Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 21:55)
gal ir baze per daug uzlaikiau... 4u.gif o koks acetonas is pigesniu neblogas?kad nebutu gaila daug pilti lotuliukas.gif

Nera tokio, kad butu pigus ir geras biggrin.gif Sau naudojant ir saugant nagus tai jums to didelio butelio ar Harmony ar Orlio ar IBD nuemejo uzteks ilgam, juk nereikia jo pilti, kad nagai mirktu, saikingai naudojant jo labai ilgai uzteks.

QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 25, 21:56)
turiu durna klausima- ar dziovinamas paprastas lakas UV lempoj- mes cia su viena susigincijom...as sakua, ne, nesamone, kita sako kad dziovinama... kas zino?  g.gif

Ne 4u.gif Ka ten dziovinti? Juk ten nera medziagos kuri stengsta UW spinduliuose. Paprastas lakas juk reaguojant su oru stengsta...
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 25, 23:23)
nu tas harmony tai tikrai geras bet jo kaina ebay  doh.gif  su atsiuntimu tai neapsimoka jo is ten siustis, nebent jus kazkur kitur imat  g.gif  as tai kai lt bunu nusiperku nagavitoj...  g.gif

na jo nemazai ganasi, nes siuntimas brangiai smile.gif bet teks pirkti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 25, 23:27)
Nera tokio, kad butu pigus ir geras biggrin.gif Sau naudojant ir saugant nagus tai jums to didelio butelio ar Harmony ar Orlio ar IBD nuemejo uzteks ilgam, juk nereikia jo pilti, kad nagai mirktu, saikingai naudojant jo labai ilgai uzteks.
Ne 4u.gif Ka ten dziovinti? Juk ten nera medziagos kuri stengsta UW spinduliuose. Paprastas lakas juk reaguojant su oru stengsta...

as palaikiau 10 min ir man nenusieme, tai antra karta is to piktumo jau pyliau daug, kad plauktu viskas lotuliukas.gif as naudoju orlio, bet turiu ta tik maza kolkas... bet zinok dabar svarsatau ar nebusiu cia tik pati pridirbus ir perlaikius bazes kaip tu sakei blush2.gif o va iskart valikli apkaltinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 25 rugpjūčio 2012 - 22:30
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 23:35)
as palaikiau 10 min ir man nenusieme, tai antra karta is to piktumo jau pyliau daug, kad plauktu viskas lotuliukas.gif as naudoju orlio, bet turiu ta tik maza kolkas... bet zinok dabar svarsatau ar nebusiu cia tik pati pridirbus ir perlaikius bazes kaip tu sakei blush2.gif o va iskart valikli apkaltinau lotuliukas.gif

Sakau, cia keli dalykai gali buti..vienas is ju baze per ilgai po lempa, gal per mazai pasiausiai pavirsiu..gal rankos saltos buvo ir del to leciau nusitirpino...
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 23:29)
ebay tai nerandu progel, tik lakai yra smile.gif tame ir beda kad as ne lt, tai ebay visagalis mane gelbeja lotuliukas.gif ten viska ir perku, baisu tik tuos kinietiskus pirkti, kad odeliu kokiu nenugriauztu... teks atgaileti kapeiku harmony valikliui, nes kiek skaiciausi cia merginos giria ji smile.gif
p.s. dekui uz pagalba drinks_cheers.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 26, 00:23)
nu tas harmony tai tikrai geras bet jo kaina ebay  doh.gif  su atsiuntimu tai neapsimoka jo is ten siustis, nebent jus kazkur kitur imat  g.gif  as tai kai lt bunu nusiperku nagavitoj...  g.gif

man superinis NOBILITY SOAK OF thumbup.gif jis man pagrindinis ir gerai nuima HG ir IBD thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 08 25, 20:03)
Gal per mazai ismirko, daugiau nuemejo reikejo?  g.gif
ilgiau palaikyti folijoj kol labiau atitirpsta lakas
galima, bet bespalvis lakas gal geriau laikys

Laikem apie pusvalandį ir nuemejo negailėjau , kaip visada, ir rankos šiltos buvo, o jis kaip neliestas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 26, 02:32)
Laikem apie pusvalandį ir nuemejo negailėjau , kaip visada, ir rankos šiltos buvo, o jis kaip neliestas  doh.gif

gal per mazai siauset?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 26, 02:32)
Laikem apie pusvalandį ir nuemejo negailėjau , kaip visada, ir rankos šiltos buvo, o jis kaip neliestas  doh.gif

Pas mane kelis kartus tokia situacija buvo, bet kaltas buvo ne lakas bet virsutinis sluoksnis. Kazkas klijentei uzlakavo stikla vietoj nutirpinamo...vat ir teko dildint kaip geli doh.gif
Papildyta:
Va merginos naujos IBD spalvos
http://www.beautywes...tGelPolish.aspx
turbut sitas ir Nagavita greit tures.
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 08 26, 10:27)
gal per mazai siauset?

Abejoju, dirbu su ilgalaikiu jau pusantrų metu ir tai buvo antras toks sykis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 26, 11:52)
Pas mane kelis kartus tokia situacija buvo, bet kaltas buvo ne lakas bet virsutinis sluoksnis. Kazkas klijentei uzlakavo stikla vietoj nutirpinamo...vat ir teko dildint kaip geli doh.gif
Papildyta:

jau matau pora spalvyciu kuriu noreciau....
Atsakyti
Sveikos,
vis paskaitau jus, noriu susipirkti viska geliniam lakavimui, cia tik del saves. Tai jei jau turesiu klausimu pas Jus kreipsiuos ax.gif
Turiu klausimuka is kur geriau viska uzsisakyti kas butu pigiau? Negi per ebay visos uzsisakot? g.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 26, 10:52)
Papildyta:

Cia kazin is to puslapio siuncia prekes i LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 08 26, 13:35)
Sveikos,
vis paskaitau jus, noriu susipirkti viska geliniam lakavimui, cia tik del saves. Tai jei jau turesiu klausimu pas Jus kreipsiuos  ax.gif
Turiu klausimuka is kur geriau viska uzsisakyti kas butu pigiau? Negi per ebay visos uzsisakot?  g.gif
Cia kazin is to puslapio siuncia prekes i LT?  g.gif

as viska is ebay perku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 26, 13:38)
as viska is ebay perku lotuliukas.gif

bet lakai ebay ir nepigus arba tik as nerandu...
Atsakyti