ieškojau lt (nematavus negaliu pirkti), bet kažkaip nieko gero, arba spalva ne ta, arba modelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 31, 10:53)
Kaip už 3 viršutinius rūbus, 2 batų poras ir dar šį bei tą, tai visai normaliai. Aš irgi laukiu savo rudeninių rūbų (vakar megztuką gavau, dar du sijonai keliauja). Batų ieškojau lt (nematavus negaliu pirkti), bet kažkaip nieko gero, arba spalva ne ta, arba modelis  schmoll.gif

Tai va, LT batų neradom, aš tai daugiau į botus tokius užsisakiau. Anksčiau būčiau už gerokai didesnę sumą pirkusi, bet kai nusipirkau Mexx megztuką už 469 Lt ir po sezono jis atrodė padėvėtas taip pat, kaip kiti pigesni drabužiai, ir kai nusipirkau idealios kokybės sportbačius iš Primark už 6 svarus, pagalvojau, kad neverta leisti daug pinigų, stengiausi šįkart kuo mažiau išleisti, kad jei kitą sezoną reiktų keisti, nebūtų taip skaudu. ir tai vyr striukei išlaidas viršijom 100 Lt, galvojom iki 200 Lt nupirkti, bet jei labai tiks, tai tiek to.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 31, 11:40)
bytte, labai vertingi patarimai  4u.gif dėl to ir dedu čia savo numatomas kapsulės spalvas, kad gaut patarimų, kas blogai, kas gerai smile.gif aš daug ko neapgalvoju, nepamatau. tik vat kai dėjau čia su taupe kapsulę, visos sakė, kad per šviesi rudeniui smile.gif

Na batai man pasiteisino, labai gerai... nei purvas matosi, nei druskos... visiems sezonams. Be to pastebėjau kad ir mašinos tokių smėliniai pilkų spalvyčiu mieste mažiausiai purvinos atrodo. Mes gi ne po kaimo mėšlus braidom, vien dulkės, dulkės ir padangų dulkės... kaip tik light taupe pats tas. Kritika buvo dėl kelnių, na jos gal ir labiau tepas, gal joms ir kliūna to tikrojo purvo... be to minėjot kad esat kriaušė, tai šviesios kelnės atkrenta ir taip mirksiukas.gif .
Atsakyti
bytte, man labai patinka jūsų patarimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 08 31, 13:15)
bytte, man labai patinka jūsų patarimai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bytte, būk gerutė, parodyk man normalesnių taupe ir šviesiai taupe spalvų. nes nu kiek užsiduodu, tiek visos skirtingos, kad nesuprantu, kokia tai spalva doh.gif šiandien batų ieškojau, tai, kur fasonas fainas, spalvos ryžos juodos ir pan, o kur spalva faina, tai modeliai žiaurūs
Atsakyti
merginos negėdykit manęs blush2.gif ...

Nežinau ar išeis normalias taupe rasti, tikrai jos labai skirtingos. Ir manau kiekvienai reik savo atspalvį atrast. Aš sau atsirinkau prie rankos ties plaštaka dėdama tiesiog, jai šalia tos taupės ranka gelsva atrodo ar raudonai sušalus, vadinas ne mano spalva. Man tikusi yra albume, šeštoj foto striukė... na gyva ji šiek tiek daugiau kakavos atspalvio gal turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 11:29)
Gal donstop turi išsisaugojusi nuorodą su aprašymu koks tinklas kokiom figūroms labiau

Jei gerai supratau, štai šitie straipsniai:

Zara, Mango, Monton, Mosaic, Reserved, Promod

Apranga, Orsay, Pull and Bear, Bershka, Lindex, Seppala ir kt

Čia parduotuvių apžvalga, kokioms figūroms tinka, kokios spalvos dominuoja, stilius ir tt Rusų kalba, autorė gyvena Latvijoj, bet viskas tinka mūsų realijoms, bent sutapo su mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 31, 18:16)

Ačiū!!! Labai labai pravers man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 31, 19:16)
Jei gerai supratau, štai šitie straipsniai:

Aha šitie ax.gif

donstop kas yra parkas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 21:22)

Parka, ne parkas. Tokia striukė http://en.wikipedia.org/wiki/Anorak
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 18:33)
merginos negėdykit manęs  blush2.gif ...
Nežinau ar išeis normalias taupe rasti, tikrai jos labai skirtingos. Ir manau kiekvienai reik savo atspalvį atrast. Aš sau atsirinkau prie rankos ties plaštaka dėdama tiesiog, jai šalia tos taupės ranka gelsva atrodo ar raudonai sušalus, vadinas ne mano spalva. Man tikusi yra albume, šeštoj foto striukė... na gyva ji šiek tiek daugiau kakavos atspalvio gal turi  g.gif

tai mano akims čia pilka, na bent jau aš vadinu pilka, o jei taupe skaitos tokia, ta tokių batų buvo smile.gif va tokių tai tikrai spalvų buvo http://www.keywordpi.....20is taupe///

QUOTE(bytte @ 2012 08 31, 21:22)
Aha šitie  ax.gif

jei tai rusiškas žodis "parka", tai taip vadinamos tokio tipo striukės
http://www.google.ru...NNoWyhAeW3IDoDg
Atsakyti