Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 26, 13:41)
bet lakai ebay ir nepigus arba tik as nerandu...

lakai tkrai pigiau nei lietuvoje, reikia gerai paieskoti, as viska pikrau is ebay.com smile.gif uz viska ka pirkau sumokejau 400, kai lietuvoje man viskas butu kainave 580 doh.gif kainas lyginau su sio psl kainomis www.beautyforsale.eu
su didesnem, t.y. sunkesnem prekem tik nelabai apsimoka, nes ju siuntimas daniausiai nemazai kainuoja ir rezultate gaunasi tas pats kas pirkum lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 26, 13:52)
lakai tkrai pigiau nei lietuvoje, reikia gerai paieskoti, as viska pikrau is ebay.com smile.gif uz viska ka pirkau sumokejau 400, kai lietuvoje man viskas butu kainave 580 doh.gif kainas lyginau su sio psl kainomis www.beautyforsale.eu
su didesnem, t.y. sunkesnem prekem tik nelabai apsimoka, nes ju siuntimas daniausiai nemazai kainuoja ir rezultate gaunasi tas pats kas pirkum lt mirksiukas.gif

na is ebay siusti i lietuva daznai buna labai brangu... va jei ne i lietuva tada vel kitaip
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 26, 12:52)
Pas mane kelis kartus tokia situacija buvo, bet kaltas buvo ne lakas bet virsutinis sluoksnis. Kazkas klijentei uzlakavo stikla vietoj nutirpinamo...vat ir teko dildint kaip geli doh.gif
Papildyta:
Va merginos naujos IBD spalvos
http://www.beautywes...tGelPolish.aspx
turbut sitas ir Nagavita greit tures.

nlb ikertu kurios naujausios cia blush2.gif mazai turbut butent IBD studijuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 08 26, 13:55)
nlb ikertu kurios naujausios cia  blush2.gif  mazai turbut butent IBD studijuoju  blush2.gif

Visas pirmas puslapis vien naujos spalvos ir antrame iki bazes irgi naujos spalvos 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri esate pirkusi HG lakus is sios temutes ? Nares Agnyte1984 g.gif
http://www.supermama...;#entry57497628
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 08 24, 22:24)
sveikutes 4u.gif
gal galite priminti kokia kaina nagavitoj supernail spalvytes ax.gif
ir ar turi IBD atitikmeni HG night shimmer g.gif

blush2.gif nu gal kuri pagelbes man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 26, 13:59)
Merginos gal kuri esate pirkusi HG lakus is sios temutes ?  Nares Agnyte1984  g.gif
http://www.supermama...;#entry57497628

As pirkau 4u.gif Viskas gerai ten su ja, originalai, greit atsiuncia 4u.gif

Pentarda-Nagavitoj SuperNails-35lt.
Atsakyti
o kaip spalvyte HG Moroccan nights
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 26, 15:01)

Pentarda-Nagavitoj SuperNails-35lt.

tamosiuke aciuks.gif
Atsakyti
[quote=tamosiuke,2012 08 26, 14:01]
As pirkau 4u.gif Viskas gerai ten su ja, originalai, greit atsiuncia 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 26, 13:54)
na is ebay siusti i lietuva daznai buna labai brangu... va jei ne i lietuva tada vel kitaip

as siunciu i norvegija, tai kainos tos pacios siuntimo kaip i lietuva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 26, 13:58)
Visas pirmas puslapis vien naujos spalvos ir antrame iki bazes irgi naujos spalvos 4u.gif

oho..kokiu graziu sviesiu ir raudonu yra.. wub.gif
Atsakyti