Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vyvukas @ 2012 09 14, 13:49)
kaip lakuojasi ir laiko perfect nail ilgalaikis gelis?

Man laiko super, bet lakuojasi sunkokai, nes gan tirstokas mano akimis ziurint, reik priprasti prie konsistencijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 14, 13:55)
Man laiko super, bet lakuojasi sunkokai, nes gan tirstokas mano akimis ziurint, reik priprasti prie konsistencijos mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 14, 10:19)
Sveikos 4u.gif  Jungiuos ir aš prie jūsų. Grožiuos jūsų darbais, o pati dar tik antrą kartą nusilakavau... biggrin.gif  Bet kaip sakoma, su patirtimi ateis ir gražesni darbeliai tongue.gif

O čia prisistatymui, tik įkelti nemoku  doh.gif

http://public.fotki....cture-3341.html

thumbup.gif labai grazu smile.gif

QUOTE(vyvukas @ 2012 09 14, 13:49)
kaip lakuojasi ir laiko perfect nail ilgalaikis gelis?

na man tai pragaras su jais doh.gif bet as turiu tik emalines spalvytes, gal del to... g.gif
Atsakyti
Vienas techninis klausimas:

Dailę dariau ant paskutinio nudžiovinto (3 min + nuvalytas lipnumas) lako sluoksnio. Piešta su akriliniais dažais. Ant viršaus IBD topas ir vel lempij 3 min. Valant lipnumą pasivalė kai kurios vietos dailės. Kodėl taip nutiko? Ką ne taip padariau?

Tiesa, lygiai tas pats nutiko kai pirmą kartą lakuodama dėjau Konad štampuką. Jis irgi nelabasis kaikur pasivalė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 14 rugsėjo 2012 - 14:51
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 14, 15:46)
Vienas techninis klausimas:

Dailę dariau ant paskutinio nudžiovinto (3 min + nuvalytas lipnumas) lako sluoksnio. Piešta su akriliniais dažais. Ant viršaus IBD topas ir vel lempij 3 min. Valant lipnumą pasivalė kai kurios vietos dailės. Kodėl taip nutiko? Ką ne taip padariau?

Tiesa, lygiai tas pats nutiko kai pirmą kartą lakuodama dėjau Konad štampuką. Jis irgi nelabasis kaikur pasivalė doh.gif

gal top'a per plonai uztepet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 14, 16:26)
gal top'a per plonai uztepet? g.gif

Na tepiau taip kaip ir paprasta laką, per daug nenuvalant į buteliuką g.gif O dar kokių nors priežasčių gali būti?
Atsakyti
susizavejau tais zaliais naguciais...priminkite kokia ten spalvyte buvo??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 09 14, 20:27)
susizavejau tais zaliais naguciais...priminkite kokia ten spalvyte buvo???  blush2.gif

jei ten tie mano samaniniai- tai ten ProGel "WINSOR GREEN" 4u.gif
Atsakyti
kuri cia buvot imetus linka su kaip atskirti HG padielkas nuo tikros? gal dar kas turit ta nuoroda po ranka? nes knisuosi ir nerandu g.gif o pasirodo tos forbidden love spalvos jau nebegamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 09 14, 22:15)
kuri cia buvot imetus linka su kaip atskirti HG padielkas nuo tikros? gal dar kas turit ta nuoroda po ranka? nes knisuosi ir nerandu  g.gif  o pasirodo tos forbidden love spalvos jau nebegamina  g.gif

VA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 09 15, 09:03)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kuri is HG spalvyciu yra ta melyna su blizgiuku, ryski tokia, rasaline? ax.gif
Atsakyti