Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 09 11, 18:41)
Estoniax, dailu  4u.gif tik man kiek per mažai raudono, nes šiek tiek paaugs nagiukai ir jau persišvies galiukas. Nežinau, gal kitiems tai neturi reikšmės smile.gif

Teip teip,esu gavus ir as pastabeliu is draugikiu savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 09 11, 16:38)
dabar pradejo keist bonkutes ir teptukus... tai dabartiniai teptukai yra platus ir stori, man asmeniskai labai nepatogus, bet turbut priprasti reikia.

na bgal reikia pabandyti su naujais, nes turi jie graziu spalvu, kuriu nei HG nei IBD neturi 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas bigsmile.gif ateinu pasirodyt ir pasidziaugti, kad pagaliau atejo svente i mano namus, ir gavau as nulakuotus nagus wub.gif Dieve kaip gerai, kai kazkam galima istiesti rankas ir pilnai atsipalaiduot ir nesijaudinti del rezultato thumbup.gif Gavau lakavima i da su akcija pas super Kauno meistre ( jei kam reik klauskit kontaktu) thumbup.gif esu apsipatenkinus iki negalejimo biggrin.gif
Spalva kiek maciau ProGel buvo kazkokia samanine wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 11, 21:04)
Labas
Spalva kiek maciau  ProGel  buvo kazkokia samanine wub.gif
user posted image

rudenine spalvyte, graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 09 11, 22:08)
rudenine spalvyte, graziai ziurisi smile.gif

drinks_cheers.gif Pradzioje kiek bijojau, bet is gausios paletes pas mergiote duriau pirstu iskart siton, nes dievinu zalia spalva apskritai blush2.gif O cia dar ir du deimantukus gavau-tai zodziu daba ziuriu i savo nagus ir seilejuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 11, 22:12)
drinks_cheers.gif  Pradzioje kiek bijojau, bet is gausios paletes pas mergiote duriau pirstu iskart siton, nes dievinu zalia spalva apskritai blush2.gif O cia dar ir du deimantukus gavau-tai zodziu daba ziuriu i savo nagus ir seilejuos lotuliukas.gif

Niek nesupratau mastau.gif kas cia per akcijos atrakcijos a? Ir kodel net Kaunan vaziavai a? Greit pasakoji...pati sitaip super dirba ir eina piniga moka, kad nagus susitvarkyt...nu nezinau nezinau biggrin.gif
Spalva tai superine wub.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2012 09 11, 21:04]
Labas dienas bigsmile.gif ateinu pasirodyt ir pasidziaugti, kad pagaliau atejo svente i mano namus, ir gavau as nulakuotus nagus wub.gif Dieve kaip gerai, kai kazkam galima istiesti rankas ir pilnai atsipalaiduot ir nesijaudinti del rezultato thumbup.gif Gavau lakavima i da su akcija pas super Kauno meistre ( jei kam reik klauskit kontaktu) thumbup.gif esu apsipatenkinus iki negalejimo biggrin.gif
Spalva kiek maciau ProGel buvo kazkokia samanine wub.gif

Dailu labai, nulakavimas, nagu forma, akmeneliai, nu bet spalva tai man schmoll.gif Rodos IBD irgi panasia turi, Green Monster smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 11, 23:02)
Niek nesupratau mastau.gif kas cia per akcijos atrakcijos a? Ir kodel net Kaunan vaziavai a? Greit pasakoji...pati sitaip super dirba ir eina piniga moka, kad nagus susitvarkyt...nu nezinau nezinau biggrin.gif

Taigi Jolkuce buvoKaune moksluose gi wub.gif blush2.gif mokinosi kinietiska tapyba blush2.gif mirksiukas.gif

O beje papasakok kaip sekes tau ten Jolkuce? gali ir i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 11, 20:04)
Labas dienas bigsmile.gif  ateinu pasirodyt ir pasidziaugti

Brač kaip super smile.gif labai graži nagų forma, ale man klausimas iškilo - Jums nekliūna nagų krašteliai? Ne smailūs jie? Aš kai pasidarau visiškai kvadratinę, nu tu užsimušk - tai apsidraskau, tai pedkelnes suplėšau, tai dar kokios negandos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 12, 08:51)
Taigi Jolkuce buvoKaune moksluose gi  wub.gif  blush2.gif mokinosi kinietiska tapyba  blush2.gif  mirksiukas.gif

O beje papasakok kaip sekes tau ten Jolkuce? gali ir i az  mirksiukas.gif

aaaa.... viskas aisku dabar 4u.gif
Jolkuce pasakok kaip sekesi bigsmile.gif Man ta kinieciu tapyba toookia grazi, bet as ir teptuka nusipirkus ir kelias paskaitas turejau...nu bet nenori pas mane tu kvietku niekas...tai ir primirsau jau kaip ten ir kas, reiktu sest ir koki pusdieni vien tas geles piest, kad ranka vel prisimintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 11, 23:02)

Zinai, kaip kartais buna- sumokesiu ir milijona, alia tik , kad ne paciai sau darytis reiktu,o koja ant kojos ismetus pasimegausiu kol man sutvarkys lotuliukas.gif
Va ingeborgita2 jau atskleide kodel Kaune dariausi lakavima biggrin.gif Siaip Inge ner ka pasakot, nes supratau, kad tai yra juodas darbas ,kuri kasdiena reikia atkalti,kad neuzmigtu ranka doh.gif

Lurta Tikrai nekliuna, nes jie gal tik foto taip astriai atrodo, o patys nagai gi isgaubti turi C arka ir galai siek tiek uzapvalinti mirksiukas.gif Ner te kam kliut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2012 09 11, 16:10)
pabandysiu ikelti ir as savo nagucius.. ax.gif (uztenka buti tik tylia stebetoja  4u.gif  )

http://www.part.lt/i...461d548a579.jpg

http://www.part.lt/i...15c7329c989.jpg

..tik labai nekritikuokit.. ax.gif

dailiai padaryta 4u.gif
Atsakyti