Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Parasykit kokias naudojat tas juosteles blush2.gif reik man pasidairyt pas mus gal ka rasiu,nereiks siustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 09:31)
Zinai, kaip kartais buna- sumokesiu ir milijona, alia tik , kad ne paciai sau darytis reiktu,o koja ant kojos ismetus pasimegausiu kol man sutvarkys lotuliukas.gif
Va ingeborgita2 jau atskleide kodel Kaune dariausi lakavima biggrin.gif Siaip Inge ner ka pasakot, nes supratau, kad tai yra juodas darbas ,kuri kasdiena reikia atkalti,kad neuzmigtu ranka doh.gif

Nu jo kartais norisi, kad kas nors sutvarkytu nagus....einu tada pas kolege biggrin.gif

Tai vat ir as sakau su tuo kinieciu menu--grazu ziuret, bet reikia piest piest ir dar karta piest doh.gif doh.gif o kai niekas nenori tu kvietku, tai ir stovi viskas nedaroma..jau ir pamirst spejau.... cia kaip su akrilinem gelem. Anksciau kai ju kas antra norejo tai ir lipdydavau as jas, o dabar kuria cia diena galvoju kolegei ant koju nagu kelias uzdesiu..tai jop jop doh.gif murijau as ten jas visaip ir sudas gavosi, nes tris metus as ju niekam nebedariau...
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 12, 20:23)
Parasykit kokias naudojat tas juosteles blush2.gif reik man pasidairyt pas mus gal ka rasiu,nereiks siustis smile.gif

As turiu toki.
http://www.manikiura...listtype=search
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 12, 20:31)
Nu jo kartais norisi, kad kas nors sutvarkytu nagus....einu tada pas kolege biggrin.gif

Tai vat ir as sakau su tuo kinieciu menu--grazu ziuret, bet reikia piest piest ir dar karta piest doh.gif  doh.gif o kai niekas nenori tu kvietku, tai ir stovi viskas nedaroma..jau ir pamirst spejau.... cia kaip su akrilinem gelem. Anksciau kai ju kas antra norejo tai ir lipdydavau as jas, o dabar kuria cia diena galvoju kolegei ant koju nagu kelias uzdesiu..tai jop jop doh.gif murijau as ten jas visaip ir sudas gavosi, nes tris metus as ju niekam nebedariau...
Papildyta:

As turiu toki.
http://www.manikiura...listtype=search

drinks_cheers.gif Va va..

Na , gal kuri varot i Klaipeda parodon bigsmile.gif Mastoju, kad toloka i pobrangiai nuo Vln man nulekt gautusi, bet maz kokiu naujienu butu ar akciju ilglaikiams lakams g.gif Arba liksiu pelenes laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 19:33)
drinks_cheers.gif Va va..

Na , gal kuri varot i Klaipeda parodon bigsmile.gif Mastoju, kad toloka i pobrangiai nuo Vln man nulekt gautusi, bet maz kokiu naujienu butu ar akciju ilglaikiams lakams g.gif Arba liksiu pelenes laukt doh.gif

Kaip butu faina susimatyt bigsmile.gif O jei dar norinciu daugiau butu susitikt visai smagu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 20:12)
Paskutinta karta irgi 4 dejau doh.gif Kaip spalva- nuostabi rudeniui, bet va lakavimas tai "uzmusha" biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi sindien ir kraciau ir maisiau ir keikiaus ir spjaudziaus... doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 12, 20:21)
As irgi klijuoju jas dvi, poliruoju, nelabai tada ir skiriasi nuo nago tas silkas ir gerai laiko. Vienoms atlaiko iki kito lakavimo, kitoms luzta vistiek, bet man jis patinka...nes kai nagas atluzta negeroj kokioj vietoj tai kaip ir nera kitos alternatyvos.
Nu ji tokia biski ,,skystoka,, bet as ja trim sluoksniais lakuoju, kazkaip pasidengia man ji 4u.gif

o man dar ir 5 norejos doh.gif

Niu mergickos, noriu nauju spalvu bigsmile.gif patarkit ka grazaus wub.gif
Papildyta:
Atradau IBD "She's blushing" spalvyte gyvai... gal ir nieko... kaip jums? g.gif

user posted image
Papildyta:
CIA daug IBD spalvyciu suradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 12, 20:31)

Aciuu 4u.gif
Kas cia per naujienos g.gif Ta paskutine gal nieko is sviesiu ax.gif
IBD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 12 rugsėjo 2012 - 20:36
Pazaidziau pries kelias dienas su blizguciais ant HG stand out, labai kalediskas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 12, 22:28)
Pazaidziau pries kelias dienas su blizguciais ant HG stand out, labai kalediskas  unsure.gif

Snd nusiemiau sau melynai lakuotus, todel pasiilgus jau kasko kito, tad mielai su tavo raudonais dabar pabuciau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 21:13)
drinks_cheers.gif as irgi sindien ir kraciau ir maisiau ir keikiaus ir spjaudziaus... doh.gif  doh.gif  doh.gif

o man dar ir 5 norejos  doh.gif
Niu mergickos, noriu nauju spalvu  bigsmile.gif patarkit ka grazaus  wub.gif
Papildyta:
Atradau IBD "She's blushing" spalvyte gyvai... gal ir nieko... kaip jums?  g.gif

user posted image
Papildyta:
CIA daug IBD spalvyciu suradau  4u.gif

Nieko smile.gif , tik saltuoju metu laiku kazi ar noresis tokiu lakuotis, kaip manai?
As kazkaip tikiuosi gal naujosios spalvytes bus geriau pigmentuotos IBD, turbut isleisdami nauja serija spalvu ir pati laka patobulina...Bent taip tikiuosi, neissirenku tik kokia cia pagriebus, laukiu, gal kas vaizdeliu imes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 12, 22:28)
Pazaidziau pries kelias dienas su blizguciais ant HG stand out, labai kalediskas  unsure.gif
user posted image

Man labai grazu smile.gif Spalva labai grazi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2012 09 12, 14:27)
na taip, persisviete po antros savaites, bet ir sia problema issprendziau, nupiesdama juostele su auksiniais blizguciais, ir vuolia, vel kaip naujas..  bigsmile.gif

thumbup.gif svarbiausia - yra išeitis smile.gif
pasirodau smile.gif IBD sea shell pink 1 sl. (labai labai patiko šita spalvytė prancūzui wub.gif ), Orly white tips
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 20:13)
Atradau IBD "She's blushing" spalvyte gyvai... gal ir nieko... kaip jums?  g.gif

Aš ją turiu, dar tik ant nagų neišmėginta. Nu ji man tokia vasariška. Šiaip daili smile.gif
Atsakyti
Aurelia liuks kaledinis variantas thumbup.gif

Lurta tvarkinga grazu,man padarysi prancuza? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti