Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 25, 14:11)
as kai grysiu i lt tai igi mielai iki kauno atlekciau  lotuliukas.gif

Jolkius Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 14:28)
lakavau orlio laku ir valikliu tuo paciu valiau doh.gif bet kazkoks kosmaras... taip siausiau g.gif

Orlis man sunkiai nusiima, na kaip reklamoj tai tikrai nenusiima biggrin.gif Jis gana kietas kazkos buna ir tenka pagramdyt, bet as jau pripratus.

QUOTE(vyvukas @ 2012 08 25, 16:08)
kiek cia sluoksniu gal atsimenate dengta?
jolkuce ir zmona super darbeliai thumbup.gif

As dengiu ja trim sluoksniais, tada spalva tikra gaunasi, nes dvieju man per mazai.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 25, 19:54)
Orlis man sunkiai nusiima, na kaip reklamoj tai tikrai nenusiima biggrin.gif Jis gana kietas kazkos buna ir tenka pagramdyt, bet as jau pripratus.
As dengiu ja trim sluoksniais, tada spalva tikra gaunasi, nes dvieju man per mazai.

o kaip nepazeisti nago grandant ta laka?as laka nuimineju su tokiu metaliniu daikciuku smile.gif
Atsakyti
Ar galima deti baze, tada lakuoti galiukus prancuzu ir ant virsaus deti topa? Ta prasme, ant dalies nago butu topas ant bazes g.gif man graziausi prancuziski, kai spalva nago naturali, tik galiukas baltas, ar geriau butu nusipirkti bespalvi laka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 25, 10:19)
Nu žinok nežinau, aš flawless buteliuka rodziau tai sakė lyg toks, bet man flawless niekad taip sunkiai nenusiiminejo  doh.gif o cia sakes  doh.gif  tipo sakė, kad manikiuriste sekėsi naudojanti geras priemones, nes nenorinti prarasti klientes. Spalva kaip taigerio, bet aš tik pradėjusi nuimineti supratau, kad ten tikrai ne harmony  schmoll.gif

Gal per mazai ismirko, daugiau nuemejo reikejo? g.gif

QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 20:00)
o kaip nepazeisti nago grandant ta laka?as laka nuimineju su tokiu metaliniu daikciuku smile.gif

ilgiau palaikyti folijoj kol labiau atitirpsta lakas

QUOTE(?angeliux? @ 2012 08 25, 20:58)
Ar galima deti baze, tada lakuoti galiukus prancuzu ir ant virsaus deti topa? Ta prasme, ant dalies nago butu topas ant bazes  g.gif  man graziausi prancuziski, kai spalva nago naturali, tik galiukas baltas, ar geriau butu nusipirkti bespalvi laka?  g.gif

galima, bet bespalvis lakas gal geriau laikys
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 25, 16:36)
Jolkius Vilniuje smile.gif

doh.gif nu nieko sausim i vilniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 20:00)

Na, ilgiau palaikyt reikia acetona ant nago. Jei jau matot, kad pralaiket nemazai ir vistiek dar sunkiai nusiima, dar bandykit pasiaust ir vel del acetona. Gal baze per ilgai lempoj laiket? Gal acetonas koks tai ne tos? Siaip Orlis nera is tu kur reiktu nulupt per jega nors jis ir kietesnis, bet kaip ir sakiau-nuo daug dalyku tas lako nuemimas priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 25, 21:12)
Na, ilgiau palaikyt reikia acetona ant nago. Jei jau matot, kad pralaiket nemazai ir vistiek dar sunkiai nusiima, dar bandykit pasiaust ir vel del acetona. Gal baze per ilgai lempoj laiket? Gal acetonas koks tai ne tos? Siaip Orlis nera is tu kur reiktu nulupt per jega nors jis ir kietesnis, bet kaip ir sakiau-nuo daug dalyku tas lako nuemimas priklauso 4u.gif

gal ir baze per daug uzlaikiau... 4u.gif o koks acetonas is pigesniu neblogas?kad nebutu gaila daug pilti lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu durna klausima- ar dziovinamas paprastas lakas UV lempoj- mes cia su viena susigincijom...as sakua, ne, nesamone, kita sako kad dziovinama... kas zino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 21:55)
gal ir baze per daug uzlaikiau... 4u.gif o koks acetonas is pigesniu neblogas?kad nebutu gaila daug pilti lotuliukas.gif

progel ar koki ten pirkau, tai isejo gan normali kaina tik nzn kaip nusiimines... nors nagavitoj tai siule ji o ne harmony...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 25, 21:58)
progel ar koki ten pirkau, tai isejo gan normali kaina tik nzn kaip nusiimines... nors nagavitoj tai siule ji o ne harmony...

ebay tai nerandu progel, tik lakai yra smile.gif tame ir beda kad as ne lt, tai ebay visagalis mane gelbeja lotuliukas.gif ten viska ir perku, baisu tik tuos kinietiskus pirkti, kad odeliu kokiu nenugriauztu... teks atgaileti kapeiku harmony valikliui, nes kiek skaiciausi cia merginos giria ji smile.gif
p.s. dekui uz pagalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 25 rugpjūčio 2012 - 21:30
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 25, 22:29)
ebay tai nerandu progel, tik lakai yra smile.gif tame ir beda kad as ne lt, tai ebay visagalis mane gelbeja lotuliukas.gif ten viska ir perku, baisu tik tuos kinietiskus pirkti, kad odeliu kokiu nenugriauztu... teks atgaileti kapeiku harmony valikliui, nes kiek skaiciausi cia merginos giria ji smile.gif
p.s. dekui uz pagalba drinks_cheers.gif

nu tas harmony tai tikrai geras bet jo kaina ebay doh.gif su atsiuntimu tai neapsimoka jo is ten siustis, nebent jus kazkur kitur imat g.gif as tai kai lt bunu nusiperku nagavitoj... g.gif
Atsakyti