Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 08 25, 00:14)
Šiandiena pas mane atėjo moteris, ilgalaikio. Nuimti sena reikėjo... Nežinau kuo buvo lakuota, nu bet naciort, po 20 min laikymo tikra ta žodžio prasme gramdziau  doh.gif sakė lakavo iš juodo buteliuko...  g.gif

Gal Perfect nails? Gal storai tepta, gal daug sluoksniu?
Atsakyti
Sveikutes, as turiu sensationail rinkini, ne profesionaliai ji naudoju, o tik del saves ir mamos, puikiai laiko puikiai gaunasi viskas, tik norejau paklausti ar galima medziagas maisyti ar viskas butinai turi buti vienos firmos smile.gif ir ar galima tepti aliejuku odeles pasidarius jau nagiukus, nes nelabai ismanau, o cia ziuriu visos profesionales smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 24, 23:40)
Labai grazu, nu labai labai  wub.gif

oi aciu nesitikejau tiek pagyru biggrin.gif

dar viena toki grazu fb buvau uzmacius manikiura nu bet ***** neatkasu dabar, ir kaip as neissisaugojau doh.gif

smile.gif+2012 08 25, 01:11-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2012 08 25, 01:11)
Sveikutes, as turiu sensationail rinkini, ne profesionaliai ji naudoju, o tik del saves ir mamos, puikiai laiko puikiai gaunasi viskas, tik norejau paklausti ar galima medziagas maisyti ar viskas butinai turi buti vienos firmos smile.gif ir ar galima tepti aliejuku odeles pasidarius jau nagiukus, nes nelabai ismanau, o cia ziuriu visos profesionales smile.gif

galima

galima ir butina wink.gif na gal nebutina, bet patartina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 25 rugpjūčio 2012 - 00:36
QUOTE(dovil14 @ 2012 08 24, 23:32)
Gal Perfect nails? Gal storai tepta, gal daug sluoksniu?

Nu žinok nežinau, aš flawless buteliuka rodziau tai sakė lyg toks, bet man flawless niekad taip sunkiai nenusiiminejo doh.gif o cia sakes doh.gif tipo sakė, kad manikiuriste sekėsi naudojanti geras priemones, nes nenorinti prarasti klientes. Spalva kaip taigerio, bet aš tik pradėjusi nuimineti supratau, kad ten tikrai ne harmony schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 24, 22:21)
mano naguosena  doh.gif
2queen of hearts + 2sheek white+ 3taffeta  doh.gif

Nors visos jau isgyre bet ir as prisidet noriu prie pagyru blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 25, 09:45)
Nors visos jau isgyre bet ir as prisidet noriu prie pagyru blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ZmoNa, didelis dekui smile.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif nu merginos duodat biggrin.gif visai paprastai nusilakavau su megstamiausia mano spalva biggrin.gif o tieeeek pagyru ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 25, 00:14)
Siauset? g.gif  kokiu laku lakuota buvo?

Šiandiena pas mane atėjo moteris, ilgalaikio. Nuimti sena reikėjo... Nežinau kuo buvo lakuota, nu bet naciort, po 20 min laikymo tikra ta žodžio prasme gramdziau  doh.gif sakė lakavo iš juodo buteliuko...  g.gif

lakavau orlio laku ir valikliu tuo paciu valiau doh.gif bet kazkoks kosmaras... taip siausiau g.gif
Atsakyti
Jolkuce, ZmoNa, thumbup.gif wub.gif
O prie tu kauniečių, kur pas Jolkuce į svečius braunas, aš ir mielai prisijungčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 08 25, 14:40)
O prie tu kauniečių, kur pas Jolkuce į svečius braunas, aš ir mielai prisijungčiau  lotuliukas.gif

as kai grysiu i lt tai igi mielai iki kauno atlekciau lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

kiek cia sluoksniu gal atsimenate dengta?
jolkuce ir zmona super darbeliai thumbup.gif
Atsakyti