Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Vakar turejau kliente viena tai pasakojo savo istorijas su ilgalaikiu...vienam salone ant seno nuaugusio gelio uzdejo jai nauja spalva lotuliukas.gif Kaip papildyma dare doh.gif Sako isvaiksciojau dar 4 sav.bet paskui kai reikejo nuimti kitam salone gelini,tai dvigubai sumokejau lotuliukas.gif
Papildyta:
Mano topas pradejo burbuliuoti,kame reples? g.gif gal kad jau i pabaiga?Ar kas saketes is beautylando topa?viskas su juo ten gerai?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 12, 13:05)
Vakar turejau kliente viena tai pasakojo savo istorijas su ilgalaikiu...vienam salone ant seno nuaugusio gelio uzdejo jai nauja spalva lotuliukas.gif Kaip papildyma dare doh.gif Sako isvaiksciojau dar 4 sav.bet paskui kai reikejo nuimti kitam salone gelini,tai dvigubai sumokejau lotuliukas.gif
Papildyta:
Mano topas pradejo burbuliuoti,kame reples? g.gif gal kad jau i pabaiga?Ar kas saketes is beautylando topa?viskas su juo ten gerai?

as sakiausi, topa ir baze ibd viskas gerai. Nezinau, tu gal Harmony planuoji pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 08:31)

Lurta Tikrai nekliuna, nes jie gal tik foto taip astriai atrodo, o patys nagai gi isgaubti turi C arka ir galai siek tiek uzapvalinti mirksiukas.gif Ner te kam kliut biggrin.gif

aa, tada gal tikrai foto taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 12, 13:06)
as sakiausi, topa ir baze ibd viskas gerai. Nezinau, tu gal Harmony planuoji pirkt.

Aha harmony planavau,nes tokius lyg siol naudojau g.gif O kaip IBD topas?patenkinta?laiko?
Papildyta:
Dar klausimukas ar isgelbeja tos silko juosteles nuo iskilusio nago?galima ant ju lakuot ilgalaiki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 12 rugsėjo 2012 - 12:17
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 12, 13:15)
Aha harmony planavau,nes tokius lyg siol naudojau g.gif O kaip IBD topas?patenkinta?laiko?
Papildyta:
Dar klausimukas ar isgelbeja tos silko juosteles nuo iskilusio nago?galima ant ju lakuot ilgalaiki?

esu bandziusi ir harmony topa ir IBD, nemaciau jokio skirtumo, bet va baze harmony labiau patiko, geriau laiko lakas ant jos, su IBD reikia bondo, su Harmony ne.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 12, 13:21)
esu bandziusi ir harmony topa ir IBD, nemaciau jokio skirtumo, bet va baze harmony labiau patiko, geriau laiko lakas ant jos, su IBD reikia bondo, su Harmony ne.

O man TOPas HG labiau patinka, nes jis tirstesnis, IBD skystalas pasirode, reikedavo kiekviena naga kist i lempa kelioms sekundems uzstingdyt, teij nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 09 11, 18:41)
Estoniax, dailu  4u.gif tik man kiek per mažai raudono, nes šiek tiek paaugs nagiukai ir jau persišvies galiukas. Nežinau, gal kitiems tai neturi reikšmės smile.gif

na taip, persisviete po antros savaites, bet ir sia problema issprendziau, nupiesdama juostele su auksiniais blizguciais, ir vuolia, vel kaip naujas.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 12, 10:35)
dailiai padaryta  4u.gif

Aciukas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 15:14)
O man TOPas HG labiau patinka, nes jis tirstesnis, IBD skystalas pasirode, reikedavo kiekviena naga kist i lempa kelioms sekundems uzstingdyt, teij nelabai patiko smile.gif

nustebau perskaicius, nes man kaip tik atvirksciai biggrin.gif harmony topas vis i sonus nubegdavo nes nepratus prie tokio skystumo buvau, per daug uztepdavau.

O baze tai taip, akivaizdziai harmony tirstesne, ir dar kas man labai patiko, tai sepetelis trumputis, labai patogus.

Man rodos, kai ipranti prie vienos firmos priemoniu, visada reikia laiko prie kitos priprast, tai tirstumas ne tas, tai pigmentacija, todel dabar bent jau bazes ir topo stengiuosi nebekaitaliot, apsistojau ties IBD, nes pigiau.
Atsakyti

[/quote]
man gelbeja
ir lakuoju ant ju ilgalaiki, tik juosteliu ne viena klijuoju, o dvi ir nupoliruoju
zinau kitos i strukturini toje vietoje ideda, as su klijais klijuoju, ir nieko, laiko, buna jei didelis skilimas, tenka koreguoti, bet siaip, problema issprendziu ir naga issaugau
Atsakyti
Siandien klientei lakavau su IBD "Smoky Plum", tai nesupratau nieko. Ar man tik jis vienai labai silpnai pigmentuotas ar nutiko jam kazkas g.gif doh.gif dejau 4 sluoksnius ir tai pilnai neuzdengiau nago. Po pirmu sluoksniu tai visai vos vos patamsedavo doh.gif doh.gif doh.gif kaip jums su juo reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 19:59)
Siandien klientei lakavau su IBD "Smoky Plum", tai nesupratau nieko. Ar man tik jis vienai labai silpnai pigmentuotas ar nutiko jam kazkas  g.gif  doh.gif dejau 4 sluoksnius ir tai pilnai neuzdengiau nago. Po pirmu sluoksniu tai visai vos vos patamsedavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip jums su juo reikalai?

Paskutinta karta irgi 4 dejau doh.gif Kaip spalva- nuostabi rudeniui, bet va lakavimas tai "uzmusha" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 12, 13:15)

As irgi klijuoju jas dvi, poliruoju, nelabai tada ir skiriasi nuo nago tas silkas ir gerai laiko. Vienoms atlaiko iki kito lakavimo, kitoms luzta vistiek, bet man jis patinka...nes kai nagas atluzta negeroj kokioj vietoj tai kaip ir nera kitos alternatyvos.

QUOTE(Sonie @ 2012 09 12, 19:59)
Siandien klientei lakavau su IBD "Smoky Plum", tai nesupratau nieko. Ar man tik jis vienai labai silpnai pigmentuotas ar nutiko jam kazkas  g.gif  doh.gif dejau 4 sluoksnius ir tai pilnai neuzdengiau nago. Po pirmu sluoksniu tai visai vos vos patamsedavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip jums su juo reikalai?

Nu ji tokia biski ,,skystoka,, bet as ja trim sluoksniais lakuoju, kazkaip pasidengia man ji 4u.gif
Atsakyti