Parasykit kokias naudojat tas juosteles reik man pasidairyt pas mus gal ka rasiu,nereiks siustis
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 09:31)
Zinai, kaip kartais buna- sumokesiu ir milijona, alia tik , kad ne paciai sau darytis reiktu,o koja ant kojos ismetus pasimegausiu kol man sutvarkys
Va ingeborgita2 jau atskleide kodel Kaune dariausi lakavima Siaip Inge ner ka pasakot, nes supratau, kad tai yra juodas darbas ,kuri kasdiena reikia atkalti,kad neuzmigtu ranka
Va ingeborgita2 jau atskleide kodel Kaune dariausi lakavima Siaip Inge ner ka pasakot, nes supratau, kad tai yra juodas darbas ,kuri kasdiena reikia atkalti,kad neuzmigtu ranka
Nu jo kartais norisi, kad kas nors sutvarkytu nagus....einu tada pas kolege
Tai vat ir as sakau su tuo kinieciu menu--grazu ziuret, bet reikia piest piest ir dar karta piest o kai niekas nenori tu kvietku, tai ir stovi viskas nedaroma..jau ir pamirst spejau.... cia kaip su akrilinem gelem. Anksciau kai ju kas antra norejo tai ir lipdydavau as jas, o dabar kuria cia diena galvoju kolegei ant koju nagu kelias uzdesiu..tai jop jop murijau as ten jas visaip ir sudas gavosi, nes tris metus as ju niekam nebedariau...
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 12, 20:23)
Parasykit kokias naudojat tas juosteles reik man pasidairyt pas mus gal ka rasiu,nereiks siustis
As turiu toki.
http://www.manikiura...listtype=search
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 12, 20:31)
Nu jo kartais norisi, kad kas nors sutvarkytu nagus....einu tada pas kolege
Tai vat ir as sakau su tuo kinieciu menu--grazu ziuret, bet reikia piest piest ir dar karta piest o kai niekas nenori tu kvietku, tai ir stovi viskas nedaroma..jau ir pamirst spejau.... cia kaip su akrilinem gelem. Anksciau kai ju kas antra norejo tai ir lipdydavau as jas, o dabar kuria cia diena galvoju kolegei ant koju nagu kelias uzdesiu..tai jop jop murijau as ten jas visaip ir sudas gavosi, nes tris metus as ju niekam nebedariau...
Papildyta:
As turiu toki.
Papildyta:
As turiu toki.
Va va..
Na , gal kuri varot i Klaipeda parodon Mastoju, kad toloka i pobrangiai nuo Vln man nulekt gautusi, bet maz kokiu naujienu butu ar akciju ilglaikiams lakams Arba liksiu pelenes laukt
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 19:33)
Va va..
Na , gal kuri varot i Klaipeda parodon Mastoju, kad toloka i pobrangiai nuo Vln man nulekt gautusi, bet maz kokiu naujienu butu ar akciju ilglaikiams lakams Arba liksiu pelenes laukt
Kaip butu faina susimatyt O jei dar norinciu daugiau butu susitikt visai smagu butu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 20:12)
Paskutinta karta irgi 4 dejau Kaip spalva- nuostabi rudeniui, bet va lakavimas tai "uzmusha"
as irgi sindien ir kraciau ir maisiau ir keikiaus ir spjaudziaus...
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 12, 20:21)
As irgi klijuoju jas dvi, poliruoju, nelabai tada ir skiriasi nuo nago tas silkas ir gerai laiko. Vienoms atlaiko iki kito lakavimo, kitoms luzta vistiek, bet man jis patinka...nes kai nagas atluzta negeroj kokioj vietoj tai kaip ir nera kitos alternatyvos.
Nu ji tokia biski ,,skystoka,, bet as ja trim sluoksniais lakuoju, kazkaip pasidengia man ji
Nu ji tokia biski ,,skystoka,, bet as ja trim sluoksniais lakuoju, kazkaip pasidengia man ji
o man dar ir 5 norejos
Niu mergickos, noriu nauju spalvu patarkit ka grazaus
Papildyta:
Atradau IBD "She's blushing" spalvyte gyvai... gal ir nieko... kaip jums?
Papildyta:
CIA daug IBD spalvyciu suradau
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 12, 20:31)
Aciuu
Kas cia per naujienos Ta paskutine gal nieko is sviesiu
IBD
Pazaidziau pries kelias dienas su blizguciais ant HG stand out, labai kalediskas
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 12, 22:28)
Pazaidziau pries kelias dienas su blizguciais ant HG stand out, labai kalediskas
Snd nusiemiau sau melynai lakuotus, todel pasiilgus jau kasko kito, tad mielai su tavo raudonais dabar pabuciau .
QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 21:13)
as irgi sindien ir kraciau ir maisiau ir keikiaus ir spjaudziaus...
o man dar ir 5 norejos
Papildyta:
Papildyta:
o man dar ir 5 norejos
Papildyta:
Papildyta:
Nieko , tik saltuoju metu laiku kazi ar noresis tokiu lakuotis, kaip manai?
As kazkaip tikiuosi gal naujosios spalvytes bus geriau pigmentuotos IBD, turbut isleisdami nauja serija spalvu ir pati laka patobulina...Bent taip tikiuosi, neissirenku tik kokia cia pagriebus, laukiu, gal kas vaizdeliu imes
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 12, 22:28)
Man labai grazu Spalva labai grazi
QUOTE(Estoniax @ 2012 09 12, 14:27)
na taip, persisviete po antros savaites, bet ir sia problema issprendziau, nupiesdama juostele su auksiniais blizguciais, ir vuolia, vel kaip naujas..
svarbiausia - yra išeitis
pasirodau IBD sea shell pink 1 sl. (labai labai patiko šita spalvytė prancūzui ), Orly white tips
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 20:13)
Aš ją turiu, dar tik ant nagų neišmėginta. Nu ji man tokia vasariška. Šiaip daili
Aurelia liuks kaledinis variantas
Lurta tvarkinga grazu,man padarysi prancuza?
Lurta tvarkinga grazu,man padarysi prancuza?