QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 08 29, 19:20)
O kažin visgi ant ko juos siūna?..
Šiaip jie turi modelius pagal kuriuos siūna. Gal donstop turi išsisaugojusi nuorodą su aprašymu koks tinklas kokiom figūroms labiau. Kaip suprantau Rezerved merginoms gitaroms, aš pati sau viršų daugiausiai LINDEXe randu bent kol kas rasdavau, Apatinei daliai tai
.
Kriaušėms perkant viršus reikia pasirinkti tokį fasoną kad būtų viršutinės kūno dalies dydžio, nes apatinė dalis dažniausiai būna kiek didesnio dydžio. Tai todėl tokia bėda ir būna, kad jai fasonas koks per klubus prigludęs reikia imti pagal klubų apimtį dydį, o tada kaip taisyklė viršus gula nei šiaip, nei taip... Jai imti viršų gero dydžio per klubus nebesueina. Jai pasirinkt išplatėjančio fasono rūbą tada viskas ok, ir galutinis vaizdas plonumo kaip viršus... PVZ seniau mano viršus buvo S, o apačia L (dabar daugiau per visur atitinkamai). Teisingai pasirinkus fasoną vaikščiodavau patenkinta kaip S dydžio moteris
, o neteisingai galėjau ne tik kad atrodyt kaip L dydžio, bet net ir kaip XL (tarkim varpelio siluetas iškart nuo pečių krentantis ir besibaigiantis kiek virš kelių... kadangi mano keliai ir blauzdos stambūs, o viskas kas smulku paslepiama, tai ir vaizdas - stambus)
QUOTE(Teka @ 2012 08 30, 12:09)
biškį blankus vaizdas gavos, kažkap kaip nukopinau, taip tas rūkas ir liko, viskar realiai ryškiau
Aš mesčiau pilką lauk, pritariu donstop - reikėtų ryškiau
. Pilka labai slopina kontrastą, bordo (oxbood ar raudono vydo) ir tamsiai mėlyna (kitaip dar navy) ir taip nėra labai jau aštrus kontrastas, cool summer sakyčiau pats tas, tai su pilka jį dar slopint neverta, labai softinis variantas gaunas. Geriau rinkitės šviesęję spalvą taupę, kiek skaniau gausis. Labai jaukiai atrodod ta bordo su light taupe, o kai norėsis kontrastingiau atrodyt bordo/navy derinukas, šalčiau navy/taupe... ir visos trys kartu gerai atrodo...
Kadangi minėjau kad kažkada buvau susižavėjus ta spalva (derynyje su juoda), tai galiu pasakyt, kad man ji su pilka nelabai žiūrėjosi. Pas mane visada kai baigiasi kurios nors spalvos "era" lieka kažkokių rūbų kuriuos damušu jau su kitom spalvom. Tai bordo pilkos spalvos laikotarpiu pragulėjo nedėvima, nesižiūrėjo kažkaip prie nieko. Paskui toks trumpas susižavėjimas buvo navy spalvos, tai vat su ja ir damušiau bordinius rūbus.