Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 08 29, 22:22)
Dabar pagalvojau, kad man visada bėda dėl apačių blush2.gif

Ech.... O obuoliukams su viršumis sunku unsure.gif

Šiandien kaip tik įsigijau skinny džinsus. Ieškojau, žinoma, viršaus. Turiu rudeniui 4 apačias, o viršų... tių tių smile.gif
Atsakyti
Teka, kiek įžiūriu (labai mažas paveiksliukas) dailu, nors man blankoka smile.gif Belieka viską susipirkti - čia sunkiausia dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 30, 15:12)
Teka, kiek įžiūriu (labai mažas paveiksliukas) dailu, nors man blankoka smile.gif Belieka viską susipirkti - čia sunkiausia dalis biggrin.gif

tai va, kad atrodo blankoka. ale vat net skarelių ryškių nesugebėjau išsirinkt doh.gif aišku čia viskas kompe tik, įdomu kaip viskas gyvai vyks smile.gif o šitos sunkiausios dalies kaip tik ir vengiu, vis atidėlioju atidėlioju... lyg nuo to rūbai patys į spintą sulįs biggrin.gif
Atsakyti
Teka, o jums tiktų ryškiau mirksiukas.gif Žinoma, ir dabartinis variantas neblogas good.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 30, 20:33)
Teka, o jums tiktų ryškiau  mirksiukas.gif  Žinoma, ir dabartinis variantas neblogas  good.gif

tai vat kad nežinau. matavaus tą ryškiai mėlyną švarką, bet taip ir nesupratau pati ar jis man tiko ar ne. ružavus tik žiūrėjau, bet net pasimatuot neišdrysau doh.gif man įaugę į kraują pilki neutralūs rūbai, aš tokia nemėgstanti išsiskirt, NORS norėčiau būt pastebima, o ne ištirpt masėj biggrin.gif žodžiu ir noriu ir bijau doh.gif blush2.gif
čia be abejo tas dėliojimas kompe, tai toks įdomus, bandausi, žiūriuosi, kaip visuma atrodo, gal parduotuvėj ir pasikeis nuomonė, gal ir išdrysiu visgi ką ryškesnio. bet dar vienas dalykas stabdo aš taip jau taisykliškai tos kapsulės bandau laikytis, kad jei jau tamsiai mėlyna, tai visi rūbai ir turi būt tik tamsiai mėlyni, o ne kokie ten žydri ar kito atspalvio mėlyni biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 30, 20:37)
tai vat kad nežinau. matavaus tą ryškiai mėlyną švarką, bet taip ir nesupratau pati ar jis man tiko ar ne. ružavus tik žiūrėjau, bet net pasimatuot neišdrysau  doh.gif man įaugę į kraują pilki neutralūs rūbai, aš tokia nemėgstanti išsiskirt, NORS norėčiau būt pastebima, o ne ištirpt masėj biggrin.gif žodžiu ir noriu ir bijau  doh.gif  blush2.gif
čia be abejo tas dėliojimas kompe, tai toks įdomus, bandausi, žiūriuosi, kaip visuma atrodo, gal parduotuvėj ir pasikeis nuomonė, gal ir išdrysiu visgi ką ryškesnio. bet dar vienas dalykas stabdo aš taip jau taisykliškai tos kapsulės bandau laikytis, kad jei jau tamsiai mėlyna, tai visi rūbai ir turi būt tik tamsiai mėlyni, o ne kokie ten žydri ar kito atspalvio mėlyni biggrin.gif

Tai jūs ne nuo švarko, o nuo megztuko pradėkit - ryškus megztukas juk nieko tokio baisiai įžūlaus biggrin.gif

Bet šiaip bordinė spalva yra graži ir komfortiška, šiandien visą dieną pravaikščiojau - labai jauku ir saugu su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 30, 22:17)
Tai jūs ne nuo švarko, o nuo megztuko pradėkit - ryškus megztukas juk nieko tokio baisiai įžūlaus biggrin.gif

Bet šiaip bordinė spalva yra graži ir komfortiška, šiandien visą dieną pravaikščiojau - labai jauku ir saugu su ja  smile.gif

ane? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teka, gražu 4u.gif jei nemėgstat ryškiai, tai man spalvos kaip tik atrodo smile.gif Tik klausimas- o batų abi poros aukštakulnių? Patogu jums visą laiką taip? Pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 31, 10:25)
Teka, gražu  4u.gif jei nemėgstat ryškiai, tai man spalvos kaip tik atrodo smile.gif Tik klausimas- o batų abi poros aukštakulnių? Patogu jums visą laiką taip? Pavydu  blush2.gif

nee biggrin.gif aukšakulnius bent vienus planuoju įsigyt, nes šiapi vaikštau vien ant lygaus pado. o tie juodi be kulno g.gif bent jau tokių ieškojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 29, 19:20)
O kažin visgi ant ko juos siūna?..

Šiaip jie turi modelius pagal kuriuos siūna. Gal donstop turi išsisaugojusi nuorodą su aprašymu koks tinklas kokiom figūroms labiau. Kaip suprantau Rezerved merginoms gitaroms, aš pati sau viršų daugiausiai LINDEXe randu bent kol kas rasdavau, Apatinei daliai tai schmoll.gif .
Kriaušėms perkant viršus reikia pasirinkti tokį fasoną kad būtų viršutinės kūno dalies dydžio, nes apatinė dalis dažniausiai būna kiek didesnio dydžio. Tai todėl tokia bėda ir būna, kad jai fasonas koks per klubus prigludęs reikia imti pagal klubų apimtį dydį, o tada kaip taisyklė viršus gula nei šiaip, nei taip... Jai imti viršų gero dydžio per klubus nebesueina. Jai pasirinkt išplatėjančio fasono rūbą tada viskas ok, ir galutinis vaizdas plonumo kaip viršus... PVZ seniau mano viršus buvo S, o apačia L (dabar daugiau per visur atitinkamai). Teisingai pasirinkus fasoną vaikščiodavau patenkinta kaip S dydžio moteris biggrin.gif , o neteisingai galėjau ne tik kad atrodyt kaip L dydžio, bet net ir kaip XL (tarkim varpelio siluetas iškart nuo pečių krentantis ir besibaigiantis kiek virš kelių... kadangi mano keliai ir blauzdos stambūs, o viskas kas smulku paslepiama, tai ir vaizdas - stambus)

QUOTE(Teka @ 2012 08 30, 12:09)
biškį blankus vaizdas gavos, kažkap kaip nukopinau, taip tas rūkas ir liko, viskar realiai ryškiau

Aš mesčiau pilką lauk, pritariu donstop - reikėtų ryškiau blush2.gif . Pilka labai slopina kontrastą, bordo (oxbood ar raudono vydo) ir tamsiai mėlyna (kitaip dar navy) ir taip nėra labai jau aštrus kontrastas, cool summer sakyčiau pats tas, tai su pilka jį dar slopint neverta, labai softinis variantas gaunas. Geriau rinkitės šviesęję spalvą taupę, kiek skaniau gausis. Labai jaukiai atrodod ta bordo su light taupe, o kai norėsis kontrastingiau atrodyt bordo/navy derinukas, šalčiau navy/taupe... ir visos trys kartu gerai atrodo...
Kadangi minėjau kad kažkada buvau susižavėjus ta spalva (derynyje su juoda), tai galiu pasakyt, kad man ji su pilka nelabai žiūrėjosi. Pas mane visada kai baigiasi kurios nors spalvos "era" lieka kažkokių rūbų kuriuos damušu jau su kitom spalvom. Tai bordo pilkos spalvos laikotarpiu pragulėjo nedėvima, nesižiūrėjo kažkaip prie nieko. Paskui toks trumpas susižavėjimas buvo navy spalvos, tai vat su ja ir damušiau bordinius rūbus.
Atsakyti
bytte, labai vertingi patarimai 4u.gif dėl to ir dedu čia savo numatomas kapsulės spalvas, kad gaut patarimų, kas blogai, kas gerai smile.gif aš daug ko neapgalvoju, nepamatau. tik vat kai dėjau čia su taupe kapsulę, visos sakė, kad per šviesi rudeniui smile.gif
Atsakyti
Na ką, abu su vyru nusipirkom LT pardėse ir užsisakėm iš užsienio pardžių viską, ko reikėjo rudeniui, dabar lauksim, ar viskas tiks. Apie 1200 Lt išėjo, o tik būtiniausi daiktai: jam marškinukai, kelnės, striukė ir batai, man paltas, striukė ir batai. Visų pirma, vos radom tai, ką suplanavau (dėl spalvos, modelio, medžiagos ir pan.), na bet jei tiks viskas ir kas atsiųsta, bus šaunu ir isą rudenį galvos nebesuksim. daug kas iš turimų kapsulių ir kitiems sezonams liks. Tiesiog jau verkiant reikėjo viršutinių drabužių. Sėdžiu minuse dabar lotuliukas.gif
Atsakyti